sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Toukokuun kauneussuosikit

Saatu ilmaistuote*

Terveiset täältä pentuajan keskeltä! Voin kyllä sanoa että nyt olen paljon viisaampi ja oppinut paljon Hipun pentuajoista. Mitä tehdä toisin ja mihin kiinnittää huomiota. Kuten varmasti kaikki koiranpennun omistajat, haluan koirasta mahdollisimman nopeasti sisäsiistin ja sellaisen joka ei tuhoa paikkoja. 

Olen kyllä ehtinyt lakkailla kynsiä ja kirjoitella muutamia postauksia, tänäänkin katsotaan uusimmat ja ajankohtaisimmat kauneussuosikit ;)

Suomalainen BTB13 tuotesarja toi kaksi uutuustuotetta virkistämään janoista kuivaa ihoa ja suojaamaan ihoa auringon säteiltä. Aamuin illoin käytettäväksi sopii Intense Hydration Toner* joka on kosteuttava hoitoneste janoiselle, kosteusköyhälle iholle. Se sisältää ihoa täyteläistävää hyaluronihapppoa sekä BTB13 yhdistettä, ja kosteuttaa ihoa tai rauhoittaa vaikka auringonoton jälkeen. Tosi monikäyttöinen tuote! Koostumus sopii levitettäväksi vanulapun avulla tai sormin ja pumppupullo on parhautta! Huomaan että ihoa tulee kosteutettua enemmän kun tuote on hyvässä pumppupullossa jota on kiva käyttää. 

Aurinkosuojaa ei sovi unohtaa ja koska olen itsekin sen käyttöön laiskan puoleinen, tykkään käyttää kesällä jotain päivävoidetta suojakertoimella. BTB13 Antioxidant Day Cream spf15* hoitaa ja suojaa ihoa, sekä kosteuttaa hyaluronihapon avulla. Voide sisältää myös ruusunmarjaa ja mustaherukan siemenöljyä sekä c-vitamiinia näistä molemmista marjoista. BTB13 tuotteissa on ihana tuoksu! 

BTB13 on kotimainen ammattikosmetiikkamerkki jota myy mm.hoitolat ja heidän nettikauppansa tai kosmetologit ja kampaajat. Sarjan tuotteet eivät sisällä mm. silikoneja, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai muita synteettisiä hajusteita.

Alyssa Ashley Vanilla -tuoksusarja* toi välittömästi mieleen kouluajat ja ysärin. Logo on sellainen jonka tunnistan välittömästi ja mieleen tulee se vanilja hajuvesi jota käytin aina. Vuosien myötä olen ymmärtänyt että on muitakin tuoksuja kuin vaniljaa ja löytänyt muitakin suosikkeja. Alyssa Ashleylla on itselläänkin mm.myski ja vihreä tee -tuoksuja. Sarja on tunnettu jo 60-luvulta lähtien ja nuo pakkaukset on niin ihanan retrot että! Vaniljan tuoksu on ihanan lempeä ja pehmoisa, todella kiva arkikäyttöön! Ja tosi kiva kun tätä on myös anti-perspiranttinakin. En käytä molempia samana päivänä ettei tule ihan vaniljaöverit, töissä kun ei saa tuoksua liikaa, mutta hyvin tämä on pitänyt eikä ole sotannut vaatteita. Haluaisin tuoksutella sen myskin, muistanko sitä ja tuleeko siitä tuoksusta muistoja mieleen ;)

MUS Cover All Mix on kulttituote jota kokeilin vasta nyt kun Make Up Store myydään kaikkialla pois. Kannattaa hamstrata vielä kun ehtii. Omia lemppareita olen tilannut mm.Bangerheadilta ja Nellyltä. Tästä pidän koska peittää helposti pienellä määrällä eikä mene juonteisiin. Ei jää mitenkään näkyviin ja tasoittuu helposti. Käytän persikkaita ja vaaleaa sävyä nenän pieliin ja silmänalusiin. Nyt iän myötä olen tullut todella tarkaksi peiteaineissa koska kuiva koostumus takertaa, pitäisi olla myös pigmenttinen mutta pienen määrän riittää. Eikä missään nimessä voi sutia vaan menemään vaan välineillä on väliä! 

Niré The Multitasker 113 onkin suosikkisiveltimeni peiteaineiden kanssa. Kaikki kokeilemani Nirén siveltimet ovat olleet huippuja ja olen siis saanut niitä Goodieboxin mukana. Kaksipäisistä siveltimistä en välitä joten yllätin kyllä itseni rakastumalla tähän! Tasaisella päällä levitän peiteaineen/neutraloijan tarkasti haluamiini kohtiin ja häivytään pyöreällä päällä. Taputan vielä sormin ja lopputulos on aina siisti. 

Real Techniques Blush Brush 400 on niin hyvä sivellin että suunnittelen ostavani tästä tuplakappaleen. Tosi kepeä ja täydellinen bronzerille! En oikein käytä tätä poskipunalle koska laitan poskipunaa aina vähiten, tykkään enemmän varjostaa ja laittaa aurinkopuuteria sekä highlighteria. Laitan bronzerin tällä, tosi hyvä kerrostamiseen ja luonnolliseen lopputulokseen. Tosi hyvän mallinen sivellin, sellainen muhkea mutta kapeneva ja monen muunkin suosikki kyllä!

Catrice Better Than Fake Lips Plumping Lip Primer on yllättävän hyvä! Kosteuttaa ja viilentää ( tuntuu mentholiselta ). Tuntuu että huulet näyttävät pulleimmilta tai jotenkin huulten reunat tulee paremmin esiin. Eikä mattapunat sitten kuivata kun tätä laittaa alle ;) Tosi kiva yllätys koska en ole Catricelta suuria suosikkeja löytänyt, enemmän sellaisia ok-tasoisia tai huonoja, niin tämä oli tosi positiivinen yllätys :) 

Tälläiset suosikit tässä kuussa! 

Muistatko sinä nuo Alyssa Ashleyt? Ja oliko minun suosikkien joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Muistan, mun mummon arkituoksu oli Alyssa Ashleyn myski, sitten juhlaan Toscaa. <3

    Hydration Toner on ihan huippu, BTB13 tuotteet on muutenkin loistavia. :)

    Aurikoista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa maanantaita Jonna, BTB13 tuotteet oli ihan loistavia, ensikosketukseni sarjaan :)

      Poista
  2. Toi Alyssa Ashleyn Vanilla on niin ihana<3 En ollut tota koskaan aikaisemmin tuoksutellut, mutta toihan oli just niin täydellinen vaniljan tuoksu mitä olla voi :) Toi RT:n sivellin näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo RT sivellin on parhaita omistamiani siveltimiä! Halusin tuota pitkään ha nyt vastikään ostin, ja ihan huippuhyvä on <3 mulla on joskus ollut tätä vaniljatuoksua ja muistin heti sen kun näin tutun logon :)

      Poista
  3. Toukokuun suosikit ovat olleet eri tuoksut, jotka olen onnistunut valitsemaan oikein kunakin päivänä.
    Täytyy sanoa, että Alyssa Ashley on tuntematon, vaikka ysärillä minäkin nuoruuttani vietin. Meillä oli kaverin kanssa Daten cologne deo -tuoksut. ;D Niitä taisi löytyä Seppälästä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Date on itsellekin tuttu <3 ja Seppälä oli ihan paras kauppa, siellä oli hyviä vaatteita :D

      Poista

Kiitos kommentista <3