lauantai 15. toukokuuta 2021

Goodiebox toukokuu 2021

**Mainoslinkki

Ihanan kesän ensimmäiset aurinkoiset päivät on nautittu, ai että miten kiva on ja virkeämpi mieli! Ei väsytä aamulla lähteä töihin ja innoissani odotan kesälomaa ja kuukauden vapautta!! Sitä ennen on kuitenkin kurkattava parikin Goodieboxia ja tässä Toukokuun Goodiebox.

Teema on First Hint Of Summer ja sisälsi tottakai kesään sopivia tuotteita. Yleensä en pidä "kesäboxeista" koska ne sisältävät aurinkotuotteita ja äh, musta huppari, aurinkolasit ja pimentoon kiitos. Mutta mites tämä kesäboxi??

Balance Me AHA Glow Mask / arvo n.12 e
Kolmivaikutteinen kemiallinen kuorinta joka kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Sisältää mm.kaoliinisavea. Pidän tälläisistä naamioista/kuorinnoista joten testaan itse.

Moshi Moshi Mind Mind Pumice Stone / arvo 11 e
100% laavakivi on aito luonnonkivi. Hohkakivellä voit hieroa jalkasi suihkussa ja poistaa kovettumat. Siis mun jalathan on taas kerran aivan järkyttävät, kuorintasukista ei tietoakaan enkä tiedä onko se järkevää käyttää niitä kerran vuodessa ja muulloin laiminlyödä jalat kokonaan. En siis käytä edes jalkavoidetta...joten jos NYT tämän avulla saisi jalat nätimmiksi!! 

Foot Lab CO Instant Foot Peeling / arvo 10 e??
Kuoriva seerumi jalkapohjiin!? Whaaat, en ole ikinä kuullutkaan! Tätä käytetään ennen hohkakiveä jolloin kuoriutuminen tapahtuu helpommin. No onhan se testattava koska siksi mulla unohtuu jalkojen hoito koska en tykkää kun kädet sotkeutuu jalkavoiteeseen ja ne pitäisi pestä. Suihkutettava tuote kuulostaa helpolta!


Avant Supreme Hyaluronic Acid Antioxidising Duo Moisturiser / arvo 115 e
Kyllä venähti naama tämän tuotteen kohdalla. Sama voide kuin joulukalenterissa :( tämä ylellinen voide hoitaa ihoasi hyaluronihapon ja avocadoöljyn avulla. Tuoteselosteen perusteella minulla olisi pitänyt olla vihreäpulloinen seerumi. Huijausta...sekin on kurjaa että näemmä joulukalenterin ylijäämät jaetaan sitten pitkin vuotta boxeissa. No, onneksi tämä tulee pisteillä enkä maksa tästä boxista mitään. Eteenpäin lähtee koska Avantin tuotteiden incit eivät sovi minulle. 

Human+Kind Hand Scrub Elderflower & Raspberry / arvo 15 e
100% luonnollinen, kuivattuja vadelmansiemeniä ja hydratoitua piioksidia sisältävä käsienkuorinta. Kuka muistaa kuoria kädet, tassut ylös? En tiedä tuleeko käytettyä, luin vähemmän mairittelevia arvosteluja tuotteesta. 

Jäi kyllä vähän paha maku suuhun tästä boxista. Eniten petyin siihen että mulla on "väärä tuote" boxissa kuin tuotekortissa. Kolme tuotetta kyllä tulee käyttöön mutta rehellisesti on sanottava että 24,95 e on aika paljon tästä boxista. Jos mulla olisi ollut se seerumi, mielipide olisi toinen mutta nyt en kyllä pysty oikein peittämään pettymystä. Ensi kuuta odotellessa ja sitä mikä joulukalenterin tuote siellä nyt on. Sanomattakin selvää etten ostaisi sekä joulukalenteria että kk-boxia.

Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Nillitänkö turhasta vai olisko boxi ollut susta ihan huippu?

10 kommenttia:

  1. Siis kyllä oli taas aivan kökkö boksi. Tuo kivi ja jalkaseerumi sekä noh käsikuorinta oli kivoja, mutta kun laskin niiden arvo niin sain 40€!!! Ja sitten tuo kierrätys Avant joka boksin kallein tuote, kehdataan lähettää uudestaan parin kuukauden jälkeen. Siis ihan oikeasti. Viime kuussa tuli jo se sama kynsilakka. Miten kauan ne meinaa harrastaa tämmöstä toimintaa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ärsytti eniten se että esitteen mukaan piti olla vihreä Avantin seerumi eikä tätä samaa voidetta! Ei näin! Mietin mitä muuta samaa alkaa tulla boxeista...

      Poista
  2. Huh...ei kaduta, että lopetin tän tilauksen.

    VastaaPoista
  3. Kaikkein tylsintä tässä on se, että laitetaan samoja tuotteita joita joulukalenterissa oli. Varmasti suurin osa joulukalenterin hankkineista tilaa myös boksia eikä kaipaa toistoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä ainakaan halua samoja tuotteita etenkään kun esitteen mukaan piti olla muuta...

      Poista
  4. Avantin voiteita tullut sieltä täältä jokasesta kauneusboksista joka Suomeen tulee. En miellä noita 100 eur arvoisiksi, ihan huijausta tunkea noita mukaan tuohon hintaan. Not for me, en tätä tilaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut ensimmäistäkään näistä Avanteista, niissä ei incit sovi minulle enkä ostaisi tuon hintaisia :) en sano etteivät ole hyviä mutta eivät vaan mun juttu :)

      Poista

Kiitos kommentista <3