perjantai 7. toukokuuta 2021

Päivän meikki - Lorac Pro Soleil

Saatu ilmaistuote

Lorac Pro Soleil

Lorac Pro Soleil

Maaliskuun lopulla Lorac rantautui suomeen Sokoksen verkkokauppaan. Kyseessä on merkki joka on silmissäni kuten MAC, eli tästä kohistiin enemmän "sillon 20 vuotta sitten", ei vaan onhan siitä jo tovi...Lorac on siis amerikkalainen meikkibrändi jonka Pro -luomivärit ovat meikkiammattilaisten suunnittelemia kuten tämä Soleil paletti. 

Lorac on melko arvokas merkki, mutta toisaalta tämä yli 50 e maksava paletti sisältää todella monta sävyä. Loracilla on muitakin upeita meikkejä ja himoitsen vähän tämän kaveriksi tummempaa ja kylmempää Noir -palettia. Myös huulikiillot ja poskipunat kiinnostelee. Ja näissä paleteissa on muuten nerokas systeemi; mukana tulee magneetti jolla nappeja voi irrottaa ja vaihdella paikkoja! Tämä olisi ollut hyvä idea ABH Prismin kanssa! 

Lorac Pro Soleil

Lorac Pro Soleil

Soleil paletti koostuu lämpimistä sävyistä ja eri koostumuksista, on mattaa ja erilaisia shimmereitä sekä glitteriä. Mattasävyt ovat tooooodella pigmenttisiä ja pöllyäviä. Tyyliin Anastasia. Otin ensimmäisellä kerralla vähän liian tummaa väriä ja olin pulassa häivyttelyn kanssa!! Uuups, mutta kyllä se meni ihan hyvin ;) shimmerit/glitterit ovat helppoja käyttää, ne muuten varisevat yllättävän vähän eikä niitä jäänyt ripsiin kiinni. Siksi minä karsastan nykyään glittermeikkejä koska kimalluksia löytyy ripsistä vielä viikonkin päästä. Paletissa on myös upeita duochromeja kuten tämän meikin keskellä käytetty Mirage. Valossa heijastavuus tulee paremmin esille keinovalossa ja auringossa.

Lorac Pro Soleil

Paletti on yllättävän pieni ja näppärä, mutta kätkee sisäänsä kaiken tarvittavan. Ensivilkaisulla näkee heti mitä värejä voi työstää keskenään ja miten paletti toimii. Vaaleammat matat ovat mainioita työmeikkiin ja näyttävyyttä saa halomeikillä jossa keskelle luomea laitetaan kiiltävää tai kimaltavaa sävyä. 

Lorac Pro Soleil

Lorac Pro Soleil

Kerrassaan upea paletti jota voin suositella hyvin lämpimästi mikäli olet vastaavien värien ystävä. Itseä tosiaan houkuttaa se Noir -paletti koska pidän enemmän kylmemmistä ja tummemmista sävyistä. Tämä sopii itsellä enemmän hempeään ja vaaleampaan päivämeikkiin, mutta kuten tässä meikissä näkyy niin korostaahan tämä superisti vihreitä silmiä ja nuo punertavat ja oranssit on ihan mahtavia :)

Onko Lorac sinulle tuttu merkki?


10 kommenttia:

  1. Merkki ei ole tuttu. Meikki on hieno, tuo halo tuolla glitterisellä on upea!

    VastaaPoista
  2. Tää on niin kaunis paletti<3 Mutta itsekin oon kyllä ehkä vähän enemmän viileiden sävyjen ystävä, vaikka varsinkin syksyisin tuleekin tartuttua tosi paljon tällaisiin lämpimiin sävyihin :) Toi sun meikki on niin upea! Jaksan aina ihastella noita sun ripsiäkin, ne näyttää niin näteiltä aina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, nyt kyllä odotan maanantain huoltoa aika kuumeisesti ;D mutta nuo ripset on niin ihanat ja arkea helpottavat että tekee tiukkaa ottaa niistä sitten taukoa :) mä oon kans viileiden sävyjen ystävä, tuntuu että niin moni paletti on aina lämminsävyinen ja täynnä just noita punertavia sävyjä. Käytän toki aina välillä mutta ehkä enemmän syksyllä :)

      Poista
  3. Ihania meikkejä ja upea paletti! Pitäs kattoo mitä on tarjolla, olen vältelly houkutuksia 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin, sillä Sokoksen ota 3 maksa 2 tarjouksella näitä olis saanut edullisesti :D

      Poista
  4. Ihania meikkejä jälleen! Loraciin en oo kyllä hirveästi tutustunut, mutta oon ollut ihan siinä käsityksessä että kyseessä ois hieman edullisempi sarja, vaan metsään meni :'D jotenkin näistä pakkauksista ja brändin tyylistä ei tule mulle semmonen "arvokas" fiilis. Toki itse meikit voi olla silti laadukkaita! Jos nää tulee jossain vaiheessa Sokoksen myymälöihin niin pitää testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee se "pro" -fiilis aivan kuten MACista ja Make Up Storesta, samantyyliset pakkaukset kaikissa :) mä toivon kans että nää tulis ihan Sokoksiin kun kiva olisi tutustua ihan livenä ;)

      Poista
  5. Kaunis meikki ja paletti. Merkki on minulle tuntematon.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3