torstai 29. lokakuuta 2015

Halloween teemaviikko: Walker Bait

Dollish Polishin Walker Bait on sellainen lakka että se kuuluu Halloweeniin. Alunperin tämä ilmestyi pari vuotta sitten ja teki comebackin viime vuonna. Hankin tämän viime Halloweeninä. 

PA220027.ORF

Hyvä että hankin! Koska rakastan Walking Dead sarjaa, tämä on vaan pakko omistaa. Pidän myös hololakoista sekä tummista väreistä joten jos joku lakka yhdistää nämä kaksi asiaa; se todellakin kiinnostaa. Walker Bait ( nimi on niin ihana ) on hyvin tumma vihreä hologrammilakka. Ihan sellainen zombin värinen. Erittäin onnistunut lakka eikä mulle edes tule äkkiä mieleen toista tummanvihreää holoa, siis sellaista jossa holohippunen on näin hentoa kuin tässä. 

PA220025.ORF

Jos tämä joskus taas julkaistaan uusiksi niin kannattaa hankkia! Laatu on erinomainen, lakka levittyy nätisti ja kaksi kerrosta riittää oikein hyvin. Tämän kanssa en halunnut mitään koristeluja, ei tämä kaipaakaan sellaisia.

PA220007.ORF

Lainatakseni vuoden takaista Walker Bait postauksen kommenttikentää ja lukijaani miliä: Lakkaisin tällä ja lähtisin Darylin kanssa zombeja lahtaamaan!

20 kommenttia:

  1. Onpas kiva vihreän sävy tämäkin! Täällä ollaan niin jumiuduttu perinteiseen punaiseen että pitäisi kyllä välillä räväyttää jollain muulla :) Halloweeniksi yritän ehtiä hankkimaan jonkin kauniin mustan lakan. Onko suosituksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pitää äkkiä saada niin Mavalalla on musta creme. IsaDoralla on kivoja tummia lakkoja jos vielä syyskokoelmaa bongaa. Muuten taitaa olla glitteriä ja punaista/kultaa mitä tämän hetkisistä kokoelmista löytyy :)

      Poista
    2. Suosittelen Essien Licoricea! Löytyy peruskokoelmasta ja on oikein laadukas perusmusta, joka käy tarvittaessa myös leimaamiseen!

      Poista
    3. Kiitti vinkistä! Essie on kyllä hinta-laatusuhteeltaan parempi, Mavalan pullo on niin pieni :)

      Poista
  2. Tää on kyllä kaunis! Eipä löydy omasta kokoelmastanikaan vastaavaa sävyä. Voisin hankkia, jos nää tekis jotain tälle kamalalle lakkapullolle :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkapullo on muuten nätti mutta korkki. Enkä usko valekorkkia ennenkuin sellaisen näen. En siis ole itse saanut väännettyä sitä auki :)

      Poista
  3. Tää onkin tosi kiva! Muistan sun postanneen tästä aiemminkin, enkä silloin oikein innostunut. Nyt on maku laajentunut niin, että kaikki murretutkin sävyt alkaa houkuttaa. Nimi on myös hyvä. Ehdottomasti pitää laittaa hankintalistalle, jos tätä joskus saa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä miten se maku laajentuu tai muuttuu vuosien mittaan. Joskus olin että pinkkiä ja vaaleanpunaista, kaikki piti olla. Nyt taitaa harvemmin näkyä pinkkiä kynsilläni ;)

      Poista
  4. Oi miten ihana lakka! <3 Se on vielä vähän vihreäkin.

    VastaaPoista
  5. Yllättävän hieno tää lakka. Vaikka tosta sarjasta en välitäkään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno on "ilman sarjaakin" :) mutta fanille tämä on must-have :)

      Poista
  6. Lol! Lähtisin vieläkii =D
    On muuten zombie-unet palanneet WD myötä , ne on aina hirmu positiivisia ja mukavia.
    Mili♡zombies .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin! Mulla on niitä zombie-unia aika ajoin ja herään ihan kauhuissani. Mietin aina miten saan elukat pelastettua :D

      Poista
  7. Nää ihanat vihreät on niin mun juttu, ehdottomasti ostoslistalle!

    VastaaPoista
  8. Äh, kirjoitin kommentin ja sit se saakeli hävis jonnekin!!!

    Olennaiset pointit oli: En tykkää vihreästä, mutta tää näyttää kivalta, riittävän kylmältä. Ja että arvostan suuresti käytäntöäsi vastata kaikkiin kommentteihin. Lämmittää sydäntä. Jee!
    .Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, se ärsyttää! Etenkin puhelimella :(
      Vihreät on ihania, tässä vuosien mittaan olen alkanut rakastaa niitä enemmän vaikka joskus en tykännyt.
      Minusta tähän bloggaamiseen kuuluu isona osana kommentointi puolin ja toisin. Kyllä minä haluan aina tietää mitä tykkäätte tai mitä olette mieltä. Minustakin on kiva jos mulle kommentoijana vastataan. Jos joku ei vastaa niin harvemmin jaksan kommentoida kun tuntuu yksinpuhelulta :) kiitos siis kun jaksatte kommentoida, se oikeasti lämmittää ❤️

      Poista

Kiitos kommentista <3