torstai 15. lokakuuta 2015

Lumene Satin Matte Syysluumu

Lumenen syyskokoelma New Neutrals oli vertaansa vailla. Olisin kotiuttanut kokoelman ihan kokonaisuudessaa, sen verran siihen ihastuin. Oot meikannut -blogissa on tosi kiva esittely syksyn kokoelmasta. Mietin pitkään mitä ostan vai ostanko mitään. Huulipunat houkuttelivat mutta ainakin vielä olen taistellut himoja vastaan. Kun löytyy kolme yli tursuavaa meikkipussillista huulimeikkejä niin yritän joskus ajatella järjellä...kuvittelen myös löytäväni näitä alekorista kohtapuoliin ja siitä vasta ilahtuisin. Se on kuin lupa ostaa!

Viime syksyn satiini- ja mattalakat olivat parasta Lumenelta vuosiin. Nämä tämän syksyn punaiset satiinilakat olivat myös ihastuttavia. Minun sävyni on 118 syysluumu. Upea satiinipintainen viininpunainen lakka. Aikuisen naisen väri.

kitti macro 2

kitti macro.ORF

Laitoin syysluumua kaksi kerrosta. Levittyy hyvin CND Stickeyn päälle.

Älä pilaa satiinipintaa kiiltävällä päällyslakalla. Matta päällyslakka taas haalistaa pinnan mataksi ja hienoinen satiininhohde katoaa. Vältä käsivoiteen käyttöä, se jättää rasvaa satiinipintaan.


+4 linssi 2

Satiinipinta pysyi siistinä päivän eikä siihen tullut tahroja tai jälkiä. Olin tosi yllättynyt pysyvyydestä, muistatte kun aina valitan ettei mattalakat pysy. Tuntuvat pysyvän CND Stickey aluslakan päällä. Tämä Lumenen ei lohkeillut tai kulunut pahasti pois, ehkä ihan pientä kulumaa parin kynnen kärjessä mutta ei tod pahasti!!


Lisää kiitos Lumene. Niitä matta- ja satiinilakkoja! Kaipaatteko te niitä? Hankitko näitä syksyn ihanuuksia?

Lakka saatu blogin kautta.

16 kommenttia:

 1. Jostain syystä syyskokoelmasta vähiten kiinnostuin kynsilakoista. Huulipunat iski eniten.. ja ihan samanlaisella järkeilyllä olen vältellyt ostamista, vaikka eihän mulla säkkikaupalla punia olekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on kivoja huulipunasävy ja valikoima on laaja. Eiköhän noista ehdi mieleisen ostaa myöhemminkin :)

   Poista
 2. Upea lakka tuo. Lumene kyllä parantanu kaiken aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Meikkipohjia olen käyttänyt pitkästä aikaa ja tykännyt kyllä :)

   Poista
 3. Siis ne huulipunathan on nostettu syyskokoelmaan vakiovalikoimasta, samoin luomivärit. Kynsilakkoja saattaa vaikka jonkin ajan päästö ilmaantuakin alekoreihin, sillä ainakin meillä Kouvolan suunnalla on jo esillä joulukauden glitterit Lumenelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä tietää! Mietinkin että sellaisia sävyjä varmasti on ihan vakiovalikoimassakin. Ai glitterit on jo myynnissä! Mulla on ne glitterlakat ja ne on kyllä kivoja :) esittelen tässä joku päivä.

   Poista
 4. Ei negatiivisesti, mutta vahvat Paula Koivuniemi vibat tulee tästä lakasta =D Äet tykkäis.

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunis lakka, sopii hyvin syksyyn :)

  VastaaPoista
 6. Jotenkin mun aivot ei ymmärrä näitä mattalakkoja. Lakkahan suorastaan huutaa päällensä kiiltoa! :D
  En pystyisi pitämään, hamuilisin loputtomasti eli siihen kunnes lisäisin - kiiltoa päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattalakka on hauskan näköinen. Se luo kivaa efektiä kiiltävämpää ihoa vasten; se on mulle se mattalakan juju ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3