keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

NCLA Pressed Spring 2017 - 24 Carrots

Kevätlakat houkuttaa ja tänään halusin lakata jollain ihanalla kevätvärillä! Haalea oranssi on ihana ja kuuluu ehdottomasti kevääseen. Mulla olikin kokeilematta toinen uusista NCLA:n kevään cremeistä joten tänään kynsille sitä!

NCLA 24 Carrots

NCLA 24 Carrots

Tämän väri on nätti! Tykkään persikasta ja oranssista mutta sävyn tulee olla oikeanlainen jotta se sopii ihonväriini. 24 Carrots on vaalea oranssi ja superihana kevääseen! Näyttää tosi hyvältä lyhyissäkin kynsissä. Lakkaamisen kanssa kannattaa olla tarkkana ja se kannattaa tehdä ajan kanssa. Sivellin jättää raitoja joten lakkaaminen ei ole ihan mutkatonta. Suosittelen First Basea aluslakaksi, se sentään auttaa jonkun verran!

Näissä kynsissä 24 Carrotsia kolme kerrosta. Fiksu olisi varmaan laittanut alle valkean lakan mutta olen niin jäärä etten halua itse laittaa. Cremelakkoja on maailma pullollaan ja mun mielestä peittävä creme ei tarvitse alleen vippaskonsteja ;) 

NCLA Pressed Spring 2017 swatches

24 Carrotsin väri on kuitenkin hieno ja hyvin nätti viileällä/neutraalilla iholla. Lakkahan on superkiiltävää yksinäänkin mutta pikakuivatin ja hain pinnantasoitusta INM Out The Doorilla. Pullo on ihan lopussaan mutta tätä ei tarvitse ohentaa, säilyy hyvänä loppuun asti. Tykkään ja tätä on kyllä ostettava lisää. On pelastanut niin monet lakkaukset!

pikakuivattaja kynsille

NCLA swatches

Koristeluissa perhosdecalit. Hyvin yksinkertaiset ja sievät kynnet, tykkäsin oikein kovasti!

Vegaaniset ja eläinkokeettomat 7-free NCLA lakat löydät CesarsShopista, Sokoksista ja Emotioneista. Omat NCLA lakkani olen saanut blogin kautta.

18 kommenttia:

 1. Näissä tosiaan on ne 24 porkkanaa. :) Decaleista tulee mieleen vanhan ajan tarrat. Oikein kivat ja leikkisät kynnet. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 2. Nyt on porkkanaa! :D
  Eläinkokeettomat ja vegaaniset, kyllä houkuttaisi. Mutta parin kympin hinta per pullo ei. Snif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurailla Sokoksen nettikaupan -20% aleja, silloin näitä saa vähän edullisemmin. Tosin näitä kaikkia värejä siellä ei ole, Cesarilla on koko valikoima heidän nettikaupassaan :)

   Poista
 3. No nyt on mulle oranssi lakkakin eikä vaan tulppaanit ;) Hyvältä näyttää, tosin kolme kerrosta on hieman turhan paljon minun hermoilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D meinasinki kommentoida että oranssia on tulossa! Tämä olisi ollut täydellinen peittäessään max. kahdella kerroksella. Mutta väri on nätti!

   Poista
 4. Voi että miten ihana oranssi, en kestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on nätti ja mulla ei ihan tälläistä oranssia ollutkaan. Ei ole liian kirkas, ei liian hailakka eikä sisällä shimmeriä <3

   Poista
 5. Onpa näpsäkkä ja pirteä sävy <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3