sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

NCLA Pressed Spring 2017 - Banana Almond Blonde

Tänään kynsillä ihka ensimmäinen virallinen kevätlakka! Sain Cesarista pari kevään NCLA uutuuslakkaa joista ensin nähdään Banana Almond Blonde.

Banana Almond Blonde on pastellinkeltainen cremelakka. Nätti keväinen väri! Käytin aluslakkana yhtä kerrosta Trind Nail Repairia jonka päällä kerros NCLA First Basea. Onneksi otin lakkaukseen kunnolla aikaa koska huomasin että Banana haluaa raidoittua. Lakan suti on hieman kova ja se vetää mukanaan lakkaa joka ei ehdi tasoittua siinä matkassa. Pehmeämmällä sudilla levittyisi varmasti ihan eri tavalla!

NCLA Pressed Spring 2017 swatches

luonnonmukainen kynsilakka

Yleensä se onkin tyypillistä vaaleille cremeille, mutta olen kyllä kohdannut tosi hyviäkin pastellicremejä kuten Color Clubin uudemmat kevätkokoelmat. Banana Almond Blonde tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen. Suosittelen käyttämään hyvää päällyslakkaa joka jättää paksun, hyvän pinnan kynnelle. Fiksu käyttää myös valkeaa lakkaa cremen alla ja näin pääsee vähän vähemmällä kerrostamisella ;))

7-free kynsilakka

NCLA Banana Almond Blonde

Mielenkiinnolla kokeilen Pressed kokoelman toista lakkaani, onko siinä millainen koostumus. Bananan koristelin uusilla kiekoilla, käytin neon 2mm niittejä sekä kultaisia Metallic Buttons hyrrästä. Neonniitit saattavat päästää väriä, joten tarkkana tälläisen vaalean lakan kanssa kun laitat päällyslakkaa! Metallic Buttons niitit/timskut mitänääon on siitä kivoja kun ovat vähän erilaisia. Eivät ole litteitä vaan pyöreitä, tuovat vähän elävyyttä ja vaihtelua. Mä tykkään näistä!

Päällyslakkana NCLA Gelous? Käytin Gelousia Sokoksella tekemissäni lakkauksissa ja kyllä se vaan kuivuu hyvin! Asiakkaat haluavat tottakai lakan kuivuvan nopeasti koska jatkavat shoppailua lakkauksen jälkeen. NCLA lakoilla oli kiva lakata kun pääsi vähän vertailemaan eri lakkoja ja koostumuksia :)

P3140056.ORF

NCLA kynsilakat

NCLA tuotteet CesarsShopista, Sokoksista ja Emotioneista! Käyttämäni tuotteet saatuja.

Joko alkaa olla pastellilakkojen himo?

20 kommenttia:

 1. Tämän sävyinen keltainen multa puuttuu kokonaan kokoelmasta. Tosin pastellin keltaista tulisi harvoin lakattuakaan kynsille. :D Harmi, kun oli vähän kenkku levittymään. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväisin lähinnä :D voihan tämän alle laittaa valkean lakan mutta itse en oikein jaksa, tulee liikaa kerroksia omaan makuun. Kivan värinen silti, kyllähän nämä kevätsävyt piristää ja saa kaipaamaan aurinkoa :)

   Poista
 2. Ehdottomasti vaikkakin tällä hetkellä kynsiltä löytyykin tummansinistä kun piti uusi essencen lakka heti päästä kokeilemaan :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva sävy! Mulla on myös testissä yksi tämän kokoelman lakka ja siinäkin on vähän kerrostamisen kanssa tekemistä, mutta vielä ihan siedettävissä määrin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva nähdä sitten mikä lakka sulla on :) sitä punaista vähän himoitsin.

   Poista
 4. Ihanat, tuli jo ihan pääsiäisfiilis. ^_^

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Keväinen, tulee vähän pääsiäistiputkin mieleen :)

   Poista
 6. Sanonko, että ihan täydellisen soma ja herkullinen keltainen ja jotenkin tuli pääsiäisfiilis nyt heti. <3 Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 7. Oikein kaunis väri. Levittäminen vain hankalaa, että tulisi tasainen ja peittävä kerros. En oikein tiedä, mikä väri olisi paras tähän hetkeen, kun ilmakin syksyinen. Pastellit taitavat saada vielä hetken odottaa. Harkinnassa on Essien madison ave-hue. Ihanan värikäs lakka. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee hermot kun lunta tuiskuttaa koko ajan! Hetken näytti jo keväiseltä mutta ei :// Madoson Ave-Hue, niin ihana lakka! Niinpä, hankalaa on. Mieli tekee kirkkaita ja keväisiä, niillä kun on tullut lakattua. Mutta sopivatko ne lumen keskelle ;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Joka kevät rupeaa himottamaan saada pastellikynnet :)

   Poista
 9. Minkähän takia useammat keltaiset sävyt ovat hankalampia? Vaikka ne ei cremejä olisikaan. Tällä on ihana nimi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olis varmaan hitusen parempi pehmeämmällä sudilla :)

   Poista

Kiitos kommentista <3