perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween teemaviikko: Kiltit monsterit

Tämän päivän Halloween kynsissä on pikku monsterit mutta kynnet itsessään ovat kiltit :) monsteri on kiltti ja hymyilevä. Ei edes irvistä vaikka monsterin itse maalasin ;)


PA240009.ORF

Lakkoina hyvin perinteisiä Halloween lakkavärejä. Musta OPI Who Are You Calling Bossy?!? joka on yhdellä kerroksella peittävä musta jelly. Todella loistava lakka!
Lime on Nubarin Hot Lime Green jonka tongin ongelmajätteisiin menossa olevista lakoista. Ihan tietty limen vivahde kuuluu Halloweeniin ja tajusin että tämä on ainut tämän värinen limenvihreäni! Olen tainnut hävittää muut tai käyttää loppuun, kyllä mulla limen värisiä lakkoja on ollut. Mutta ihan sopiva näihin kynsiin, ei tässä ole enää paljoa lakkaa jäljellä. Ei moitittavaa, kahdella kerroksella peittävä creme.
Violetti on Color Clubin Pucci-licious. Jänskä violetti creme josta olen aina diggaillut. Kaksi kerrosta ja mustat niitit päälle. Keskisormeen limet ja violetit niitit.


PA240006.ORF

Maalauksessa käytin Oumaxin mustaa maalia ja jotain halpissivellintä. Ehdottomasti jos maalailee enemmän, kannattaa panostaa hyviin siveltimiin. Just tälläisellä vähän hapsottavalla on hankala maalata eikä jälki ole priimaa. Mutta onneksi saan aikaan jotain näin yksinkertaistakin ;)


PA240026.ORF

Minusta nämä oli kivat kynnet! Itse tykkäsin. Jotenkin pirteät, hauskat ja teemaan sopivat. Toivottavasti sinäkin pidät näistä :)

16 kommenttia:

 1. Ihana monsteri :)
  -JossuK

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana, symppis monsteri! <3

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat ovat aivan ihanat ja makoisa väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 4. Liekö Halloween saa sisäisen lapseni innostumaan, mutta tälläiset hassut hirviöt on mun suosikkikoristuksia Halloween-kynsiin. Kai myös siksi, että tämmöiset osaisin itekin maalailla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli helpot maalata, en minäkään ole maalausmestari :)

   Poista

Kiitos kommentista <3