perjantai 14. toukokuuta 2021

Boxycharm Huhtikuu 2021

Voi jeesus että tämä matkasi pitkään. Lähetin yli kuukausi sitten ja mielestäni toimituksen piti olla nopeampi. Shipiton kautta tuli ja maksoi yli 40 dollaria. Oli kanssa viimeinen kerta kun Shipiton kautta mitään laitan, Planet Expressillä on jo toukokuun boksi matkalla ja maksoi vaan 19 dollaria, lähetyksen pitäisi olla puolta nopeampikin.

Boxycharm suomeen

No mutta tähän boxiin jonka perään hätäilin jo monta kertaa ja ajattelin että varmastihan se on kadonnut. Jännäsin onko siellä Natasha Denonan luomiväripaletti koska se olisi ihan superjuttu boxiin!! Toivoin vielä sitä värikkäämpää versiota. Ja kun olen merkannut että haluan meikkejä enkä ihonhoitoa niin...

...boxista paljastui kasvoöljy eikä luomiväripalettia. En tiedä vaikuttiko tähän se että nämä boxit koottiin/lähetettiin juuri silloin kun liityin Boxycharm tilaajaksi enkä päässyt tekemään valintaa boxiin. Varmaankin sattumaa että mulle osui huono vaihtoehto mutta ei voi mitään, tämä on riski boxia tilatessa. Onneksi sain ostettua Denonat muualta mutta toki se ärsyttää kun sillä boxia mainostettiin eikä mulla sitä ollut..muutenkin boxi tuli aika kalliiksi eikä tuotteista kuin kaksi miellyttänyt minua. Sillälailla!

Farmacy Honey Grail Ultra-Hydrating Face Oil / arvo 48 dollaria
Tiedätte etten käytä kasvoöljyjä. Oli siis täysi hutituote. 

Studiomakeup Tinted Moisturizer / arvo 35 dollaria
Light-to-medium coverage, eli joku onko tämä kevyesti sävyttävä päivävoide joka kosteuttaa hyaluronihapolla ja antaa glowy-lookin? Ihan kiva tuote, kyllä mä tämän otan kesällä käyttöön. Ensimmäinen mieluisa tuote boxissa. 

Eloise Beauty Get Gleaming Body Glow / arvo 38 dollaria
Kasvoille ja vartalolle sopiva body glow. En kyllä käytä tälläisiä joten lähtee kiertoon.


Flirtalicious Looks Cosmetics Monarch Lash Pack / arvo 38 dollaria
Näitten hinta tuntuu kovalta kun yksi ripsirivi jo repsottaa paketissa. Muutenkin, en käytä irtoripsiä joten en tee näillä mitään.

Kndr Beauty Kinder Glow Highlighting Palette / arvo 15 dollaria
Paletti sisältää 3 "universally flattering" highlighteria sekä yhden marmorisen highlighterin. Ulkoasultaan hiukan lapsellinen mutta tosi nätti muutoin, tykkäsin ja tulee käyttöön. Boksin toinen mieluisa tuote. 

Tuntuu jotenkin jänniltä nämä boxin tuotteiden arvot. Olisin veikannut highlighter palettia arvokkaammaksi kuin irtoripsiä. Tuotteiden arvo oli 174 dollaria. Sillä ei vaan ole merkitystä jos tuotteet eivät ole mieluisia, haluaisin vaan saada rahoilleni katetta ja nyt se ei oikein täyttynyt. En halua edes ajatella mitä tästä maksoin ja mitä tuotteita jää itselle. Harmi!
Pisteitä kuitenkin siitä että boxin tuotteet oli kyllä pakattu hyvin ja paletti vielä kuplamuovin sisällä, pitkän matkan nämä tuleekin ja vaihtavat postinjakajaa useampaan otteeseen niin huippua että kaikki tulee ehjänä perille. Se kyllä suututtaisi jos boxi tulisi perille tuhannen p.....päreinä. 

Mitä sä olisit tykännyt sisällöstä?

14 kommenttia:

  1. Aika kylmäksi jätti sisältö. Ja tuohon hintaan vielä, huhhei.
    Toivottavasti saat seuraavasta enemmän meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä meni vähän metsään mutta jospa ensi kuussa paremmin ;)) ainakin Tarten peitevoide olisi tulossa :)

      Poista
  2. Voi ei, harmi kun boksi oli pettymys tässä tapauksessa. Ripsien arvo on naurettava. Paletista pidän myös, ripset tulisi kyllä käyttöön- Mutta noita body gloweja olen huono käyttämään. Yksi sellainen mulla kaapissa on kun jonkun arvonnan voitin joskus :) Joskus mekon tai hameen kanssa sitten voi laittaa jalkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä just kun saattaisinhan minäkin joskus käyttää body glowta...mutta en mä viitsi avata sen takia että kerran vuodessa käytän. Mieluummin jollekin jolle tulee käyttöön :)

      Poista
  3. Tänkin boksin sisältö vaikuttaa jotenkin ihan randomisti valitulta. Body Glow ja irtoripset olis olleet mulle ihan turhia, kasvoöljy ja paletti ne mieluisimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis varmastihan tuo kasvoöljy on laadukas mutta ne öljyt ärsyttää aina silmiä, ja kun on öljyinen iho niin...en vaan tykkää :D

      Poista
  4. Ööööö, siis se paletti ei olisi kuulunu normisisältöön? Se olisi pitänyt valita erikseen? WTF!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain vaiheessa kuuta tulee aina mahdollisuus valita parista tuotteesta mieluisampi omaan boxiin ja se sitten on mukana. Mä en ehtinyt viime kuussa tekemään tätä valintaa koska olin niin uusi tilaaja. Huhtikuun boxissa oli joko Natasha Denonan jompi kumpi paletti ( värikäs tai ruskee ) tai tuo öljy. Ja mulle sattui tuo öljy. En tiiä mikä on ollut se tuote jonka on saanut valita mukaan. Toukokuun boxiin sain tehdä valinnan ja siinä tulee Tarten Glow peiteaine :)

      Poista
  5. No voihan mikä sisältö. Mutta ootan jo mitä tykkäät Tartesta sitten ens kuussa. Mulla on kaks Tarten luomiväripalettia ja joskus tilannu minikokoisia ihonhoitojuttuja ja tykkään merkistä. Peittaria en oo ikinä testannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen että mulla oli joku Tarten meikkivoide joskus ja oli se ihan hyvä :) paletteja mulla taitaa olla yksi, sekin tosi hyvä :) mietin kyllä vähän miten tuollaista glow -peiteainetta käytetään, täytyy kattoo meneekö sävy nappiin!

      Poista
  6. Voi ei! Onpa harmi, että boksi oli pettymys :/ Etenkin kun tuli tuon postituksen kanssa niin kalliiksikin :( Kieltämättä olisin itsekin ollut pettynyt tähän sisältöön. Ainoastaan tuo sävyttävä kasvovoide olisi ollut näistä itselleni oikeasti kiinnostava tuote ja muut sitten sellaista "testataan kun nyt tuli" -luokkaa. Toivottavasti sulla kääntyy tuuri näiden boksien kanssa ja jatkossa tulisi sitten parempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin, tosin tulevasta toukokuun boxista puuttuu tuote koska se blokattiin pois Planet Extressillä ( aerosoli ). Että se jo valmiiksi latisti tunnelmaa :DD

      Poista
  7. Muakin joskus ihmetyttää bokseissa olevien tuotteiden ns. arvot. Hurja hinta ripsistä! Noh, ei se tyhmä ole joka pyytää...
    Ei olisi kyllä minun rasvoittuvalle iholle sopinut tämän boksin sisältö ollenkaan, olisi varmaan mennyt kaikki tuotteet kiertoon, paitsi ehkä sävyllinen kasvorasva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kyllä öljyt ja glow ole mun lempijuttuja kun ihan on rasvainen ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3