keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Hehkua ja kuulautta Lumenen uutuuksilla

Lumene on kokenut ihan täyden uudistuksen ja herättänyt minun mielenkiintoni uudelleen! Olen äärimmäisen kiinnostunut kaikista Lumenen uusista ihonhoitotuotteista. Lumenella on monta uutta sarjaa; Lähde, Sisu, Valo, Klassikko, Hehku ja Kuulas. Unohdinko jonkun ;) ? Näissä menee vähän sekaisin ennenkuin tutustuu, mutta tänään esittelen Anti-Age sarjojen Kuulas ja Hehku tuotteita.

P3080019.ORF

Kuulas on ensimmäisille ikääntymisen merkeille. Se auttaa tuomaan esiin kiinteän, tasaisen ja kuulaan näköisen ihon. Vaikuttavina aineina ovat patentoidun pohjoisen eliksiirin puolukkauutteen sisältämä erityisen tehokas antioksidantti kversetiini, yhdistettynä puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen.

P3080031.ORF

Kuulas Instantly Luminous Firming Eye Serum

Silmänympärysihon kauneushoito kiinteyttää ja kohottaa välittömästi. Auttaa viivästyttämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä häivyttämään väsymyksen merkkejä ja turvotusta. 

Tämä kiinteyttävä pikakaunistaja on kevyesti hehkuvaa ja tosiaankin tuo heleyttä silmänympäryiholle. Kosteustehot ovat riittävät aamulla, illalla saatan sipaista tämän mukaan hiukan öljyä. Ensimmäinen silmänympärysvoide joka kehottaa levittämään myös yläluomelle, itsehän olen aina näin tehnyt. Luomeni punoittavat ja kutiavat helposti, siksi käytän silmänympärysvoidetta paaaljon enemmän kuin nuppineulanpään ;) Ihana tuote, hyvä pumpputuubi. Silmänympärysiho on virkeämmän näköinen, tällä on piristävä tuntu iholla.

P3080053.ORF

Kuulas Beauty Lift Illuminating V-Shaping Serum

Pikakaunistava tehohoito selkiyttää kasvonpiirteiden ulkonäköä ja saa ihon näyttämään sileältä ja nuorekkaan säteilevältä. Häivyttää ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja jättää ihon välittömän napakaksi ja kauniin hehkuvaksi. 

Kuulas-tuotteissa näyttääkin olevan heleää sävyä mukana. Se ei erotu kasvoilla vaan imeytyy heti. Tässä on mieto, hyvä tuoksu. Mulla on vähemmän näitä pikakaunistajia joten olen ihan intona tästä! Kivan tuntuinen iholla, tuntuu heleyttävän ja antavan iholle helyttä. Kosteustehot riittävät hyvin meikin alle mutta parhaan tehon tällä saa saman sarjan päivä- tai yövoiteen alla. 

Hehku palauttaa iholle luonnollisen säteilyn ja auttaa häivyttämään jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Tyrniöljyn omega-rasvahapot sekä A- ja E-vitamiinit hoitavat ja suojaavat ihoa samalla kun puhdas pohjoinen lähdevesi antaa ihanteellista kosteutusta. 

P3080047.ORF

Hehku Visibly Radiant Wrinkle Erasing Beauty Elixir

Juonteita silottava kauneushoito sopii kaikille ihotyypeille. Ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen tiivistetty tehohoito jättää ihon sileäämmksi ja nuorekkaammaan näköiseksi. Auttaa häivyttämään juonteita ja ryppyjä näkyvästi.

Periaatteessa tämä on hiukan vanhemmalla iholle kuin omani mutta kuka estää käyttämästä, etenkään kun ihoni nyt huutaa kosteutta ja korjaamista? En kokenut tätä missään nimessä liian raskaaksi vaan päinvastoin. Ihanan nuorekas voide kevyellä tuoksulla ei tuo mieleen ryppyvoidetta. Koostumus on kevyt mutta selkeän tunnun iholle jättävä. Äärettömän kätsä pumppupullo!

Mitä pidät Lumenen uudistuksesta? Joko olet löytänyt uusia suosikkituotteita itsellesi?

6 kommenttia:

 1. Mulla on vielä vanhaa Lumenea sen verran etten ole vielä uusia kuin ihaillut. Kiva ulkonäkö kyllä houkuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat oli kyllä hyviä, mulla on vielä sitä vanhaa hyaluronitiivistettä. Harmittaa se Blueberry eyelinerin poistuminen, siitä tykkäsin kovasti!

   Poista
 2. Oon tykännyt klassikko sarjan kosteusvoiteesta, Lähde sarjan sy-voiteesta ja kasvovedestä. Sisu sarjan seerumi on hyvä, eikä kasvoöljykään hullumpaa. Mukava uudistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassikkoa tekis mieli kokeilla, ne on niin halpojakin :)

   Poista
 3. Tykkään lumenen tuotteista ja niitä onneksi livbox/bettebxin kautta aina tupsahtaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä että Bettessä tulee tosi paljon Lumenea :) oikeastaan joka boxissa jotain!

   Poista

Kiitos kommentista <3