torstai 13. toukokuuta 2021

Catrice Slim luomiväripaletit

Jälleen kerran olen saanut koukutettua itseni luomiväripaletteihin joihin tulee se "kerää koko sarja" -pakkomielle...

Kyseessä ovat nämä Catricen Slim luomiväripaletit :D olen vaan heikko jos paletissa on a:) violettia tai b:) erikoisnappeja "tiikerinraidoilla". Tämä pakkomielle on vieläpä siitä hauska etten erikoisemmin pidä Catricen tuotteiden laadusta mutta silti niitä on ostettava! Catricelta olen löytänyt enemmän huteja kuin hittejä, ja ylipäätään pidän enemmän essencen laadusta jos puhutaan ja verrataan näitä edullisia sisarussarjoja keskenään. Että ei ole mitään järkeä mutta oli pakko saada nämä Lalalipstickistä

Lavender Breeze sisältää lilan, vaaleanpunaisen ja eri asteisia ruskeita mattasävyjä. Kiiltäviä nappeja on vähemmistö, niitä en ole vielä paletista testannut. Käytin meikissä vain mattaisia sävyjä, pääosassa tuo violetti jonka ympärille paletti onkin rakennettu. 

Meikistä tuli kyllä sievä vaikkakin hailakka. Mutta ei haittaa arkena olla näin vaalea ja joku tykkääkin varmasti enemmän tälläisistä luonnollisemmista luomiväreistä. Pigmentillä ei irrotella ja meikkiä sai kyllä kerrostaa mutta ihan kelpo jälkeä. Pysyi iltaan asti hyvin luomilla. 

Peach Origin ihastutti persikkaisella ja ruskealla sävymaailmallaan kera sinisen twistin. Tuo persikka mattasävy on persikampi kuin kuva antaa ymmärtää. Paljon arkisia sävyjä mutta ihana sininen joka sopii hyvin persikan pariksi! Tästäkin olen kokeillut vain sinistä ja mattavärejä.

En kyllä meinaa kestää tätä mun naaman kiiltämistä :/ mulla on kuitenkin EL Double Wear rasvoittuvan ihon primerin päällä, sitten mattaa kivipuuteria paksulti laitettuna ja mattaavaa kiinnityssuihketta. En ottanut meikkikuvia heti vaan n.puolen tunnin päästä meikkaamisesta ja aarrgghh...T-alue kiiltää jo inhottavasti.

Muutenkin tämä meikki kyllä meni aivan pieleen. Ripset on harjattu ja aseteltu mutta silti ne jököttävät kyllä varmasti kuvissa minne haluavat. Meikistä tuli taas aika hailakka, ehkä jäin vähän kaipaamaan näyttävyyttä mutta kaikissa näissä Catricen Slim -paleteissa on sellainen kepeämpi ja eteerisempi koostumus. Tykkäsin kuitenkin persikasta ja sinisestä yhdessä, siis ei paha mutta aikamoisen työn tein tämänkin meikin kanssa että sain ulkonurkkaan näyttävyyttä ja kontrastia.

Semmosia arkipaletteja. Juhlameikkiä en rupeaisi näillä tekemään mutta arkeen ihan mainioita. Minusta näitä paletteja on neljää erilaista saatavilla ja hintaa on 11,59 e. Ihan ok hinta-laatusuhde!

Onkos nämä paletit sulle tuttuja? Mitä tykkäät Catricen meikeistä?


10 kommenttia:

  1. En ole hittejä minäkään löytänyt,kauniit meikit olet tehnyt silti😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä niitä hittejä tulee meille vielä eteen ;) kiitos!

      Poista
  2. Ostin itse sietämättömään naaman kiiltelyyn BeautyActin
    ComplexControl Mattifying Serumin, voin suositella! Koko päivää ei jaksa pitää, mutta kuitenkin huomattavasti pidempään kuin muut kokeilemani. Käytän tätä siis primerin tilalla. Meikkipohjana oon viime aikoina käyttänyt vain meikkipuuteria jota en lisäile päivän mittaan, vaan taputtelen kiiltoa pois vaikka paperilla. Jos jaksan 😅 Toivottavasti tuo toimii kesälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, tutkailenpa kun Kicksissä käyn ;) mä kans otan paperilla kiiltoa pois enkä lisäile koko aikaa puuteria. Jos meikin pitää kestää joku iltameno niin silloin puuteroin pariinkin otteeseen ja lisään kiinnityssuihketta :)

      Poista
  3. Tiktokissa tuli vastaan vinkki että kasvoille laitettaisiin ekana meikinkiinnityssuihke ja puuteri, sitten vasta primer ja meikkivoide. Lopuksi voi vielä kevyesti puuteroida. Näin oon ite saanu ihon pysymään paremmin mattaisena ja sit smashboxin primer on ollu huippu.
    Catricen slim paletteja mulla on yksi, sävyt kivoja mutta laatu hieman heikko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitäisköhän kokeilla...minusta ne neuvot että primer on turha, on ihan höpöä koska itse näen primerilla selkeän eron. Jos omaa näin rasvoittuvan ihon niin tarttee kaikki konstit kiiltelyn hillitsemiseen. Ei ole kiva olla luontaisesti glow aina :DD

      Poista
  4. Tuossa peachissä on liian vähän peacheä, mutta nätti se on silti. Oon kyllä tykänny Catricen luomiväreistä essenceä enemmän, tosin essence on nykyään parempi kuin pari vuotta sitten.
    Ja noi marmoripinnat on niin kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se nätti, sellainen perusvarma paletti :) essence on kyllä parempi nykyään, etenkin ne viime kesän fist ja turtle -paletit oli ihan huippuja! Himoitsen vähän sitä Huda Beautyn marmoripalettia mutta toistaiseksi hillinnyt itseni ;))

      Poista
  5. Persikkapaletti oikein nätti ja kivat meikit. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3