tiistai 13. lokakuuta 2015

Cailap tarvikkeet hiuksillesi + arvonta ( sulkeutunut )

Sain ihanan paketin PR-toimistolta sisältäen Cailap hiustarvikkeita. Lyhythiuksinen löysi paketista tarpeellisia tuotteita ja hyviä harjoja. Osa tuotteista on kuitenkin kampausten tekoon, hiusten kiinnitykseen, leikkaamiseen tai kampaamiseen. Minä en osaa leikata eikä hiuksiini saa kampauksia joten ajattelin ilahduttaa yhtä lukijaani. Siitä lisää postauksen lopussa!

PA040014.ORF

Cailapilla on monipuolisesti tuotteita hiusten muotoiluun ja kampausten tekoon. Tuttu merkki, löytyy joka marketista. Minulla on vanhoja harjoja sekä kampoja mutta pitäähän niitä säännöllisesti vaihtaa uusiin. Vaikka kiehutan harjat kyllä kattilassa ja pesen vielä hanan alla! Löysin paketista kaksi uutta harjaa omin hiusteni tarpeisiin.


PA040005.ORF

Takun taltuttaja -hiusharja on hirmu hyvä pesun jälkeen tai aamuisin jos hiukset vähän pörröttävät. Harjassa on hyvin käteen istuva muotoilu ja se on hellävarainen hiuksillesi. Harjaan tällä myös ennen pesua kun pitää saada ylimääräiset muotoilutuotteet pois. Mietin myös tykkäisikö Hippu tästä, olisiko tälläinen harja hyvä koiran turkkiin ;) ?


PA040012.ORF

Luonnonharjasharja sopii todella hyvin luonnonkiharalle tukalle. Silloin kun mulla oli pitkät hiukset niin minulla oli suosikkina puinen luonnonharjaksista tehty harja. On se minulla vieläkin mutta siinä on terävämpiä piikkejä joukossa. Cailapin harja on ihanan hellävarainen ja sillä saa hiuksista ihanan pehmeät.

Ja sitten ne muut tuotteet jotka ajattelin arpoa teidän kesken. Tässä on pinnejä ja erilaisia tuotteita kampausten luomiseen. Piikkisakset ja tupeerauskampa. Parturin sakset ja kampa. Tosi hyvä ja arvokas setti! Mutta harmi että itselle tarpeeton kun en osaa edes leikata miehen hiuksia.


*arvonta sulkeutunut*

Arvontaan voit osallistua vastaamalla kysymykseen mitkä Cailapin tuotteet ovat sinulle tuttuja? Jätä mukaan sähköpostiosoitteesi ja nimimerkki jos osallistut anonyyminä. Voit myös laittaa mailia charmingnails@suomi24.fi jos et halua sähköpostiosoitettasi julki. Koko setti lähtee yhdelle osallistujalle ja arvon voittajan sunnuntaina 18.10. Arvonta on julkinen kaikille lukijoille.


66 kommenttia:

 1. Meikkisienet, erityisesti pinnit, ripsentaivuttimet ainakin =)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Cailap on hyvinkin tuttu merkki vuosien varrelta. Itsellä ollut mm. Kasvosieniä, meikkisieniä, siveltimiä, koruja, pinnejä, pompuloita, harjoja ja kampoja. Vähän kaikkea siis tullut testattua.

  Mulla on menossa hiustenkasvatusprojekti ja samalla yritän opetella laittamaan hiuksia jotenkin muuten kuin ikuiselle hätäponnarille :D

  Kuorotipu (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Cailapin tuotteet ovat hyvinkin tuttuja. Muistan jo nuoruudesta, miten Cailapin ständille pääseminen kaupassa oli viikkorahan jälkeen mieleinen retki. Silloin tosin valikoimassa oli enemmänkin koruja, muistaakseni. Hiustuotteita on edelleenkin käytössä, perinteinen tuotemerkki.
  Osallistuisin, mutten tähän halua sähköpostiosoitetta laittaa, enkä jaksa lähettää sähköpostia. :D Onnea muille arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Meikkisienet, pampulat, harjat ja korut... varmaan jotain muutakin, mutta ei nyt tule mieleen!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiva setti, mulle kyllä kelpaa ♡ Pienenä ostelin aina Prismasta Cailapin hiuspampuloita ja kaulakoruja :3 Nykyään taas ostelen Cailap by Mariela Sarkima meikkisiveltimiä :)

  ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Tuttu juttu! Pinnejä, meikkisieniä, pantoja, olisko jokunen hiusharjakin ollut... Tommonen takun taltuttaja täytyis varmaan ostaa, en ole vieläkään osannut lämmetä tangle teezerille.

  ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Apua, kun mulla menee aina Cailap ja Ibero sekaisin. Ostan kyllä Cailapilta usein pompuloita ja hiusharjoja. Laadukasta ja edullista tavaraa. :) Kiitos kivasta arvonnasta!

  tiinajsipola ät gmail.com

  VastaaPoista
 8. Cailap onkin jo pitkään ollut tuttu merkki! Korut ovat tietenkin olleet jo nuorena mieleen ja nyt olen kiinnostunut meikkisiveltimistä. :) Toki kaikkia pinnejä, pompuloita, pantoja ym on tullut omistettua. :)

  Fanny-91@windowslive.com

  Ihana arvonta ja tuo palkinto! Ahh <3

  VastaaPoista
 9. Vasta tuli ostettua meikkisieniä liukuvärjäysten tekoon. Ja varmaan oon jotain puuterityynyjä, kynsisakset ja pompuloitakin ostanut.
  Mutta tää paketti olis aika huippu. Oon ite leikannut miehen hiukset varmaan jonku 4vuotta, joten uudet sakset ei olis huono juttu tähän väliin :)

  somethingwrong@live.fi

  VastaaPoista
 10. Riitta M, c_riitta@hotmail.com

  Kaikista tutuimpia ovat kaikki hiustuotteet. Olen käyttänyt niitä jo pienen ikuisuuden!

  VastaaPoista
 11. cailapin tuotteet on hyvinkin tuttuja.meikkisienet,pinnit,harjat.
  perheessäni on kolme pitkähiuksista,joten tämä setti tulee kyllä tarpeeseen.leikkaan myös lasteni hiukset itse.
  jenni.ollikainen@luukku.com
  -akkudukkula-

  VastaaPoista
 12. Äkkiseltään tulee mieleen meikkisienet, puuterivippa ja ohennussakset. Ovat kaikki aktiivisessa käytössä :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Cailapin tuotteet ovat erittäin tuttuja, erityisesti pinnit. Tuotteet ovat siitä hyviä, että niitä saa melkein mistä vain ja tietää, että ne ovat laadukkaita! msesmsesmses (a) gmail.com

  VastaaPoista
 14. Esim. pinnit, meikkisienet ja ponnarit :)

  lasalmihe@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meikkisiveltimet, hiuspinnit ja -ponksut

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Cailapin tuotteita on joskus nuorempana tullut paljonkin käytettyä, mutta viime aikoina on jäänyt vähemmälle - mielellään näihin taas paremmin tutustuisi :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Cailapin meikkisienet ja hiuspinnit ovat tuttua kauraa. Niitä on tullut joskus ostettua, etenkin kun nuo pinnit aina tuppaavat mystisesti katoamaan. Parturin saksille olisikin tarvetta tällä hetkellä... :D

  Terkuin,
  Sonja / meikkimonsteri@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Korut ja hiusjutut
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 19. Koruista tuttu, samoin jonkin verran tuttu myös hiustuotteista!

  miniposssu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Pinnit ja pompulat!
  millimolli111@luukku.com
  Milli

  VastaaPoista
 21. Multa ei taida löytyä kun vain toi sama "takun taltuttaja", josta oon ihan hierveästi tykännyt. :)

  nannajustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hiustenleikkuusakset,pinnit, meikkisienet yms on tullut testattua Cailapilta. Ja tykännyt olen kaikista :) uusille oisi käyttöä

  annikantti@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Cailapin ponnarit, pinnit sekä meikkisienet :)

  Annuskainen_95@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Meikkisienet ja siveltimet on tuttuja!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hiusharja on käytössä tältä merkiltä! Ja siitä tykkään paljon. Mukava ja helppo harjata näitä mun puoleen selkään ulottuvia hiuksia... Samoten mulla on noita mummupinnejä... :D
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Hiuspinnit, pompulat ja toi piikikampajuttu

  VastaaPoista
 27. Ei ole mitenkään erityisen tuttu tuotesarja minulle. Tässä ois hyvä tilaisuus tutustua jos voittaa :)

  hrer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 28. Cailapilta on tullut ostettua kaikenlaista vuosien varrella, lähinnä hiuspompuloita ja meikkitarvikkeita. teini-iässä ostin myös koruja.
  Tosi kiva arvonta!

  sweet.apache@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Pinnit ja hiuspimpulat on tutuimpia ja käytetyinpiä :) plussaa(a)outlook.com

  VastaaPoista
 30. Harjat ja meikkisienet ovat käytössä.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Pinnit ja ripsientaivutin ainakin ovat tuttuja, ja juuri eilen ostin läpinäkyviä kumilenkkejä lettien tekoa varten! :) emmaannikaaijala@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Ripsentaivuttimet! Ja kaikki perus hiuslenkit jne, mutta eniten mieleen jäänyt meikkisienet ja juurikin noi ripsientaivuttelijat. :)

  Helenius.maris@gmail.com

  -Mari

  VastaaPoista
 33. Tuttuja ovat ainakin meikkisienet, pinnit, ponnarit ja harjat. Hyviä tuotteita ovat ja aktiivisessa käytössä meidän perheessä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Valkoinen tähdikki13. lokakuuta 2015 klo 13.04

  Itselle tutuimpia Cailap-tuotteita ovat kaikenlaiset hiustenlaittotarpeet: pinnit, hiuslenkit, erilaiset hiusklipsit ja hiuspannat, sekä kammat ja harjat.

  valkoinen.tahdikki (at) gmail.com

  VastaaPoista
 35. Meikkisiveltimet ja -sienet, hiuskorut. :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 36. Samaa kamaa kuin muillakin on tullut Cailapilta käytettyä, eli meikkisieniä, pinnejä, harjoja jne :)

  Osallistun harvoin arvontoihin mutta parturinsakset olisivat niin tarpeen että nyt on pakko!

  VastaaPoista
 37. Pinnit, ponnarit, harjat, meikkisienet... Hyvää perustavaraa. Huippu palkkinto arvonnassa! Itsellä on aika pitkät hiukset, joten kaikelle on varmasti käyttöä. :)

  naerppae (at ) gmail.com

  VastaaPoista
 38. Mulle on vaan pinnit tuttuja, mutta ehdottomasti pitää tutustua lisää, etenkin toi takkuhiusharja näytti kätevältä!

  lottaliini_93@hotmail.com

  (En muuten tiedä, että tuleeko tää kommentti nyt tuplana, toivottavasti ei!)

  VastaaPoista
 39. Cailap on tuttu merkki esim. Mariela Sarkiman kanssa suunnitelluista tuotteista. Suosikkejani ovat ne siveltimet, Croco clipsit ja sellainen lämmönkestävä silikonialusta. Myös "normi" cailapilta tuttuja tuotteita ovat pinnit, harjat ja ponnarit


  Lottajaa@wippies.com

  VastaaPoista
 40. Cailapilta taitaa löytyä tällä hetkellä ainakin kasa ponkkareita ja pinnejä, muutama kampa, ehkä harjakin (en muista, minkä merkin harja yksi niistä kolmesta on). Melko varmasti löytyy myös joku meikkisivellin tai jopa useampi. Lisäksi koruvalikoimassa on muutama Cailapin tuote ja jotain hiushärpäkkeitä, joita tulee melko vähän käytettyä, siis muita kuin perusponkkareita ja pinnejä. Tuttu sarja ja helppo ostaa, kun ruokaostosten yhteydessä noita löytää marketista.

  Tuo takkuharja muuten kiinnostaisi. Osaatko sanoa, miten vertautuu Tangle Teezeriin? Harkinnassa on ollut jonkun aikaa tuollainen "kahvallinen" versio.

  sp. janedee@jippii.fi

  VastaaPoista
 41. Itselläni on Cailapilta ollut käytössä meikkisieniä, maailman paras ja ohut kynsiviila(!) ja Cailap by Mariela Sarkima luomivärisiveltimet :)

  veera.mikola@surffi.net

  VastaaPoista
 42. perustuotteita, eli pinnejä, ponnareita ja hiuskoruja, oikein mainioita :) olisikin kivaa päästä kokeilemaan noita sakseja, olen jo pitkään haaveillut että voisin tasoittaa pitkät hiukseni itseni, niin säästyisi jokunen euro!

  -miimmu, mila_cyan@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Cailapin meikkisieniä olen tainnut joskus ostaa. Ja ehkä muutakin, sillä en ikinä kiinnitä huomiota harjojen, pompuloiden ym. merkkiin.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Cailap on tuttu merkki, kaikki hiusklipsit, pinnit, harjat ym. joita saa peruskaupasta. Oliskohan joskus pinsetitkin olleet Cailapin.
  Tuo piikkikampa kiinnostaa erityisesti.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 45. No ainakin hiuspompulat ja pinnit :)
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Pinnit,pompulat ja meikkisienet ovat tuttuja Cailapilta :) isla123(a)luukku.com

  -Isla

  VastaaPoista
 47. Cailapin meikkisieniä tuli ennen käytettyä ihan jatkuvasti

  marika.minkkinen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 48. Cailapilta tutuksi ovat tulleet Cailap by Mariela Sarkima luomivärisilveltimet :)

  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Lähinnä korut, mutta cailapin pinnit on ihan parhaita :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Pinnit, ponnarit ja meikkisienet ovat ahkerimmin käytössä. :)

  ameochi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tuollainen takuntaltuttajaharja löytyy itseltäkin, lisäksi olen ostanut näitä perustuotteita kuten pinnejä ja luomiväriapplikaattoreita yms. Olisi kiva setti, koska olen harkinnut että opettelisin leikkaamaan itse hiukseni :)
  saya
  sayav at hotmail.fi

  VastaaPoista
 52. Cailapin meikkisienet, hiuspinnit ja siveltimet ovat tuttuja, ja olivatkohan kynsileikkurinikin Cailapilta....Arvonnassa mukana :)
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 53. Cailapin tuotteita tulee usein ostettua kauppareissulla: pinnejä, meikkisieniä, hiuslenksuja ja -koristeita.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 54. Cailapilta on harjoja, ripsiharja,- taivutin, kynsiviiloja, hiuspinnejä, hiusrenksuja, koruja , siis aikapaljon on hyviä tuotteita.
  -päivi-
  p.helmet.l@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Pinnit ja pompulat.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Minulla on tuollainen takkuharja ja se on kyllä hyvä juuri muotoilunsa puolesta, helppo pitää kädessä.
  mielenmaisemia(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 57. Meikkisienet, ripsentaivuttimet, siveltimet.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Pinnit, ripsentaivuttimet, pompulat ja kammat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 59. Pinnit ja ponnarit! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Onhan noi Cailapit tuttuja vuosien takaa. :) Meikkisieniä ehkä pääsääntösesti ostanu ja jotain koruja. Juuri hetki sitten käytin tuollasta takkuharjaa :) Ja toimii!

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Harjat, korut ja ripsentaivutin on tuttuja :)
  Lagexd@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Erilaiset korut.
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Hiustuotteet ovat kaikkein tutuimpia Cailapilta =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Harjat ja siveltimet :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Varmaan kaikki... :D
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 66. Pinnejä löytyy :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3