lauantai 17. lokakuuta 2015

Ensimmäinen pilvimanikyyrini

Olen nähnyt ihania pilvimanikyyrejä ja halusin kokeilla saanko itse tehtyä oikean näköistä pilveä. Sen pitää olla täydellinen että se kelpaa mulla ja että kehtaan sen täällä esitellä ;D

Ei näistä nyt tullut niin hienot kuin olisin halunnut mutta ehkä, huom ehkä, ne kelpuutan. Olen tarkka, välillä kai liiankin tarkka. Halusin taas käyttää montaa lakkaa ja laittaa vähän holoakin.


PA100026.ORF

Olen tykästynyt uusien Halo Huesien Crystal Baller lakkaa. Se on minusta kauniimpi kuin aiempi Halo Huesien sininen. Tämä on vähän denimin sininen eikä ihan niin kirkas. Jotenkin kivempi minulle. Harmaa lakka on Yves Rocherin uusia lakkoja, sävy Gris Armoise. YR:n uudistuneet lakat on hyvälaatuisia ja sivellin on hyvä. Tätä riitti kaksi kerrosta, tälläinen tummahko cremeharmaa.


PA100015.ORF

Pilvikynnessä koko kynnen lakka Color Club In The Limelight. Pilvessä olevat lakat ( ahahha ) ovat Color Clubit Route 66 ja Take A Hike. CC:n lakat ovat ihan hyviä mutta pienellä siveltimellä oli ehkä hankala pyöräyttää pilven muoto. Tähän hommaan sopisi tosi pigmenttinen lakka joka peittää välittömästi. Ja pieni pyöreä sivellin, se olisi jees. Nämä CC:n cremet ovat vasta toisella kerroksella peittäviä joten niitä piti vähän tuhrata lisää.


PA100008.ORF

Color Club lakat / CesarsShop, lakat saatuja
Yves Rocher lakat / saatuja ( <-- mainoslinkki="">

Ihan hauskat! Tykkäsin kyllä ja ehdottomasti pilvikuviota tulee kokeiltua toisenkin kerran. Joko leimaamalla Nailz Crazen laatasta tai näin vapaalla kädellä :)

Oletko kokeillut pilvimanikyyriä, linkkaa ihmeessä minulle!

20 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Tuo CC.n holo on niin mahtavan upea<3

  VastaaPoista
 2. Ihanat! On tuo holo kyllä nätti :). Olisko mahdolista pyytää jotain vertailua näiden uusien ja vanhojen Halo Huesien kesken? Etenkin kiinnostaisi tietää miltä Over the Moon ja Cosmic Fate näyttää näiden rinnalla. Kiitos jo etukäteen <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muuten kyllä toteuttaisin todella mielelläni mutta mulla ei enää ole kaikkia vanhoja Halo Hueseja :/ osa oli niin samanlaisia keskenään että lähtivät kavereille.

   Poista
 3. Eipä oo näillä taidoilla pilviä kokeiltu... :)
  Luulin että teit vinyyleillä kuvion. Hieno lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta jos minä osaan niin osaat sinäkin! Itsekin olisin halunnut osata paremmin mutta ehkä harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
 4. Eipäs oo tullut kokeiltua pilviä mutta laitetaas harkintaan. Ihana toi holo <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana, mä en näitä bongannut vielä mistään aiemmin. <3

  VastaaPoista
 6. Ihana! Saisikohan pilven aikaiseksi tarroilla , pitääpä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan pilven muotoisia vinyylejä? Ja varmaan joillakin ranskistarroilla saisi jotain aikaan?

   Poista
 7. Onpa ihanat! Hyvinhän tuo pilvi onnistui, pitääkin muistaa itsekin koittaa näiden tekemistä jossain välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sulla taiturilla se varmasti onnistuu sata kertaa paremmin ;)

   Poista
 8. Hauskaset pilvet ja varsin kivat värit :)

  VastaaPoista
 9. Vanha postaus, mutta luin vasta nyt. Tosi kivat näistä tuli! Mulla on kanssa pilvikynnet suunnittelulistalla, voin käydä linkkaamassa, kunhan saan ne toteutukseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3