perjantai 14. huhtikuuta 2017

piCture pOlish Winter

Pitkästä aikaa Born Pretty Store testaus! Nämä kynnet jäivät talvella tekemättä, mutta Winter on niin nätti että ehkä sillä vielä ehtii lakata ;) vaikkei niin virallinen kevätväri ole ja nimikin on talvinen.

piCture pOlish Winter

Winter on yksi parhaita Picture Polish lakkoja. Sen koostumus on ihana ja tämän takia tykkään näillä lakata. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu tosi nopeasti. Kahden kerroksen laittaminen on nopeaa eikä kuivumista tarvitse odotella ikuisuuksia. Vaikka tässäkin on näitä holohippuja, lakka on helppo poistaa koska holo ei ole isoa glitteriä.
Lakka on hirmu kiiltävää jo yksinäänkin mutta tottahan se päällyslakka aina laitetaan ;) holohippu harmaan seuraksi sopii hyvin viimeiset hönkäyksen vetelevä OPI Liquid Sand It´s Frosty Outside.

piCture pOlish Winter

P3220004.ORF

Keskisormen leiman tein Color Club On The Rocksilla. Se on huippuhyvä kromihopea! Testilaatta on NJX-010. Tässä laatassa on toooosi isoja kuvioita ja mietin että miksihän olen tämän valinnut. Ajattelin varmaan leimata kuvioita osalle kynttä. Mutta nuo kuviot on hirmu peittäviä. Toivottavasti tulee käytettyä. Tämä oli ainut kuvio jonka sain kivasti kynnelle mutta en leimakuviosta kyllä muuten kovin tykännyt.

piCture pOlish Winter

CND Ridge Fx kokemuksia

Aluslakkana olen käyttänyt CND Ridge FX:ää. Se sopii muuten tosi hyvin jos haluat kynnelle nudelakan mutta et jaksa laittaa kynsilakkaa. Samantyylinen kuin Essien Treat aluslakat, antaa väriä ja on samalla aluslakka. Ei ole kuitenkaan kynnenkovettaja vaan kynnentasoittaja.
Päällyslakka mulla on Essie Gel Setter. Olen käyttänyt tätä aika huoletta leimausten päälle eikä se yleensä levitä. Mustan leiman kanssa on toki oltava varovainen. Tykkään tästä muutenkin koska kuivuu tosi nopsaan ja antaa sen ihanan kiiltävän geelipinnan.

Sopiiko Winter vielä näin kevään korville? Tilasitteko muuten uusia PP sävyjä? Minä en ottanut ainakaan vielä mitään, odottelen swatcheja ja himotuksen iskemistä ;)

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta, OPI ja Winter ostettu itse. 

16 kommenttia:

  1. No hei sopiiko... eilen tuli räntää etelässä. Ja siellä vissiin luntakin 😂
    Ihan sun näköiset kynnet 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kylmä eikä aurinko paista :/ ei edes uskalla suunnitella kesärenkaita autoon. Kiitos <3

      Poista
  2. Kyllähän Winter sopii hyvin tähän takatalveen. Edellisenä päivänä oli keväistä ja seuraavana päivänä kun avasi kaihtimet, olikin lunta. Lakka on todella nätti ja tykkään siitä tosi paljon. Lakkaus on myös puolestaan kauniisti toteutettu. Uusista PP:n väreistä on Free ja Surf. Ne varmaankin sopivat yhteen ja suunnittelen seuraavaa lakkausta niillä. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin on tulossa Surf, se on ainut joka kolahti eniten. Jotain rantateemaa meinaan toteuttaa vaikka ulkona ei siltä näytäkään :D Hyvää pääsiäistä Hanna :)

      Poista
  3. Onko sulla mennyt ihan höpöksi BPS:n kanssa viestittely? Mulla saattaa mennä nyt kuukausi ennen kuin saan vastausta takaisin. Nyt mietityttää kyllä tosissaan jatkanko yhteistyötä ollenkaan. :O
    On kyllä tosi nätti laatta ja kyllä sillä Winterillä voi ihan hyvin lakata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, ihan ihmeellistä nykyään...saattaa mennä kuukausia ettei kuulu mitään ja pari eri tyyppiä saattaa ottaa yhteyttä. Mutta eipä se haittaa, mulla saattaa itselläkin kestää kuukausia kirjoittaa näistä tuotteista. Eipä ne perään ole kyselleet. Tämä tahti riittää mulle koska on "kiireellisempiäkin" juttuja :) sä varmasti keksisit tällä laatalla jotain hienompaa, nämä oli vähän tyhmät kynnet mutta Winter on ihana lakka!

      Poista
  4. Winter löytyy täältäkin ja onhan se mielettömän upea lakka <3

    VastaaPoista
  5. Lakkasin Winterillä peräti kahdesti tänä talvena, niin, edelleen ootan sitä kevättä. Uusista haluan Mermaidin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mermaid on ihan nätti mutta ei ainakaan vielä iskenyt ihan täpöllä. Ja hyvä vaan ettei aina kaikki iske, eiköhän tuota joskus ole tullut ostettua lähes kaikki uudet PP:t ;)

      Poista
  6. Ainahan näin nätti lakka menee! ❤ hyvää pääsiäistä Taina sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ja hyvää pääsiäistä sinullekin <3

      Poista

Kiitos kommentista <3