maanantai 3. huhtikuuta 2017

Elizabeth Arden PRO

Sain elevenistä ylläripaketin jossa oli Elizabeth Ardenin PRO sarjan tuotteita. Ihan uusi sarja mullekin mutta testataanpa! Tämä minun pakettini on Try Me Kit ja se sisältää kolme Skin Perfection tuotetta jotka sopivat rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. 

P3030010.ORF

Elizabeth Arden PRO ei perustu yhteen supersuosittuun aineosaan tai kulttituotteeseen, vaan ammentaa koko dermatologian ja ihonhoidon tieteestä. PRO on luotu tiedostavan asiakkaan tarpeisiin. Fiksu asiakas ei tyydy markkinointiteksteihin ja tuoteväittämiin, vaan vaatii informaation tueksi tutkimustuloksia. Elizabeth Arden PRO tarjoaa juuri tätä; koko ihonhoitosarja on kehitetty intensiivisen, kliinisen tutkimustyön pohjalta ja sarjan aktiivisilla aineossilla on tiede puolellaan. Viimeisen ihonhoidon teknologia ja uusimmat keksinnöt ovat PROn ydin. PRO tuotteista löydät oikean vaihtoehdon ikääntyvälle, kuivalle, rasvoittuvalle tai herkälle iholle. Elizabeth Arden PRO tähtää ikääntymisen ensi merkkien häivyttämiseen ja pitkäkestoiseen vanhenemisen aiheuttamien ihomuutosten torjuntaan.

Minun Skin Perfection pakettini sisälsi kolme tuotetta rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle eli putsarin, anti-age voiteen ja seerumin.

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka kevyesti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. Puhdistustuote irrottaa kasvoilta meikin ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet hyödyntäen LCA Complex -yhdistettä, joka sisältää maitohappoa, antioksidanttisia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä provitamiini A:ta.

Mukavan tuntuinen putsari joka poistaa kevyen meikin. Paksumpaan meikkiin tämä ei meinaa purra tai sitten pitäisi lotrata kunnolla. Ehkä käyttäisin ensin öljyä ja tätä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Kirjoittelen tästä enemmän loppuneissa, nyt olen käyttänyt tätä vähän vähemmän joten siitä ei vielä ihan kunnollista mielipidettä ole muodostunut. Tuntuu niin kalliilta ja tehokkaalta tuotteelta että tämän kanssa alkaa pihistellä :D 

Elizabeth Arden PRO Perfection Facial Serum

Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector SPF 50

Mullistava anti-age-voide hyödyntää ainutlaatuista DNA Enzyme Complex® -yhdistettä, joka tuo iholle antioksidanttista suojaa samalla kun voiteen korkea suojakerroin auttaa ehkäisemään auringon UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia. Fysikaalisen suojan sisältävässä voiteessa on sävytetty koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voiteen on tutkitusti todettu vähentävän UV-säteilyn aikaansaamaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tämän voiteen jätän kesälle. Korkea suojakerroin on ajankohtaisempi silloin ja sävyttävä koostumus sopii kevyestä meikkipohjasta. Tämä oli ehkä mun suosikkituotteeni näistä! Koostumus on kevyt ja iholle hyvin sulautuva. Kokeilin tätä myös meikkivoiteen alle, ei rullaa eikä mitään. Jotenkin niin ihanan tuntuinen iholla ja toimii hyvin, ei valittamista! Tuo hienoa hehkua kasvoille, ei tuoksu mitenkään erikoiselle. Tosiaankin plussaa näinkin suuresta suojakertoimesta. 

Elizabeth Arden PRO Perfection Facial Serum

Elizabeth Arden PRO Perfection Facial Serum -kasvoseerumin kevyt, öljytön koostumus on kehitetty erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle, ikääntyvälle iholle. Seerumi auttaa pitämään ihon kirkkaana, heleänä ja raikkaana hyödyntäen ihoa hellästi kuorivia ainesosia. Seerumi auttaa lisäksi häivyttämään kasvoilta hentoja juonteita ja ryppyjä.

Tätä annostelin ensin liikaa ja totesin että onpas tuju tuote! Kirveltää iholla joten herkälle iholle ei missään nimessä. Auttaa todellakin kirkastamaan ihoa ja pitämään epäpuhtaudet poissa. Opin oikean annostelun, tätä ei tosiaan tarvitse paljoa ja lähinnä laitoin tätä ongelmakohtiin. Eron huomasi aika nopsasti kirkkaampana ihona. Miinusta pahasta tuoksusta jota en osaa edes kuvailla :D ehkä jonkun vuoden päästä saattaisin ostaa tämän seerumin itselleni, kun haluan todellakin jotain apua juonteisiin ja vanhenemiseen.

On todettava että mulla meni vähän aikaa päästä tuotteisiin sisälle. En meinannut keksiä mitä näistä kirjoittaisin! Käytän silloin tällöin selektiivisiä ihonhoitotuotteita mutta kyllä vaan enemmän luonnonkosmetiikkaa tai markettibrändejä. Mulla meni vähän aikaa keksiä että miten hienojen tuotteiden kanssa olen tekemisissä! Sitten kun aloin tekstiä luonnostaa, ajatukset ja mielipiteet vaan putkahtivat ja tajusin että kyllä vaan tykkäsin näistä! Loistava sarja ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle. 
Ovat hinnakkaita joten kannattaa seurailla elevenin tarjouksia. Nämä olivat tarjouksessa joku aika sitten joten eivätköhän tule joskus uudelleenkin. elevenillä on myös usein muitakin alennuksia, kannattaa seurata heitä Instassa ja Facessa.

Onko nämä jo tuttuja teille? Oletko ajatellut että pitäisi valita tälläinen PRO sarja suunnattuna sinun ihosi tarpeisiin?Kitti saatu elevenistä. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

5 kommenttia:

  1. Tää on todella mielenkiintoinen sarja ja olen tässä jo jonkun aikaa testaillut tuotteita, kohta varmasti sananen sanottavana. ^_^Sen voin jo nyt sanoa, että sarjan huulivoide on yksi parhaista uusista tuttavuuksista sillä saralla pitkään aikaan.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita! Mua jäi kiinnostamaan erityisesti se aurinkosuojalla varustettu voide, kesäkin on tulossa. Pitääpä googlettaa näistä lisää infoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3