maanantai 10. huhtikuuta 2017

Essie Spring 2017 - Baha Moment

Sain L´orealilta Essien kevätkokoelman ja pääsin pitkästä aikaa tekemään swatcheja :) nämä lakat ovat jo vilahdelleet monessa blogissa ja kokoelma on jo myynnissä, mutta jospa jaksatte minunkin swatchini katsoa.


Essie Spring 2017 - Baha Moment

Kokoelma sisältää kuusi cremeä ja kaikki ovat taas kerran taattua Essie-laatua. Ei tarvinnut pettyä vaan kyllä tietää mitä saa. Tämän takia Essie on lempimerkkejäni, ollut jo yli kymmenen vuotta. Essien pullo ei ole muuten muuttunut kertaakaan ja siitä tykkään! Näissä swatcheissa aluslakkana Essie First Base ja päällyslakkana Essie Gel Setter.

Essie B´aha Moment!

B´aha Moment
Kokoelman nimikkolakka, kaunis keväinen pinkkiin taittava punainen. Todella uniikki ja kaunis sävy. Peittää jo yhdellä kerroksella!

Essie Backseat Besties.ORF

Backseat Besties
Kevääseen sopiva candy pinkki. Peittää kahdella kerroksella. Täyteläinen, neutraali sävy.

Essie Designated DJ.ORF

Designated DJ
Tumma munakoiso violetti. Peittää kahdella kerroksella, todella kaunis kynsillä.


Essie Excuse Me, Sur.ORF

Excuse Me, Sur
Haalea persikkapinkki. Hyvä koostumus joka peitti kahdella kerroksella. Niin nätti ja kiva väri!

Essie On The Roadie.ORF

On The Roadie
Raikas vihreä cremelakka. Tämäkin on yhden kerroksen ihme ( "one coat wonder " ). Ihana vihreän sävy, ei pomppaa liikaa silmille.


Essie All The Wave.ORF

All The Wave
Paras sinisen sävy mitä olla saattaa. Merellinen "navy blue", cremekoostumus on erityisen hyvä. Tätäkin riitti yksi kerros. 

Tämä kokoelma oli kyllä todella nopea ja helppo swatchata. Lakoilla oli niin helppo lakata kun ne käyttäytyivät kuten hyvän lakan kuuluukin. Jos vaan keväiset värit miellyttävät niin ei voi kuin suositella, yhtään hutilakkaa ei nimittäin näiden joukosta löytynyt. Jopa yleensä hankalat pinkit ja persikat olivat raidoittumattomia! Kannattaa laittaa näiden kanssa kaksi kerrosta aluslakkaa, ainakin vihreä värjää kynttä aika tehokkaasti ;)

Pistikö kokoelmasta joku lakka erityisesti silmään?

Kokoelma löytyy jo myynnissä isommista marketeista ja tavarataloista. Lakat saatu blogin kautta.

34 kommenttia:

 1. B.ha moment pitää hankkia. On hieno! Backseat mulla onkin. Laatu on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Baha kantsii kyllä ostaa, on nätin värinen!

   Poista
 2. Mun mielestä tässä on hyvä setti tosi erilaisia sävyjä! Tota sinistä oon jo ehtinyki ihastella,en normisti välitä sinisistä mut tuo on ihanan kirkas ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monella merkillä on tänä keväänä tätä sinistä, on minustakin tosi raikas ja nätti sävy :)

   Poista
 3. Excuse me, Sur näyttää mun lakalle :) Kyllä näitä kuvia jaksaa kauniista lakkauksista aina uudestaan katella ja lukea. Vahvistuu omat suosikit kerratessa!

  VastaaPoista
 4. Nätit swatchit! Tuo Excuse me Sur viehättäisi kyllä kovastikin mutta luin jostain myös kokemuksen ettei ollut kovin miellyttävä lakattava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 riippuu varmasti aluslakasta, First Base on kiva apu vaaleille cremeille :)

   Poista
 5. Kokoelman nimikkolakka oli ehkä kaikkein herkuin sävy :) Onko kuinka lähellä PP:n Rosea pohjasävyltään, se tuli mulle tuosta ekana mieleen? :) Tumma lakka on vähän jännä kevätkokoelmaan, mutta kivoja sävyjä kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose on hiukan vadelmaisempi. Mutta melko samanlaisia vaan silti erilaisia :)

   Poista
 6. Toi vihreä. <3 Mutta tykkään myös munakoisosta ja pinkistä. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja sävyjä! Etenkin nuo punaisen sävyt ovat ihania ja tuo vihreä sopisi mainiosti nyt pääsiäisen aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä tuleeko mitään pääsiäiskynsiä tehtyä, tuon vihreän jätin kynsille swatchailujen jälkeen :)

   Poista
 8. No kyllähän sun swatchit jaksaa aina katsoa, oli kyseessä mikä lakka tahansa! :D Tässä kokoelmassa on kiva väritys, ei pelkkää yhtä sävyä vaan selkeästi ihan erilaisia kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei pelkkää pastellia, sitä mä en jaksaisi!

   Poista
 9. Excuse Me, Sur näyttää tosi herkulliselta! :3

  VastaaPoista
 10. Todella toimiva kokoelma! Mä tykkään kaikista, paitsi ehkä sinisen jättäisin ostamatta. Hyvä tietää että nuo vaaleat vaaleanpunainen ja persikkainen sävy ovat myös peittäviä! Tuollaiset ovat usein heikompia ja raidottuvat kynnellä, ainakin mulla. Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Hyvä aluslakka auttaa levittymään paremmin mutta kyllä nämä ovat keskimääräistä parempia cremejä ;) lisäksi Essien leveä suti on hyvä vaikkakin hieman liian leveä mun kynsille.

   Poista
 11. Kivoja sävyjä, tuo sininen ehkä houkuttais eniten. Onko tuo munakoiso kuinka samis viime syksyn essie kokoelman violetille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertasin niitä, tämä on punapohjaisempi eli luumumpi, se Kimono-Over on sinipohjaisempi :) minusta ei kuitenkaan tarvii molempia, on ne aika samanvärisiä jos ei tarkkaan tiiraile.

   Poista
 12. Vilkaisin ensimmäistä kuvaa nopeasti muun touhun ohessa ja katsoin, että nyt on essiellä sellainen oranssi lakka, joka on varmaan pakko hankkia, vaikka olen lakkalakossa. Voi sitä harmistuksen määrää, kun ryhdyin lukemaan ajan kanssa ja oranssilakka osoittautui tulppaaniksi. Kivoja värejä, mutta eivät tämän jälkeen enää puhutelleet (ainakaan vielä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D tulppani on kyllä ihanan värinen! Jospa viimeistään syksyllä tulisi ihanaa oranssia!

   Poista
 13. Ajankohtaisia lakkakokoelmia on aina kiva katsella. Kiva, kun lakat ovat voimakkaanvärisiä. Pidän pastelleista, mutta helposti ne toistavat itseään. Zoyan kevään kokoelman pastellit tosin näyttivät oikein kivoilta. ;)

  Tämän kokoelman lakoista minua viehättää eniten Excuse Me, Sur, sillä minulla taitaa olla meneillään persikkakausi ;). Hyviä ja heposti peittäviä vaaleita persikkalakkoja ei ole helppo löytää.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä persikka levittyy hyvin ja peittää helposti! Pastellikokoelmat ovat toki keväisiä mutta niissä on aina ne peruspastellit jotka jo minultakin löytyy :) tämä oli kivan erilainen kokoelma.

   Poista
 14. Keväiset kokoelmat ovat aina sellaiset vähän mjäääh omaan kynsilakkamakuuni. MISSÄ VÄRIÖVERIT? Missä silmiä sattuvat värit!? Eli jään jälleen odottamaan kesäkokoelmaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaanpa että kesäkokoelmasta löytyy kirkkaita värejä!

   Poista
 15. Ah miten raikkaat swatchit! ❤❤ nämä lakat on kyllä aivan ihania :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3