perjantai 15. kesäkuuta 2018

Välineurheilua - Real Techniques siveltimet

Siveltimet saatu blogin kautta.

Sivellinkokoelmani sai täytettä kun sain testiin Real Techniquesin siveltimiä. Nämä tulivatkin tarpeeseen koska olen käyttänyt vuosia samoja siveltimiä ja jotenkin uurtunut niihin. Lisäksi jotkut siveltimistä ovat jo vähän lössähtäneitä eivätkä enää ihan terävimmillään. 

Real Techniques siveltimet

Sain kahta erilaista settiä silmämeikki siveltimiä sekä kolme sivellintä kasvomeikkiin. Aloitetaan samantien näistä uljaimmista eli kasvomeikki siveltimistä. Eivätkö olekin upeita? Ruusukultaiset siveltimet poistuvat ja nämä pinkit "unicorn" siveltimet tulevat tilalle. 

P5220007.ORF

P5220023.ORF

304 - Fan Brush sivellin on korostuksille. Mulla on tälläinen sivellin ennestään mutta se on joku halpis, karvat sojottaa jo siihen malliin että heitän sillä vesilintua. Fan Brush on napakka ja tekee hyvää jälkeä. Tästä saa hyvän otteen, harjasosakin on hirmu nätti; valkea-pinkki-violetti liukuväri. Kaunista sivellintä on kivempi käyttää ;)

303 - Contour Brush sivellin on melko samanmallinen kuin 301 mutta hieman viistompi. Tämäkin on varustettu upeasti kimaltavalla pinkillä varrella. Toivottavasti kimallukset eivät kulu pois! Contouriin tämä on ihan huippu, tekee hyvää jälkeä ja huomasin että contour väriä ei tarvitse niin paljoa kuin aiemmin käyttämälläni siveltimellä. Sivellinosa on tiivis ja napakka, juuri sellaisesta pidän. 

Real Techniques Flat Contour brush

Bold Metals Collectionin 301 - Flat Contour eli litteä korostussivellin on upeassa kullanvärisessä varressa. Vartta koristaa RS kirjaimet ja siveltimen malli jonka aion heti vetää yli kirkkaalla kynsilakalla, näin ei tekstit kulu siveltimistä pois ;) Flat Contour sivellin on mukavan jämäkkä ja harjakset ihanan pehmeät. Sopii myös poskipunalle! Just tämän mallisia siveltimiä mulla ei ole ollut ja olen kyllä innoissani tästä. On korvannut viistopäisen isomman siveltimen varjostuksien teossa. Mukava aina vaihdella siveltimiä niin ei jämähdä samanlaiseen meikkijälkeen.

P5220009.ORF

Rakastan leikkiä luomiväreillä joten kiva saada meikkaushetkiin uusia välineitä! Eye Smudge + Diffuse setti sisältää teroittimen lisäksi kaksi erilaista pehmennyssivellintä. Näille minulla on käyttöä koska tälläisiä minulla ei ennestään ollutkaan! Haluaisin meikata alaluomea enemmän ja värikkäämmin, mutta tuntuu että ehkä mulla on puuttunut siihen hommaan sopivat siveltimet? Tykkään että näissä lukee siveltimen nimi niin eivät mene itseltäkään sekaisin :) olen tykännyt levittää pienemmällä värin alaluomella ja isommalla häivyttelen. Etenkin pienempi on hyvä tarkkaan työskentelyyn. Erityismaininta siveltimien kumiosasta, siitä saa hyvän otteen! Myös violetti väritys on kaunis.

Real Techniques siveltimet

Real Techniques siveltimet

Toinen luomivärisetti sisältää siveltimet Eye Shade + Blend eli alusvoidevarjostussivellin ( whaat?? ) ja pyöristetty deluxe-luomivärisivellin. Eli käytän tuota alusvoidevarjostussivellintä ( :D ) ihan luomivärin levitykseen laajalle luomen alueelle. Tällä siveltimellä varmasti tarkoitetaan juurikin vaalean värin levitystä luomelle. Isompi ja pullukampi sivellin on just sellainen jota olen kaipaillut; tällä levittyy varjostusväri paremmin isommalla alueelle. Vanhat päivittäin käyttämäni siveltimet alkavat vedellä viimeisiään ja halusin kovasti löytää uudet tilalle. Ja ehkä saada toisenlaista meikkausjälkeä eikä aina sitä omaa tyyliä? 

Real Techniques siveltimiä myy mm. Sokos, Hehku, Pretty, eleven ja Oletkaunis. Mielestäni paras ja selkein valikoima oli Oletkaunis -verkkokaupassa, sieltä löytyi näitä kaikkia esittelemiäni siveltimiä. Luomivärisiveltimet n. 14 euroa, contour siveltimet 20 - 30 e ja viuhkasivellin 14 e. Emme siis puhu hirmu kalliista tuotteista, varsi näissä on kevyttä alumiinia ja sivellinosa eläinystävällistä, synteettistä Taklon-kuitua. Siveltimet ovat laadukkaita, kivan värisiä ja valikoima näissä on todella hyvä. 

Kaikki saamani siveltimet olivat laadukkaan oloisia. Eivät sellaisia lötköjä jotka mielestäni kielivät huonosta laadusta. Yhdessäkään Real Techniques siveltimessä ei sojottanut karvoja joka on toinen laadun tae. En siis tosiaankaan ole mikään ammattilainen mutta harrastelijan näkökulmasta on tullut kokeiltua monenlaisia siveltimiä, halpoja sekä ammattilaissarjoja. Oman sivellinlaukkuni koosta ammattilaissiveltimistä sekä Real Techniques uutuuksista ;)

Onko sulla kokemusta RT siveltimistä? Mitä siveltimiä sulta puuttuu, millaisia olet kaivannut päivittäisiin meikkihetkiisi?

20 kommenttia:

  1. Mulla on se tavallinen contour sivellin ja poskipunasivellin, joka on minusta ihan paras! Luomivärisiveltimet näyttää tosi hyviltä. Itse tykkään enemmän tuosta ruusukultaisesta lookista... ai poistumassa. Löytyisköhän alesta 👍

    VastaaPoista
  2. Real Techniquesin siveltimet on todellakin erittäin hyviä. Tykkään itse noista liloista silmämeikkisiveltimistä tosi paljon. RT:llä on monia kivoja värikäsvartisia siveltimiä. Brush Crush -siveltimiä katselin Sokoksella joku viikko sitten, ja mun puolesta varret olisivat saaneet olla vähän pidempiä, niin olisi koko uljaus tullut oikeuksiinsa:)
    Alusvoidevarjostussivellin... ihan uusi tuttavuus;) Kaikkea sitä keksitäänkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä tutkailla RT siveltimiä vähän tarkemmin :) aina on tarvetta hyville silmämeikkisiveltimille :)

      Poista
  3. Oi miten kauniit siveltimet <3

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan noita uusia Brush Crush siveltimiä<3 Ne on paitsi kauniita, myös superlaadukkaita :) En enää oikeastaan ikinä meikkaa ilman, että käyttäisin niistä ainakin paria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laadukkaan tuntuisia ovat, jokapäiväisessä meikissä ovat olleet mukana <3

      Poista
  5. Mulla on yksi aito RT-sivellin (expert face brush?), jota käytin ennen tosi paljon meikkivoiteen levitykseen, mutta nykyään siihen virkaan on päässyt RT:n meikkisienet. Jokunen feikki Bold Metalsikin käytössä on ja nekin on ollut oikein hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis hankkia sivellin meikkivoiteelle, joskus oli sellainen litteäpäinen ja se oli kyllä pätevä :)

      Poista
  6. Mulla on RTn silmämeikkisiveltimiä, ja hyviä ovat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin hankkia lisääkin, sen verran tykästyin :)

      Poista
  7. Mulla on useita RT:n siveltimiä ja lemppareista mulla on jopa tupla (ja joistakin enemmänkin) kappaleet. Tykkään tosi paljon, ovat suht edullisia, varsinkin jos sattuu alesta löytämään ja iHerbillä ovat aika edullisia normihinnallakin ja laatu on hyvä. Mulla on iät ja ajat ollut postausraakile luonnoksissa mun RT lemppareista mutta en ole saanut sitä tehtyä loppuun, tarttis kyllä ryhdistäytyä! Tekis mieli ostaa muutama noita uusia pinkkejä, mutta en varsinaisesti tarvitsisi... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä lukisin mielelläni postauksen sun lemppari RT siveltimistä!

      Poista
  8. Minulla on vain Bettestä tullut RT:n meikkimuna. Olen yleensä ostanut Ecotoolsin siveltimiä ja niistä tykännyt. RT:in suteja voisin katsella tulevien ostosten lomassa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen löytänyt RT:ltä hyviä siveltimiä, Ecotoolsilla on myös pari tosi pätevää :)

      Poista
  9. Olen käyttänyt RT:n luomivärisiveltimiä, juurikin tuo eye shade + blend setti ja lisäksi bold metals sarjan 201 (joka on aivan LOISTAVA saada "crease" kohtaan väriä). Lisäksi käytän RT:n meikkimunaa, joka on aivan huippu :) Kasvoille tarkoitettuja siveltimiä en ole kokeillut, mutta tuo fan brush täytyy kyllä hankkia, koska sellainen sivellin kokoelmastani puuttuu vielä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3