tiistai 20. lokakuuta 2015

Glisten & Glow hololakkaa ( + Cailap arvonnan voittaja )

Syksy on parasta aikaa viininpunaisille lakoille. Muutama uusi lakka odotteli testausvuoroa ja rohkeana kokeilin, saisiko näitä kaikkia yhdisteltyä samaan skittleteen?


PA060021.ORF

Glisten & Glown upeat hologrammilakat ovat uutuuksia suomen holomarkkinoilla. Ehkä kuumin holokausi alkaa olla ohitse mutta näissä on kyllä niin ajattomia värejä, että tottakai ne sopivat muuhunkin vuodenaikaan. Tämän yhden lakan perusteella sanoisin että holotus on niin voimakasta pienessäkin valossa että nämähän ovat mahtavia vaikka pikkujouluihin! 


PA060029.ORF

Minun lakkani on marjaisa punainen Roscato Berry Splash. Tämä ei ole ihan vaaleanpunainen holo vaan vähän marjainen, tumma ja muihin vuodenaikoihin kuin pelkkään kesään sopiva. 
Glisten & Glown holoissa on älyttömästi värejä, Katsokaa upeat Rian swatchit Cesarin sivulta. Nam! Tulee heti sellainen tuon ja tuon voisin napata...kuin karkkeja! Etsikö joku oranssia holoa? Näistä löytyy! Mun on ehkä pakko saada tuo oranssi ja oli siellä joku muukin kuumottava..

Laitoin Berryä kaksi kerrosta. Koostumus on hyvä, ei kaljuunnu vaan levittyy nätisti. Toinen kerros tuo holotuksen esiin ja efekti on jopa sisätiloissa näkyvä. Siis ilman aurinkoakin!


PA060048.ORF

^Vai voitko sanoa että höpötän? Tässä lakka ihan luonnonvalossa ilman aurinkoa!!

Viininpunainen lakka on kaverilta saatu OPI Just A Little Rösti At This. Ei mitenkään uniikki mutta hyvä ja laadukas viininpunainen. Aina niin kaunis väri! Valkea lakka on Korres White, kahdella kerroksella peittävä valkea creme. Sitä siis nimettömässä ja päällä Milv siirtokuva.


PA060056.ORF

PA060062.ORF

^Tässä pari kuvaa auringossa. Ei voinut muutakuin ihastella suu auki ja silmät sydämminä!

Ensin olin vähän että tuliko näistä hyvät? Vähän erilainen skittlette, ei ehkä niin perinteinen? Mutta kun päivän näitä katselin niin vitsit että tykkään! En halua laittaa hololakkoja kaikkiin kynsiin, ainakaan tällä hetkellä. Tämä onkin mainio tapa käyttää niitä. Tykkäsin kovasti kun holokynnet ovat niitä efektikynsiä ja muu kokonaisuus rakentuu ympärille. 


PA060024.ORF


PA060006.ORF

Glisten & Glow hologrammilakat / CesarsShop, saatu
Korres White / Korres nettikauppa tai jälleenmyyjät, saatu
Milv siirtokuvat / CesarsShop

Arvoin voittajan Cailap arvontaan ja hän on Miracle Blinger Shimmer -blogista :) onnea!! Otan sinuun yhteyttä s-postitse tai jos ehdit ennemmin niin laita vaan osoitetiedot jo tulemaan ;)


18 kommenttia:

 1. Aika kiva toi pinkkihololakka <3

  VastaaPoista
 2. Siis wau tuo kimallusta! Upea lakkaus.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, kaunis tuo aksenttikynsi. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanati käy holo tällaiseen lakkaukseen. Pitäis kokeilla itsekin joskus. Mä en osaa laittaa holoa muuten kuin kaikkiin kynsiin ja sitten en osaa koristella sitä mitenkään, mutta näinhän se toimisi just hyvin! Mä voisin kyllä kotiuttaa tämän G&G:n holon ihan koska vaan <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuo sama ongelma. Että holo tavallaan kuuluu joka kynteen mutta miten sen sitten koristelisi? Tämä tyyli on uusi suosikkini ;)

   Poista
 5. Ohhoh. Wau. Kiitoksia, harvemmin arpaonni osuu tänne osoitteeseen mut tänään tämä tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen <3

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava idea yhdistää samaan lakkaukseen holoa, cremeä ja siirtokuva kaiken kukkuraksi. Nää näyttää hurjan hienoilta!

  VastaaPoista
 7. Aijai, onpa mahtava lakkaus! Enpä olisi uskonut että hololakkakin soveltuu näin muikeasti syksyiseen skittletteen, ai että kuinka tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä oli minullekin tosi mieluisat kynnet vaikka mietin ensin mitä tästä tulee :D

   Poista
 8. Ihana yhdistelmä, nyt tekee mieli oranssia holoa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3