keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Smashbox uutuuksia - Cover Shot Smoky

Kuten lupasin, esittelen toisessa Smashbox postauksessa lisää uutuuksia! Tänään pureudutaan tarkemmin palettiin Cover Shot Smoky ja Lid Primer silmämeikinpohjustajaan!

Smashbox Cover Shot Smoky

Cover Shot Smoky paletti on täydellinen smokymeikin luomiseen, mutta onnistuu sillä vaaleampikin kokonaisuus. Tässä on kolme mattaa ja viisi hohtavaa sävyä. Harmaata ja ruskeaa, tyypillistä smokyä. Vihreä ja punainen ovat paletin ihanat väripilkut. Pigmenttiä riittää tuttuun tapaan ja värit häivyttyvät helposti. Itse olisin toivonut vaaleimman mattasävyn olevan vieläkin vaaleampi, tähän meikkiin jouduin lainaamaan Make Up Storen Vanillaa kulmaluun häivytyssävyksi. Hohtava sävy ihan kulman alla on Dior Flower Blossom paletista. 
Pieni rasia on nätti ja kannen räjähtävä, valossa heijastava kuvio hieno! Näistä paleteista olen tykännyt koska hinta on hyvä, noin 29 euroa. Sillä saa kuitenkin kahdeksan hyvää väriä ja toimivan kokonaisuuden. Meikissä käytin vasemman puolen harmaata ( joka on ihana metallinharmaa ), punaista ja mattaruskeaa. 

Smashbox Cover Shot Smoky

Smashbox Cover Shot Smoky

Photo Finish Lid Primer on uutuustuote. Tätä on kolmena erilaisena ruskeana, mustana ja valkeana, minä sain testiin valkean. Se onkin vähän käytännöllisempi väri koska harvoin on tummaa värä koko luomella. Tämä on siis aplikaattoripäällä oleva voidemainen silmämeikinpohjustaja. Tätä on tarkoitus käyttää luomivärin alla tuomassa värit paremmin esille. Itse kun käytän aina kaksoispohjustusta; laitan tätä siis silmämeikinpohjustajan päälle. Taputtelen tasaiseksi ja laitan päälle puuterisen luomivärin. 
Tämä on hyvä, ei tahmaa luomiväriä levittäessä tai häivyttäessä. Käytin tätä tässä sekä edellisessä Smoky-meikissä. Pysyi siistinä iltaan asti, luomelle ei tullut rantuja mutta käytin tämän alla Smashboxin Photo Finish silmämeikinpohjustajaa. Hintaa n. 21 euroa. 

Smashbox Photo Finish Lid Primer White

Always On Liquid Gel Liner ruskeassa sävyssä on käytännöllinen. Käytän tosi paljon ruskeita rajauskyniä koska musta tuntuu joskus liian kovalta vaaleassa meikissä. Brewed on hyvä maitosuklaan värinen sävy. Ja nämä pysyvät ylä- ja alarajauksessa, sisärajauksessa en ole käyttänyt koska silmäni ärtyvät niistä aina, oli kynä mikä hyvänsä. 


Smashbox Always On Liquid Gel Liner Brewed

Smashbox Always On Liquid Lipstick Chill Zone

Always On Liquid Lipstick harmaassa sävyssä on minulle aika rohkea veto! Ei minulla ole harmaata huulipunaa enkä sellaista osaisi itse ostaa. Sain valita sävyjä testiin joten otin Chill Zonen koska se näytti kivalta mutta vähän pelottavalta ;) näistä nestemäisistä huulipunista kerroin enemmän edellisessä postauksessa, se kannattaa tsekata. Chill Zone oli vähän helpompi pyyhkiä pois kuin Girl Gang. Ei ampunut yhtä tiukkaan ja kului hiukan luonnollisemmin pois. Erikoisen värinen mutta silti aika tavallinen. Kyllä näille käyttäjänsä on ja tämä harmaa on kuitenkin kesyimmästä päästä!

Smashbox Always On Liquid Lipstick Chill Zone

Tässä linkki aiempaan postaukseeni jos se on jäänyt lukematta. Käytin meikissä muuten samoja tuotteita mutta tässä meikissä ruskeaa rajauskynää ja harmaata huulilla :) 

Harmaat huulet ja smokymeikki. Meniskö sulla?

Tuotteet saatu blogin kautta! Smashboxin meikkejä suomessa myy Kicks.

20 kommenttia:

 1. Huisin magee harmaa huulimeikki!
  Onko toi silmämeikinpohjustaja oikeesti hyvä? Saatavuus olisi kuitenkin hyvä. Ei tarvitsis ulkomaille lähteä kun tsfi joskus taas loppuu 😄
  Inspiroiduin tästä tarttumaan ruskeaan sävyihin tänään. Kiitos 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se yksinään pysy mutta Smashboxin 24 Hour Photo Finish pysyy. Se on väritön kun tämä Lid primer on valkea ja tarkoitettu enemmän olemaan värillinen pohjustaja :) mä käytän aina alla väritöntä tfsi:n tapaista pohjustajaa. Tfsi pysyy mulla yhtä hyvin kuin Smashbox 24 Hour mutta kun sitä on hankala saada mistään!

   Poista
 2. Olen viimeiset 3-4 vuotta luottanut täysin tuohon silmämeikinpohjustajaan. Suru oli suuri kun en tänä keväänä sitä laivalta enää löytänyt, mutta sitten löysinkin Kicksiltä, tietenkin kyllä kalliimmalla. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että toimii sinulla :) mulla on rasvaiset ja raskaat luomet joten joudun käyttämään kaksoispohjustusta, mutta tälläkin hetkellä on luomivärit viiruina koska oli niin kuuma töissä :/
   Mukavaa ja aurinkoista päivää :)

   Poista
 3. Kiva neutraali luomiväripaletti, jossa kuitenkin myös twistiä;) Käytän itsekin aina luomilla kaksoispohjustusta, ei muuten pysy värit paikoillaan ruttuluomilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ärsyttävä ongelma, ehkä se kuitenkin helpottaa joku päivä kun menen luomet leikkauttamaan :)

   Poista
 4. Tosi kivat nuo huulet, minä tykkään! :) En kyllä itse osaa käyttää huulimeikkiä ollenkaan. :D

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen luomiväripaletti! Itse tosin kaipaisin kans jotain oikeesti vaaleaa sävyä joukkoon.

  Tuo harmaa huulipuna on jännä! Osana meikkiä näyttää oikeastaan hyvin hillityltä (noh, harmaahan on neutraali väri 🙂 ) eikä yhtään hassumpi vaihtoehto. Kiva meikki tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) harmaat huulet ovat jännät, tavallaan hillityt mutta silti hyvin voimakkaan väriset!

   Poista
 6. Harmaa näyttää lähes mauvelta, aivan ihana!

  VastaaPoista
 7. Silmät menis tästä ehdottomasti, mutta noi huulet ehkä ei, mut näyttää tosi makealta sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en kyllä totta puhuen osais kuvitella tätä huulimeikkiä sinulla :)

   Poista
 8. Tosi ihana silmämeikki! Mulle ei harmaat huulet kyllä varmaan sopisi, mutta tuo kokonaisuus näyttää sopivan sulle aivan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 9. Toi huulipuna näyttää sulla ihan superihanalta! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3