sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Se oikea on löytynyt!

Voitteko uskoa että olen elänyt ihan puutteessa! Minulla ei ole ollut sitä oikeaa keltaista lakkaa. Minulla on ollut mutta ei ole nyt. Sellaista ihanan räikeää, ei pastellista mutta ei ihan neon väristäkään.

Aikoinani ihastuin Ùberchicin laattoihin sen auringonkukka-kuvion takia. Päätin että kun laatan saan, teen sillä kelta-mustat auringonkukkaleimaukset. Laatan sain aikoja sitten mutta se oikea keltainen on puuttunut. Mutta nyt se löytyi. Pääsin leimaamaan auringonkukat :) laatta on siis 1-02. Musta lakka on Kubiss London 25.

CND Vinylux kestolakat

Kevään CND lakkoja on ihana keltainen Banana Clips. Se on täydellinen keltainen creme. Ei shimmeriä, kirkas väri joka kuivuu kiiltäväksi ja on aika hyvä levittää. Keltaisethan yleensä ovat hankalia ja hyvin harvoin löytää ihan täydellisesti levittyvää keltaista. CND pääsee melko lähelle, lakka raidoittuu hieman mutta peittää kyllä kahdella kerroksella. On paksua ja pigmenttistä, ei siis ollenkaan paha lakka lakata. Ja näyttää syötävän hyvältä kynsillä!

CND Vinylux Banana Clips

Lakka kuuluu New Wave kokoelmaan josta minulla on muutama herkkulakka esiteltävänä. 

CND Vinylux Weekly Polish

CND Vinylux kestokynsilakat lakataan paljaalle kynnelle mutta itse tykkään käyttää aluslakkaa. Kynsissäni on muutama liuskoittuma joten en uskalla yhtään olla ilman Trindin Nail Repairia. Vinylux lupaa 7 päivän pysyvyyden joten nämä ovat mainioita lakkoja sitä hakeville. Itse en hae lakalta todella pitkää pysyvyyttä koska haluan lakata kynnet parin päivän välein. Lakalta haen enemmänkin laatua ja sitä kyllä olen CND:n Vinylux ja Creative Play -sarjan lakoista löytänyt. CND on ammattilaismerkki jota myydään kynsisalongeissa. Oman lähimmän jälleenmyyjäsi löydät tästä.

kestolakka

Päällyslakkana käytän Vinylux Weekly Top Coatia josta olen tykännyt ihan muidenkin lakkojen kanssa. Kuivuu niin nopsaan ja antaa hyvän pinnan lakalle. Leimojen päällä turvallisuussyistä Konad Top Coat, muistaakseni CND Top Coat ei käy leimojen päälle. 

Ùberchic 1-02

Muista myös tykätä CND:stä Instagramissa ja Facebookissa. Lakat saatu blogin kautta, Vinylux lakat 16,60 e.

Miltäs tämä herkkukeltainen näytti? Tajuan vasta nyt että tämähän sopii täydellisesti pääsiäiseen vaikka lakkaus on parin viikon takaa ;D


28 kommenttia:

 1. Todella upea tuo keltainen lakka ja kaunis kokonaisuus 🙂

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä, että löysit itsellesi mieluisan keltaisen värin. :) Keltainen ei ole mielestäni se helpoin väri löytää itselle. Jotenkin myös hankala väri käyttää ainakin minulla, jos ei ole täysin sopiva omaan ihonväriin.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halunnut liian räikeää enkä sellaista pastellia, niitä mulla jo on. Tämä oli just hyvä :)

   Poista
 3. Tosi kiva hieman murrettu keltainen, kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä aika täydellinen keltainen! :)

  VastaaPoista
 5. No kyl on herkku! Ja värit niin kovin "kuopiolaiset" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niinpä muuten onkin :D nimimerkillä ei paljoo jäkis kiinnosta :D

   Poista
 6. Upeat kynnet ja tuo keltainen on kyllä tosiaan aikalailla täydellinen :)

  VastaaPoista
 7. No ai että miten mehukas keltainen ja ihan täydellinen lakkaus! Näistähän tuli ihan hyvälle tuulelle heti :) ♥

  VastaaPoista
 8. Ihana väri ja upea toteutus. Musta pikkurillissä sitoo hyvin leiman lakkaukseen kokonaisuudeksi.

  VastaaPoista
 9. IHANAT! <3 (ja tajusin juuri, että multakin puuttuu se täydellinen the keltainen! Sellainen on kyllä vielä tän kevään aikana ehdottomasti ostettava!)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3