torstai 1. lokakuuta 2015

Lavera ihonhoitotuotteita testissä

Nyt alkaa taas nassu kuivua kun syksyä pukkaa ja voiteissa tapahtuu pieni vaihtoliike. Kevyemmät voiteet lähtevät kaappiin säilytykseen ja tilalle otetaan paksumpia tuotteita. Oman ihon kuivumisen huomaan siitä että sitä kutittaa ja se tuntuu kiristävämmältä vuosi vuodelta. 

Tästä syystä otin testiin Q10 yövoiteen. Anti-aginc voide on uutuus Basis Sensitiv sarjassa. Se sisältää luomujojobaöljyä, sheavoita ja koentsyymia Q10:nta. Lupaa vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä lisätä ihon elastisuutta. Ihosi uusiutuu yön aikana ja se on hoidetun ja kosteutetun tuntuinen aamulla. 

Mitä on koentsyymi Q10? Sehän mainitaan usein ikääntyvät tai kuivan ihon tuotteissa. Q10 pidetään ikääntymistä ehkäisevänä aineena joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja antaa ihosoluille uutta energiaa, mikä voi ehkäistä ihon ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.
Koentsyymi Q10 uutetaan kasviaineksesta bakteerifermentaation avulla. Vaikka jokainen solumme sisältää tätä entsyymiä, sen määrä soluissa vähenee ikääntymisen ja stressin vaikutuksesta.


P9060019.ORF

P9060013.ORF

Siinä pieni tietoisku, uusi juttu mullekin. Q10 uutuuksista löytyy myös silmäympärysvoide. Q10 yövoiteen hinta on 23,90 e joten puhumme ihan edullisesta tuotteesta. Mun iho tykkää! Pitkästä aikaa hyvin tuhti voide jota suosittelen vieläkin kuivemmalle iholle kuin minun ihoni on. Yöksi ihan sopiva. Basis Sensitiv hajusteeton sarja on muutenkin mieleeni ja ehkä lempisarjani Laveran valikoimista? Siinä on jännä hajusteeton tuoksu ja joka tuote on ollut hellävaraisen tuntuinen kasvoilla.

Kuten myös 2 in 1 puhdistusmaito. En olekaan käyttänyt aikoihin puhdistusmaitoa ja kylmien ilmojen tullessa se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin geeli tai vaahtomainen putsari. Puhdistusmaito sisältää luomujojobaa ja luomusheavoita. Tuote sopii herkälle silmänympärysiholle, tässä puhdistusmaidossa siis on mukana silmämeikinpoistoaine. Kevyempi silmämeikki lähteekin tällä mutta vahvempi vaatii enemmän. Käytän lopuksi vielä misellivettä ja vanulappuun jää paljon silmämeikkiä muttei ihomeikkiä. Muuten todella loistava putsari, iho tykkää ja jää kosteutetun oloiseksi. Ja kuten totesin niin poistaa kevyen silmämeikin ärsyttämättä silmiä tai ohutta ihoa sen ympärillä. Hyvä tuubi, miellyttävä ulkonäkö ja sopiva hinta 11,90 e. 


P9060002.ORF

Kolmas tuote jonka valitsin testiin on Huokosia supistava emulsio. Tuote on suunnattu rasvaisella ja sekaiholle. Se kirkastaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman. Emulsion sisältämällä luomutakiaisuuttella on ihohuokosia supistava vaikutus. Se pehmittää ihoa ja parantaa tulehduksia. Luomuminttu on viilentää sekä raikastaa ihoa.

Minun ihoni on pintakuiva sekaiho joka osaa myös rasvoittua. Tätä emulsiota ajattelin kokeilla meikin alla jos iho ei niin nopeasti alkaisi kiiltämään ja meikki pysysi siistimpänä. Olen kuullut tästä emulsiosta todella paljon kehuja! 
Kun etsitään sopuhintaista mattapinnan jättävää voidetta meikin alle niin tästä sen löytää 16 e hintaan. Emulsio oli ihanan virkistävää kasvoille levitettynä. Tätä vihreää mintuntuoksuista emulsiota riittää pienikin määrä!! Viilentää hieman ihoa, imeytyy vähän aikaa ja iho on rauhallisemman oloinen säännöllisesti käytettynä. Jos etsisin yhtä ainoaa päivävoidetta meikin alle niin sehän olisi ehdottomasti tämä!


P9060004.ORF

P9060008.ORF

Oliko näissä mitään tuttuja tuotteita tai sellaisia uutuuksia joita voisit kokeilla?
Laveran ihonhoituotuotteita voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta ( mainoslinkki ).

Ps. Älkää ihmetelkö vähän osumia ottaneita pakkauksia...nämä olivat myös niitä Hippu testaa -tuotteita ;)

17 kommenttia:

  1. Hmm.. mielenkiintoinen tuo emulsio. Ilmojen viilentymisen tuntee iholla. Kesä meni melkein ilman naamarasvaa, mutta nyt on pitänyt taas panostaa rasvailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuntuu kesällä ettei rasvaa tarvitse. Mutta laitan silti jotain kevyempää mattapinnan antavaa. Muuten iho vähän kutisee meikin alta.
      Ripsari on ollut käytössä lähes päivittäin. Hyvin pidentää! Meinasin jossain vaiheessa vähän tarkemmin kertoilla siitä :)

      Poista
  2. Olipas jänniä tuotteita! Pitää ihan ottaa mietintämyssyyn jokainen näistä. Harmi, että kasvovoide on tuollaisessa purkissa. Tulee aina nin epähygieninen olo :). Tuo puhdistusmaito voisi olla hyvä kakkosvaiheen puhdistukseen. Omani alkaa olemaan sopivasti loppu ja olisi kiva testata välillä jotain muuta. Emulsio taas kuulostaa kivalta juurikin meikin alle. Mutta mitä se Hippu näistä tykkäsi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuo kasvovoide on vähän jämäkämpää, ei mene kynsien alle. Ja myöhemmin voi käyttää spaattelia kun voide alkaa kulumaan kuopalle.

      Hippu tässä kertoo että putsari on just hyvä kaksoispuhdistuksessa, äitin oon nähnyt niin käyttävän. Ja emulsio pitää nätin tytön kasvot siistinä meikin alla! Q10 voidetta ei nuori neiti vielä tarvii mutta äiti tykkää siitä :)

      Poista
  3. Mulla taitaakin olla näyte tuosta rasvaisen ihon voiteesta, mutta se on jäänyt testaamatta, koska harva luonnollinen mattavoide on toiminut mulla. Mutta ehkä nyt syksyllä iho ei kiillä niin paljon :)

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään kyllä Laveran basis sensitive sarjasta. Sellaisia luottotuotteita, joita haen marketista, jos ei satu juuri sillä hetkellä olemaan mitään muuta kiinnostavaa. Sopivat melkein kaikille.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä plussaa että Basic sarjaa on Prismassa :) on ehdottomasti suosikkisarjani Laveralta, palaan siihen aina uudestaan :)

      Poista
    2. Mä vähän aluksi katsoin, että mahtaa olla suosikkivoide, kun on selkeästi pyörinyt käsilaukussa mukana kolhuista päätellen:) Kunnes luin kuvauksen. Mun mielestä tuo Q10 testauksen lopputulos näyttää ainakin olevan jotain luokkaa "Epäkäytännöllinen, kova pakkaus. Hankala saada otetta. Pyöreä, mutta ei pompi. Tuntuu ikävältä suussa, ei jousta leuoissa."
      Ja puhdistusmaito näyttää jotakuinkin siltä, että muoto, materiaali ja suutuntuma ovat olleet mieleen, sisuksen maku ei.
      -Tiia

      Poista
    3. Heh :D naurattaa :)) onneksi tuon putsarin saa käytettyä jos ei kovaa purista. Kun se tursuaa hampaanrei'istä pois :D harmitti kyllä nämäkin mutta onneksi eivät menneet käyttökelvottomiksi. Pahvipakkaukset se näistä söi. Hyi nyt minua rupesi pelottamaan että sama tapahtuu uudestaan, jos se taas karkaa majapaikastaan :D

      Poista
    4. Halutessaan sen putsarin voi varmaan teipatakin... Jeesusteipillä tai sähköerkalla. Kovin nättihän siitä ei varmaan tule, mutta mitä se kotikäytössä haittaa. Eipähän ainakaan pääsisi ilmaa pakkaukseen.
      -Tiia

      Poista
    5. Suunnittelin sitä mutten kestänyt ajatusta siitä että voidetta tursuaa teippiin...jos menee sitten liian epäsiistin näköiseksi. Suvaitsen kaapissani vain siistejä pakkauksia :D käytän tämän nyt pois, en usko että pilalle menee :)

      Poista
  5. Ai Hippu testasi nääkin. :D No mahtavaa, luotan, että nää on hyviä. ;) Ei vais, Laveralla on oikeasti tosi paljon kivoja ihonhoitotuotteita, mukavaa on myös suht edulliset hinnat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kaikki se testaa mitä saa tassuihinsa :D minäkin tykkään hyvästä hinta-laatusuhteesta ja laajasta valikoimasta ;)

      Poista
  6. Laveran tuotteet ovat ihania, ehkä suurimpia suosikkeja kuitenkin vartalotuotteet, mukavaa että niiden pakkaus muuttui ja tuli isommaksi. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3