sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lumene Party Collection 2015

Sain ilon ja kunnian toimia kynsimallina Lumenen talvikauden kokoelmalle Party Collection 2015. Kokoelma sisältää kuusi suloista ja kauden väreihin sointuvaa lakkaa. Näillä lakoilla teet kivat kynnet pikkujouluihin tai jouluun joka on jo kahden kuukauden päästä! Kokoelmassa on muutama värilakka ja tälläisiä efektilakkoja. Tein superhelppoja ja simppeleitä mallilakkauksia; nämä osaa kuka vaan matkia kotona!


P9250034.ORF

Lumenen pienet lakkapullot ovat kyllä nostalgisia. Ihan tulee mieleen nuoruusvuodet; olihan Lumene ensimmäisiä käyttämiäni lakkamerkkejä. Ihan parasta pulloissa on numero ja hauska rimmaava lakan nimi. Pullot ovat uudistuneet vuosien myötä mutta tämä pieni pullo ja muotoiltu korkin pää on kuitenkin sitä tutuinta Lumenea ja siitä sen vaan tunnistaa! Älkää muuttako tätä :)


Säkenöivät hetket 1.ORF

Säkenöivät hetket 2.ORF

58 - Säkenöivät hetket
Pakkashuurteinen glitterlakka


Valon säteet 3

Valon säteet 2.ORF

Valon säteet 1.ORF

59 - Valon säteet
Joulunväristä glitteriä hopea-valko glitterpohjalla


Jäämarja 3

Jäämarja 1.ORF

Jäämarja 2.ORF

60 - Jäämarja
Huurteinen glitterpinkki


Lumienkeli 1.ORF

Lumienkeli 2.ORF

61 - Lumienkeli
Lumihiutaleen väristä hentoa glitterlastua

Talven kukkasia 3.ORF

Talven kukkasia 1.ORF

62 - Talven kirkkaus
Lämmin ja hehkuva joulunpunainen shimmerlakka.


Hehkuva ilta 1.ORF

Hehkuva ilta 3.ORF

63 - Hehkuva ilta
Kylmä, kulta-kuparin hehkuinen punainen shimmerlakka.

Joko ostetaan joulukauden lakkoja? Näitä kuulema alkaa jo olla myynnissä tai pikkuhiljaa alkaa tulemaan. Tuntuu kyllä aikaiselta mutta toisaalta; tällä viikolla bongasin kaupasta joulutontut ja koristeet. Myöskin joulusuklaahylly oli edustettuna ja ilman ostoksia en tietenkään ohi voinut kävellä...tuleeko joulu vuosi vuodelta aiemmin? Pitääkö siihen valmistautua näin hyvissä ajoin?

22 kommenttia:

 1. Siellä on monta ihanaa lakkaa, jotka voisin mielelläni kotiuttaa. <3

  Mietin muuten itsekin kaupassa, että tuliko esim. joulusuklaat viime vuonnakin näin ajoissa?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ne aina tule lokakuussa viimeistään, ihankun viime vuonna olisin jo syyskuussa kauhistellut joulusuklaita. Voin kyllä olla väärässäkin :D mun mielestä ei tarviis tulla vasta kuin joulukuussa. Paitsi Lumenen joulukokoelma <3

   Poista
 2. Kyllähän sitä nyt kelpaa jo alkaa syömään joulusuklaita lokakuussa :). Viime vuonna napa tirisi jouluun mennessä jo niin, ettei tainnut tulla pahemmin edes ostettua itse jouluksi herkkuja. Mun mielestä nää joulukynsilakat voisi kyllä tulla vasta sitten, kun pikkujoulukausi alkaa olemaan aluillaan, vaikka kai niitäkin nykyään vietetään jo juhannukselta asti :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä että juurihan kauppoihin tuli syyskokoelma...mutta kai se on hyvä olla ajoissa :) kyllä viime vuonna tuli syötyä, huh huh. Meillä menee 7kg kinkku ihan helposti. Päälle laatikot joita ostan pari rasiaa. Ja joulutortut! Marmeladit ostin jo, joten pitäähän niitä alkaa leipoa kohtapuoliin. Suklaat syön kyllä jouluntienoilla, ne on niin joulua että niissä ei ole sama tunnelma vielä lokakuussa kun ei ole lunta ;)

   Poista
 3. Toi punainen on hieno 8)
  Perjantaina bongasin meidän s marketissa joulukalenterit! Ne on hankittava hyvissä ajoin jos huolii saada mieleisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroin kanssa kaupassa kun lapsia on vaikea saada pois suklaakalentereiden edestä :D varmaan vanhemmat kiroilevat kauppareissuilla :) minä en hanki enää suklaakalenteriaa, Veikkauksen kalenterin kyllä. Mutta oli se suklaakalenteri hirmu mieleinen lapsena.

   Poista
 4. Voi ei mitä myyntipuheita. Voisin kotiuttaa vaikka kaikki ihanuudet. Purnukatkin ovat niin pieniä että voin perustella itselleni että ne tulee käytetyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen lakat on ihanan ylisöpöjä ja parasta näissä on että ne tulevat käytettyä :)

   Poista
 5. OT, mutta Ikeaan ilmestyivät joulukoristeet jo syyskuun puolella! Että juu, näyttää joulu aikaistuvan vuosi vuodelta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, syyskuussa...se on ihan liian aikaista. Ostaako niitä joku jo silloin?

   Poista
 6. Ihania lakkoja! Mahtavaa, että Lumene suomalaisena kosmetiikkamerkkinä tekee niin hyviä ja makeita lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on lähiaikoina tullut todella paljon kivoja lakkoja. Juurikin ne mattasatiinit, niistä olen tykännyt tosi paljon :) ja onhan nämäkin ihania, etenkin nuo glitterit.

   Poista
 7. Voi ku nuo kaikki on ihania lakkoja! Voevoevoe pitäiskö niistä nyt jotkut kotiuttaa.. <3 Juu joulu tulee ihan liian aikasin kauppoihin ja tuntuu et joka vuosi aiemmin, ei tonttulaulut ja joulupukit ihan sovi vielä lokakuuhun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eilen tuli joku mainos missä luki Hyvää joulua...olin kyllä että ei vielä!! Ehkä oikeesti joulukuun alussa, silloin voi alkaa miettiä tonttu-ukkoja yms :D

   Poista
 8. Aaah tuo Hehkuva ilta! Ihan mieletön lakka, todella yksilöllisen oloinenkin - ihan pakko saada :D Löytyisköhän tehtaanmyymälältä, siellä kun nää on mukavan edukkaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä katselemassa ;) Hehkuva ilta on ihanan värinen!

   Poista
  2. Kivoja värejä kyllä on. Tuo punainen näyttää kyllä kynsillä paremmilta mitä pullossa.

   Poista

Kiitos kommentista <3