sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Luonnollisempia kynsilakka valintoja

Heips ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, myös meille karvatassujen äideille! Tänään lakkaillaan "luomulakoilla"! Onpahan taas tovi kun olen Kure Bazaarin kynsilakkoja käyttänyt. Tajusin myös että on aikaa kun olen luonnonmukaisempia lakkoja käyttänyt joten tässäpä tulovaa! En tiedä miten pahasti olen kelkasta pudonnut, että mitä uusia luomu kynsilakkamerkkejä on tullut mutta tässä minun lakkojani joita vaihteeksi käytin. Mulla pääasia on lakan väri ja osittain merkki mutta käytän kaikenlaisia lakkoja enkä pelkästään näitä luomumpia.

Kure Bazaar Boyfriend

Kure Bazaar Boyfriend on kyllä uniikki lakka kokoelmassani; ja kyllä, niinkin voi käydä! Hauska harmaaseen taittava pistaasinvihreä, jonkun verran levittäessä tummuu ja on tummempi kynsillä kuin pullossa. Erinomainen koostumus, jo yksi kerros olisi riittäny. Lakka jää hieman uurteiseksi kynsillä joten hyvä päällyslakka on paikallaan. 

Kure Bazaar kynsilakka

Koristelussa Nail2Mei -siirtokuvat jotka olivat kyllä aika täydelliset näihin kynsiin, tykkäsin tosi paljon ja lakka pysyi kyllä moitteetta monta päivää! Kure Bazaarin lakat ovat 10-free / 10 ml / n. 18 e ostopaikasta hieman riippuen.

Boho kynsilakat

Boho on mun lempisarjani luonnonkosmetiikasta. Pidän tosi paljon noista puukorkeista ja muutenkin Bohon meikkien pakkauksista. Boho kynsilakka on 7 - 10-free riippuen värisävystä. 6 ml / n.6 - 8 e riippuen ostopaikasta. 

Boho Infinity

Boho kynsilakka Infinity on perus luumunpunainen jonka koristelin Nail2Mei -siirtokuvilla. Ei mitenkään ihmeellinen väri mutta nätti ja tykkään tosi paljon arkena käyttää tämän värisiä lakkoja. 2 kerrosta, lakka ehkä paranee hieman oltuaan käytössä koska tuoreelta levittyvyys on osittain läpikuultavaksi jäävää, mutta avasin nämä molemmat lakat juuri.

Boho Infinity

Boholta on minulla myös musta kynsilakka sävyltään Noir.

Boho Noir

Boho kynsilakka

Noir -lakkaa mainostetaan mattamustaksi mutta kyllä se ihan perusmusta creme on. 2 kerrosta, tämäkin tuoreeltaan aika juoksevaa mutta paksuuntuu "vanhetessaan" joka on minusta vaan miellyttävä asia kynsilakoissa. Leimaukset Moyran minilaatasta 107 - A Day Like This. Nämä kynnet oli ensin blääh miten tylsät mutta tovin kun katselin niin kyllä tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Olen nykyään niin saamaton kynsienkoristelija että nämäkin koristelut ovat saavutus minulle ;))

Suositko sinä luonnollisempia lakkavalintoja vai onko sillä merkitystä? Mikä on sun lempimerkki luonnonkosmetiikan kynsilakoista ja miksi?

8 kommenttia:

 1. Mä käytän niin vähän kynsilakkoja nykyään, ettei juurikaan väliä. Aion vieläkin kutistaa kokoelmaani, tarkoitus olisi, että pärjäisin kymmenellä värilakalla ja sitten tietenkin päällys- ja aluslakat erikseen. Tähän tavoitteeseen pitäisi vielä n. paristakymmenestä lakasta luopua, tulee olemaan vaikeaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä että on hankalaa. Sellainen pieni kokoelma olisi ihana mutta mahdoton omalla kohdalla. Käyn koko ajan kyllä kokoelmaa läpi ja vähentelen välillä, mutta edelleen ihania lakkoja on liikaa ;)

   Poista
 2. Ihana sävy tuossa Boyfriend ssä.

  VastaaPoista
 3. Pakko kommentoida, ihanat osallistuvat tassut noissa tuotekuvissa. Lakkauksetkin nättejä, ei siinä mitään 😄

  VastaaPoista
 4. Nätit lakkaukset. 5-freetä yritän ostaa, vaikka joskus sorrun Essien tai OPIn lakkoihin.
  PP:n Beetle on vähemmän myrkkyjä sisältävä ja kasvipohjainen. Kiinnostaa vastaavanlaiset lakat PP:lta.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoisen kuuloinen tuo Beetle, ihan uusi tieto minulle!

   Poista

Kiitos kommentista <3