sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Päivän meikki - Dior Mellow Shade

Diorin meikit ovat silkkaa luksusta ja luomivärit heikko kohtani. Tätä postausta luonnostellessani löysin TAAS itseni googlettamassa mistä niitä nykyään saa halvalla :D vastaus on että ei mistään. 

Diorin luomivärit on kyllä ökykalliita. Viiden värin paletti maksaa paljon enemmän kuin joku Jeffree Starin tai Urban Decayn paletti jossa värejä on triplasti ja enemmänkin. Siltikin, joku näissä viisikoissa viehättää. Olen omistanut niitä kymmenittäin, myynyt eteenpäin mistä en enää tykkää mutta siltikin niitä on. Jossain vaiheessa tuli se iridescent -laatu eikä se ollut mieleeni. Lisäksi hei, onhan ne vanhat kyllä aika huonopigmenttisiä nykypäivänä kuten Myriad tai Silver Goddess ;) 

Mutta kyllä sitä odottaisi saavan laatua 70 euron luomiväripaletilla. Ja kyllä Dioreilla yleensä saakin mutta joskus joukossa on paletteja joista en maksaisi puoltakaan hintaa, tai sellaisia liian hohtavia tai yksitoikkoisia joista en vaan innostu. Mellow Shade on sellainen josta maksaisin pari kymppiä.

Toki se on nätti mutta pigmentti...missä luuraat? Tämä kevätpaletti on hohtavaa laatua ja luotu eteerisiä meikkejä varten. Toki näillekin meikeille on paikkansa ja joku muu varmasti tälläisestä tykkää. Mellow Shadessa on viisi keväisen värikästä väriä ja kaikkihan eivät tokikaan pidä kirkuvan värikkäistä meikeistä, Diorin kohderyhmää yleensäkin tuntuu olevan varttuneempi ja varakkaampi väki. Ei kai mullakaan tälläiseen olisi 20 vuotta sitten ollut varaa.

Dior Mellow Shade

Meikissä käytin paletin persikkaa ja petroolia. Kiva kun tässä on yksi tummempi sävy niin meikkiin saa kontrastia. Lisää väriä toin vielä värikkäällä rajauskynällä jota pehmensin petroolilla luomivärillä. Laitoin myös mattaa aurinkopuuteria varjostuksiin.

Dior luomivärit

Olen kyllä tosi tyytyväinen näihin ripsiin, voitteko uskoa että tässä ne ovat olleet 4 viikkoa ja olin menossa huoltoon parin päivän päästä! Kulmilla ei ole onnistunein hetki, ennen pigmentointia niiden piti antaa olla nyppimättä enkä värjännyt niitä useampaan viikkoon. Sitten niissä menikin se muoto ja ne olivat värittömät, hankalat meikata. Joutui sitten kynällä piirtämään :)

Dior Mellow Shade

Mutta ihan kiva meikki kyllä, tykkään enkä moiti palettia huonoksi. Se ei vaan minun silmissäni ole 70 euron arvoinen. Mutta moni muu Dior on ja jatkankin tässä tutkailua kun en ole seurannut uusien palettien julkaisuja ;)

Toimiiko tälläinen kevätmeikki vähän miedommilla väreillä?


16 kommenttia:

  1. Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!🤍

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Mä kans innostuin viisikosta varmaan yli 10v tauon jälkeen. Hommasin sen soft cashmeren ja se on ihana. Todella helpot sävyt työstää ja hyvä pigmentti. Mutta joo syntisen kalliita. Taisin omastani saada -20% pois niin ei tuntunut niin pahalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soft Cashmere on kaunis <3 olikohan se New Look mikä mulla jäi vielä himotuslistalla :) en kyllä ostaisi normihinnalla mutta alesta kyllä. Mä keräilin viisikkoja silloin kun ne oli ihan suht edullisia vielä, muutamia hankin kun ne kallistui ja uudistui mutta sitten oli vuosia että ne jotenkin jäi. Nyt olen taas vähän innostunut ;)

      Poista
  3. Maku on aikalailla muuttunut ja vanhemmat Diorit saattavat olla nykyään aika plaah, jos jaksaisi ottaa ne käyttöön 🙈
    Nykyään en ostaisi viisikkoa edes -70 % hinnalla, mutta jos sävyt olisivat jotain toisesta maailmasta niin saattaisin maksaa jopa täyden hinnan.
    Erikoista että kosmetiikka on edelleen niille sen verran niché ettei laatuun niinkään panosteta ja hintaa pidetään yhtäällä. Ehkä ne laukut sitten myyvät vielä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyttä hintaa en raaskisi maksaa mutta alesta kyllä...:D en tiedä onko nämä mitkään nyt ihan ennennäkemättömiä mutta laadukkaita ovat ja edelleen viisikoissa on se joku, ainakin ne 3 uutta mitkä ostin, on ihania ja parempia kuin tämä Mellow Shade ;)

      Poista
  4. Paletissa tosi kauniit värit, mutta jotenkin näistä pikku paleteista en jotenkin jaksa enää innostua. Ennen mulla oli aina jotain tuollaisia 4 värin luomipaletti-nappeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itselläkin että nuo tosi isot paletit tahtoo viedä voiton. Mutta välillä taas innostuu näistäkin ;)

      Poista
  5. Ripset näyttää näissä kuvissa edelleen tosi kivoilta. Aah, mä muista sen 2000-luvun vaihteen, kun sain ekan vakkarin työpaikkani ja oli rahaa. Mitä niillä muutakaan ostamaan kuin Diorin ja Chanelin luomiväripaletteja. :D Nykyään en ole enää pitkään aikaan innostunut kummistakaan. Tosin omat suosikkini Jane Iredalen paletit maksavat lähes saman verran, mutta niissä kaikissa pigmentit onkin sitten ihan huippuja, sävymaailma ei vaan ole yhtä iloitteleva kuin monissa Diorin paleteissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin luomiväripaleteissa on osattu ihanasti yhdistää eri sävyvivahteita, tummuusasteita ja ne ovat kauniita <3 tämä Mellow Shade nyt ei ole parhaimmasta päästä mutta ne 3 muuta mitä nyt ostin, aivan ihania <3

      Poista
  6. Ensimmäisenä ihastelin just sun ripsiä! :D Älyttömän hyvänä pysyneet, voisi melkein luulla, että juuri vasta laitettu.

    Mulla kans ollut aikamoinen kokoelma viisikkoja, enää vain muutama harva ja valittu. Muistan, kun nuorempana sijoitin aina uusimpaan Diorin viisikkoon, jos sävyt vähääkään iski! Aina se oli saatava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo se oli kyllä kunnon Dior -huumaa ;) mä taisin kanssa ostaa aina uusimmat jos vähäkään kiinnosti. Kiitos, välillä nämä ripset pysyy tosi hyvin mutta nyt kun on tuota siitepölyä ja allergiaoireita niin odotan aika kuumeisesti seuraavaa huoltoa....

      Poista
  7. Mä en ole koskaan Diorin viisikoista innostunut ja lompakon puolesta ehkä ihan hyvä niin :D Muutaman kerran olen kyllä katsellut, mutta aina ne ovat sitten kuitenkin kauppaan jääneet. Tässä näyttäisi olevan todella kauniit sävyt, mutta harmi jos pigmentti ei sitten ole niin loistava :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus toivon etten itsekään niistä olisi niin innostunut ;D kalliita ovat!

      Poista
  8. Meikki on nätti. Persikka kiva väri. Tuolla hinnalla luulisi jo saavan laatua.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3