perjantai 28. toukokuuta 2021

Boxycharm Toukokuu 2021

Boxycharm valitusvirsi jatkuu. Joko viimeisetkin lukijat kaikkoaa...tämän kanssa meni kaikki hyvin siihen asti kunnes se saapui Planet Expressille. Boxissa oli joku aerosoli joka piti poistaa ja boxi lähti matkaan minulle vasta sitten. Tämä tottakai ärsytti koska kyseessä oli hiusten lämpösuoja joka oli arvokas ja jota olisin käyttänyt. Jotenkin kun jokaisesta tuotteesta maksaa eikä jenkkiboxin tilaaminen ole mitenkään halpaa, niin haluaisin myös jokaisen tuotteen perille asti. 

Boxycharm May 2021

Kun kaksi ensimmäistä Boxycharmia on olleet pettymyksiä, odotukset eivät olleet hirmu korkealla. Toivoin boxiin TIETYSTI luomiväripalettia ja ylipäätään meikkejä. Omaa valintani oli Tarten peiteaine kun oli päätettävä sen ja jonkun kasvovoiteen välillä. Mutta tutkaillaanpa boxi läpi, yllättävän nopeasti kyllä tuli, vähän päälle kaksi viikkoa meni. 

Boxycharm May

Hain boxin äsken postista ja jo painosta arvasin että tuskinpa on luomiväripalettia. Boxycharm paljastukset Instagramissa lupailivat kivaa palettia ja muutoinkin ihania meikkejä vaan eipä mulla ollut mitään toivomistani. Alan jo kyllä kuulostaa kunnon valittajalta mutta aloitetaan niistä epämieluisimmista tuotteita. 

Beekman 1802 Dewy Eyed Illuminating & Depuffing Eye Serum / arvo 42 dollaria
Silmäpusseille ja tummille silmänalusille tarkoitettu seerumi. Voi varmasti olla hyvä tuote kosteuttamaan ikääntyvää, kuivaa ihoa mutta koska propadeniol on inci-listan alkupäässä niin en pysty tätä käyttämään. 

Lavish Essential Eye Collection / arvo 30 dollaria
Tämän merkin siveltimiä olen nähnyt muiden bloggaajien Boxycharmeissa. Siis oikeesti, nämä eivät vaikuta yhtä arvokkailta kuin hinta on, mutta ehkäpä selviää vasta kokeilemalla. Jotta jotain jäisi vaisusta boxista itsellekin, aion ottaa nämä omaan käyttöön. Kaikki on kuitenkin sen mallisia että mulla on näille käyttöä. Vaikuttavat ihan ok-laatuisilta, ehkä tuo halpa muoviläpykkä tuo mieleen jotkut lasten kynäsetit tai vesivärisiveltimet. Enkä nyt tiedä onko kelta-vihreä värimaailma siveltimissä lemppari mutta ehkä en anna sen haitata ;)

Boxycharm toukokuu

Tynt Haze Haze Smokey Eye Pencil / arvo 18 dollaria
Pehmeää koostumusta oleva meikkikynä. Sävy Pinot Noir näyttää ainakin hyvältä, luumuiselta. Voisiko olla jopa valittu kauneusprofiilin mukaan? Toivottavasti kynä on hyvä eikä leviä helposti raskailla luomilla. Otan tämän kyllä mielenkiinnolla testiin.

Tarte Shape Tape Glow Wand / arvo 27 dollaria
Tämä peiteaine oli oma valintani boxiin. Mietin pitkään mikä hiivatti on hohtava peiteaine sävyssä Sunbeam, mutta kai se on vaan kokeiltava. Jos vaan sävy meni nappiin ja tämä toimii, niin se voi olla hyvä kirkastaja silmän alla mutta jotenkin kuulostaa epäilyttävältä? On kai se kuitenkin kokeiltava :D 

Vaikka petyin siihen ettei mulle sattunut palettia tai muuta kivaa, niin kyllähän Boxycharm tarjosi taas uutta mielenkiintoista kokeiltavaa. Ja onhan tämä nyt p-a-l-j-o-n parempi ja mielenkiintoisempi kuin kotimaiset boxit...tuntuu myös että tuotteet olivat kuitenkin jollain tavalla suunnattu oikein. Sain uusia juttuja 117 dollarin edestä, minulta siis puuttui 27 dollarin arvoinen Drybar Hot Toddy Heat Protection Mist ja se heitettiin roskiin Planet Expressin toimesta, tai sitten joku suihkii sitä tälläkin hetkellä tukkaansa. Viides tuote olisi tuonut boxiin täytettä mutta aina ei voi voittaa ja tämä on Tainan tuuria. Ihonhoitotuotteita en haluaisi juurikin siksi kun ne harvoin osuvat maaliinsa yliherkkyyden takia. Poikkeuksetta ne lähtevät kiertoon. Meikit olisi siis turvallisempi paitsi ripsivärit.

Mitä sinä olisit tykännyt sisällöstä?

23 kommenttia:

 1. Mulle tulee toi sama peiteaine... sitten joskus, koska vasta laitoin paketin tulemaan. Sen matka varastolle kesti tällä kertaa tosi pitkään. Sivellinsetti on kyllä pahuksen ruma mutta toivottavasti ovat edes hyviä. En olis itekään riemusta hyppinyt tämän boksin kohdalla mutta eipä sitten harmita, kun tilauksen joutunee laittamaan poikki tullihommien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kattoo onko se sitten sen arvoinen että viitsii niitä tullihommia maksaa, vai ostaako suoraan ne tuotteet mistä tykkäisi. Harmittaa että vasta nyt havahduin tätä tilaamaan ja sitten tulee heti tuo tullijutska :/

   Poista
 2. Mielestäni ihan hyvä sisältö. Nuo siveltimet on kyllä aika... erikoisen... värisiä, eikä minustakaan näytä hintansa arvoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä kyllä mutta aina vertaa siihen että maksan tästä n.45 dollaria, olisinko ostanut näitä sillä rahalla. Ja see viides puuttuva tuote harmittaa...

   Poista
 3. Kurja juttu, että tuo yksi mieluinen tuote oli poistettu mutta kiva että sieltä löytyi silti kivoja juttuja. Mua ei oikein sykähdyttänyt tämä, paletti olis ollut kiva lisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olis ollut kun oletin että Boxyssä tulee aina joku kiva paletti :) ensi kuun Luxessa pitäisi olla mahti-ihana paletti, en tiedä sattuuko vaan taaskaan mun kohdalle :D

   Poista
 4. Oho, saitpa sä boksin nopeasti! Mullahan saapui toi vasta viikko sitten Planet Expressille eikä paketti oo vielä edes lähtenyt Jenkeistä.. Seuranta ei oo päivittynyt maanantain jälkeen enkä ymmärrä missä se jumittaa. Mä valitsin myös ton Tarten tuotteen, jotenkin se kuulosti vaan niin jännältä, että oli pakko valita se, vaikken ihan tiedä tuleeko sille oikeasti käyttöä :D Lavishilta muistan saaneeni yhden sivellinsetin, joka lähti suorinta tietä eteenpäin, kun siveltimet muistutti sekä ulkoasultaan että laadultaan jotain lasten leluja. Toi sun setti näyttää paljon paremmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan muistelen sitten sinun sivellinsettiä :) mulla tämä lähti PE:ltä vähän yli 2 viikkoa sitten ja yllättävän nopeasti tuli. Kuitenkin viime boxin postituksesta maksoin Shipitolla jotain 42 dollaria ja eikö se matkannut liki kuukauden päivät :DD toivottavasti sinun boxi tulee pian, jännää mitä siellä on!

   Poista
 5. Inhottavaa, että tuo yksi tuote puuttui! :/ Kiva boxi, siveltimet on vähän sellaisia hittejä tai huteja, koska voi olla hyviä tai huonoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä hintakaan aina kerro minkälaatuinen sivellin on kyseessä ;)

   Poista
 6. Vähäiseltä tuo sisältö näytti. Onneksi sait tuon Tarten valita.
  Aerosolit ovat olleet kiellettyjä jo pitkään ulkomaisissa lähetyksissä. Muistan, että minultakin on sellainen kauan sitten poistettu tilauksesta.
  Toivon todella, että seuraavan boksin sisältä olisi sinulle mieluisa. Mielestäni saa valittaa sisällöstä, kun siitä kerran maksat.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjasin nyt omaa profiilia Boxycharmissa kun olen laittanut hiuskiinteet miellyttävimmiksi hiustuotteiksi. Eipähän sattuisi toista kertaa tätä vahinkoa :) olen toki tiennyt tuon aerosoli asian mutta en arvannut että niitä tässä boxissa on kun en niitä tilaile tarkoituksella. Ja alapuoliseen kommenttiin viitaten niin en arvannut että se huomataan boxista :)

   Poista
 7. Avataanko paketti PE:llä vai miten tiesivät poistaa? Mulla oli nyt eka kertaa avattu kaikki 3 ipsyn "boksia" ja halusivat lisätietoja mitä tuotteet ovat, tähän asti on riittänyt pelkkä kosmetiikkaa selitys ja arvo 10 dollaria. En nimennyt mukana ollutta kynsilakkaa koska muistaakseni kynsilakasta menee joku vaarallisen aineen lisämaksu mutta kynsilakka tuli silti, ainaki harry potter kalenterin toimitus maksoi yli 50€ vuonna 2019, kynsilakkojen vuoksi:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, meneekö ne läpivalaisulla? Ei kai ne ehtisi aukoa joka pakettia? Tai aukovat satunnaissesti? Kerran olen joutunut hakemaan Kuopion tullista kynsilakkapaketin ja muistan kun piti selittää "miks niitä ei voi suomesta ostaa" :D Kuopiossa ei ole aikoihin tullia enää ollut ja se on ollut ainut lähetys ikinä mikä on mulla tulliin jäänyt.

   Poista
 8. Kynsilakat tulee jenkeistä ainakin normaalisti, Briteistä ei.

  VastaaPoista
 9. Ah voi ei, noi aerosolit on kyllä niin huonoja! Olisin joskus tilannut Bondi Sandin EU kaupasta mutta juuri aerosoleja ei enää saanut tilattua.. Siveltimet näyttävät kyllä tosi erikoisilta tuossa värisävyssä. Ei ehkä toisi itselle mitään riemunkiljahduksia. Onneksi tässä boksissa on edes tuo tarte..

  Mutta jos sisältö jää täksi kun yksi tuote otetaan pois kansainvälisen postituksen vuoksi ja boksi+toimitus maksaa jotain erikseen on kyllä harmi.. Jotenkin itselleni on tullut vakuuttunut mieli siitä että valitsin Ipsyn kun punnitsin näiden kahden välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipsy on kanssa tosi hyvä mutta itse haluan oikeastaan pelkästään meikkejä niin otin tämän Boxycharmin :) olin muuten itse merkinnyt hiuskiinteet mieluisammaksi vaihtoehdoksi hiustuotteista Boxycharmissa niin oisko sen takia aerosoli tullut. Otin sen raksin pois niin ei sattuisi näitä vahinkoja enää :)

   Poista
  2. Pitää myös itse päivittää mun ipsy profiilia sen mukaan, ettei tulisi noita aerosoleja!

   Poista
 10. No olipas kyllä aika vaisu boksi siulla :( Meillä oli toukokuun boksissa vain yksi sama tuote ja se oli tuo Beekman 1802 -jutska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla kuulen mitä sulta sitten löytyi boxeista :)

   Poista
 11. Höhlä, noi on aina tylsiä kun aerosolituotteet poistetaan. Nykyään mulla on satunnaisesti niitä tullut läpi. Shipiton aikana poistettiin ihan kaikki, kynsilakatkin. Se oli mälsää se! Ei ollut kyllä kovin kummoinen sisältö minustakaan. Värimaailma noissa siveltimissä on kyllä aika järkky mutta toivottavasti toimivat :D Tartesta olen itsekin innoissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartea on kiva saada kun mulla on kovin vähän heidän tuotteitaan. Toivottavasti siveltimet ovat toimivia mutta tiedän kyllä paljon paremman näköisiäkin settejä ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3