lauantai 3. lokakuuta 2015

Big Bang

Se olisi jo niinkuin lokakuu! Voiko uskoa! Jokohan kohta on lunta...tämän päivän kynnet ovat kyllä kaikkea muuta kuin talviset!
Nyt on iso pamaus! Kynsilakan muodossa! Ja itseasiassa toinen samanniminen lakka tälle viikolle, se on muuten erittäin harvinaista. Viimeistään viedään uusista DaLeista ja testaamattomien laatikko näyttää pyöreää nollaa ja puhallan tässä samalla etusormen ja peukun välistä :) hyvä minä!

Dance Legendin Galaxy kokoelma oli mulle aika tuntematon ja otin siitä yhden lakan. Big Bang oli valintani. Punaruskea on mulle aina vähän vieraampi duochromeissa. Koska sen pitää olla kylmä sävy ja punaruskea nyt yleensä on lämmin. Big Bang on kuitenkin ihan onnistunut ja sointuu nätisti ihonväriini. Tämä hohkaa punaruskeaa, kuparia ja ehkä aavistuksen vihreää? Tähän on ripoteltu hentoa hologlitteriä joten tästä tulee vähän mieleen F.U.N lakat.


P9140058.ORF

P9140065.ORF

Koristelut olivat aika iisit ja ihan googlen kuvahausta matkittu :) Nailz Crazen 01 laatan leima pariin kynteen. Vähän mietin jälkeenpäin olisiko hienompi jos leima olisi joka kynnellä mutta myöhäistä itkeä kun on...noh. Tyytyväinen näihin olen, lakka on hieno ja leimat vielä kauniimmat.


P9140057.ORF

P9140044.ORF

Tässä taas testasin CND:n kaksikkoa eli Stickey aluslakkaa ja Super Shiney päällyslakkaa. Molempia saa CesarsShopista ( tuotteet saatu ). Big Bangia laitoin kaksi kerrosta, levittyi vaivatta CND Stickeyn päälle. Super Shiney päällyslakka ei sotkenut leimauksia joissa käytetty mustaa MoYou leimauslakkaa. Kynsilakan pinta oli myös nopeasti kuiva, ehkä n. 10 minuuttia ja uskalsin jo painella kynsiä. Tämä ei siis ole pikakuivattaja vaan ns. normaali päällyslakka.


P9140064.ORF

^Tämän combon ansiosta yleensä alle 24 tuntia pysyvät Dance Legendin lakat pysyivät tällä kertaa 3 päivää...ei ihan täydellisinä vaan toisen päivän illalla lisäsin himpun verran top coatia. Mutta huomattavasti paremmin ja tästä "syytän" Stickey aluslakkaa. On se vaan loistava!

14 kommenttia:

 1. Nää Galaxyt on niin supernättejä. Mulla ei ole vielä yhtään, kun en aiemmin oikein syttynyt duochromeilla. Nyt kyllä kiinnostaisi kovastikin. Tää sävy on varsinkin niin kauniin syksyinen. Mun mielestä on parempi, ettei jokaisella kynnellä ole perhosia mutta näähän on ihan mielipidekymysyksiä :). Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen kyllä ettet ole syttynyt duochromeille. Nehän olisivat ihan sun näköisiä! Kiitos, tämä on nätti lakka :)

   Poista
 2. OI miten upea lakka ja hyvin sopii koristelut siihen. :)

  VastaaPoista
 3. Hui ku upea lakka! Ja ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet! Niin lakka kuin koristelutkin. :) Ja miksipä aina pitäisi itse keksiä omasta päästä lakkausideat, kun maailma on hienoja kuvia pullollaan! Aina voi tehdä oman version ja antaa ideoita meille, jotka eivät jaksa edes kuvahakuja käyttää :D

  -klaudia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä, sitä varten minäkin täällä olen :)

   Poista
 5. Ooh miten kauniit! Tuo lakka on kyllä huokailuttavan ihana ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3