maanantai 31. toukokuuta 2021

Toukokuun kosmetiikkaostokset

 No niin tästäpä taas tulee, pitäkäähän penkistä kiinni :D

Oikeastaan kuun alku meni hyvin, pieniä kirppistely-ostoksia tein. Ja ennenkuin joku ällöää niin uusia ja avaamattomia ovat. Kirppistelyt 15 e. 

Boxycharm Natasha Denona -pettymys villiinnytti täysin ja holtittomana ostin 3 ND luomiväripalettia :D voi vaan pyöritellä itselleni päätä. Kukaan ei tykännyt siitä värikkäästä Jubileesta, vaan minä näin miten ihania meikkejä sillä tekee ja miten vaikka kaikki värit saa ympättyä samaan meikkiin. Hankin myös Coralin ja Ayanan kollegalta, nytpähän pääsee testaamaan tätäkin merkkiä. Toivottavasti näihin ei tule himo koska ND on kallis merkki! Ostokset 60 e.

Jokunen viikko meni hissukseen mutta pikku loppukirit piti ottaa! Urban Decayn uusin Naked Wild West on ollut ostoslistalla ja nyt en voinut vastustaa Kicksin henk.koht tarjousta joten tilaus tämän sitten ;) 42 e ja on kyllä ihana!!

Kollegalta Ace Beautyn Nostalgia paletti koska tämä pyöri silmissä enkä sitten jaksanut vastustella etten muka tarviisi. Olen joskus aiemminkin katsonut tuota miten kivan värikäs se on. 10 e

Ihan sairaan ihania ostoksia! Ei nyt mitään järkyttävää summaa mennyt mutta ei ollut tarkoitus ostaa näin paljoa. Mä oon joskus miettinyt että pitäis varmaan asettaa itselle joku edunvalvoja, jäisköhän enemmän rahaa säästöön kun ei hassailis näin paljon kosmetiikkaan. 

Mites siellä, harkitaanko yhdessä edunvalvojaa vai pysyikö ostokset hanskassa?


17 kommenttia:

  1. Onpa kivan oloinen tuo Urban Decay. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sillä jo meikkaillut ja laatu on ihan priimaa <3

      Poista
  2. Ihania ostoksia! :)
    ja kirppikseltä ostelu on hyvää kierrätystä: toinen ei tarvii ja toinen "tarvii", niin sehän on hyvä diili eikä vaan tuotteita roskiin. On ihan hirveetä tuhlausta heittää roskiin käyttökelpoinen tuote :/
    Minä ostin joskus ihan itsepalvelu kirppikseltä selvästi ainakin kokeillun YSL-poskipunan. Ei ollut siis uusi ja käyttämätön, mutta uskalsin kun oli niin siistin näköinen ja ajattelin että ei kuivassa jauheessa pöpöt elä :D taisin paperilla ainakin pyyhkäistä päällikerrosta jotenkin pois.. Käytin sen loppuun ja mitään en siitä saanut :) tietty jos epäröi ja tuote on suttuisen näköinen niin en sellaista ostaisi saatikka kehtaisi myydä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, kierrätetäänhän vaatteitakin ja kaikkea :) puuteriset tuotteet voi hyvin pyyhkiä paperilla ja se on ihan hyvä. Ei pöpöt leviä. Mutta en mä ostaisi kokeiltua ripsiväriä tai eyelineria. Enkä laittaisi itsekään kiertoon mitään ällöjä tai kokeiltuja :)

      Poista
  3. Naked Wild West on kyllä nätti ja munkin vähän tekisi sitä mieli....onneksi järki on toistaiseksi voittanut ja/tai olen ostanut niin paljon muuta, ettei ole ollut varaa:D Nyt on kolme kosmetiikkatilausta tulossa maailmalta, apua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kai minäkään tarviisi mutta halusin :D pakko kerätä kaikki kivat UD -paletit paitsi se uusin Prince ei nappaa, mutta ihan hyvä vaan ettei kaikkea tarvii ostaa ;)

      Poista
  4. Joku valvoja ois ihan kiva 😄, sellanen jolle vois valittaa että mä teen mitä mä haluan omilla rahoillani jota ei ole!
    Mitäs mää oon ostanu toukokuussa? Ainakin käynyt essence ja Catricen hyllyillä, tilannu Kicksistä ABH tripla face paletin ja uuden Bum bum creamin.
    Kaleidos in uusin paletti tuli ja huulipunaa.
    Lauantaina kerkesin vielä ostaa uutuuksia Natura Sibericalta ja ison purkin Elvital hiusnaamiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä kerkeeväinen ;)) onneks täällä on vaan pieni essence hylly eikä sekään täydenny kovin usein, en muuten voisi vastustaa ja Catricea tulisi varmaan myös ostettua >:)

      Poista
  5. Tota Wild West palettia olen myös itse katsellut ja haluaisin sen ostaa itselleni myös kuten ultra violet paletin :)

    VastaaPoista
  6. Täähän oli melkein kierrätystä ja onneks pelastit vimpan paletin. Sitä itse kattelin monesti kans.. Mä sinnittelin toukokuun ostelematta.. Mutta kesäkuussa sitten lävähtää. Tilaan iherbistä kaikkeeä. Ainakin Elfin niitä nelikkopaletteja ja kaikkee minikokoista settiä. Mies lupas sponssata tietyllä summalla lahjaksi mitä haluan tilata. Ja muutenkin taidan tarvita kesämekkoa ym. Että toukokuussa säästetty taitaa palaa jo kesäkuussa😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummasti tällee kesällä värikkäät luomivärit innostaa :) sulla on kyllä kiva mies kun aina sponssaa näissä ostoshommissa :DD

      Poista
  7. Miltä kirppikseltä ostit ylimmät tuotteet tai mitä kosmetiikkakirppistä suosittelisit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookista haet kosmetiikkakirppis -ryhmiä ja se isoin missä eniten jäseniä :) siellä oon ja joskus ostan kans Beautybox vaihtariryhmästä kosmetiikkaa :)

      Poista
  8. Toivottavasti ehtisit tehdä meikkejä tänne blogin puolelle, kun paletit ovat niin kivanvärisiä. :)
    Tein jonkin verran ostoksia toukokuussa, mm. Murumurun kasvovesi, joka tuoksuu vaahtokarkille, Alga cicosan huulivoide kuiville huulille, Bybin spf 30 päivävoide, Laponien puhdistusmaito ja Bohon keltainen varastoon. Lisäksi aito Korean konjac sponge ja kuorintasukat jaloille. Kaikki bongattu alennuksista.
    Tuin myös kampaaja- ja kosmetologipalveluita. :)
    Kesäkuulle tehty myös jo ostoksia. ;D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla on ollut tarkoitus :) tosi vähän vaan tulee käytettyä luomivärejä helteillä kun ei ne pysy ja ripset tekee kaiken niin helpoksi :DD Kivoja aleostoksia! Mun olisi pitänyt jotkut kuorintasukat kyllä hommata ;) jospa löytyisi alesta vaikka!

      Poista

Kiitos kommentista <3