sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Picture Polish Royal

Yksi lempimerkeistäni eli piCture pOlish julkaisi tänään uuden kokoelman. Mukana on taas bloggaajien suunnittelemia lakkoja, minä sain pr-näytteenä Olivia Jade Nailsin lakan Royal.

Picture Polish Royal

Picture Polish Royal

Kokoelmassa oli kuusi kesäistä herkkupalaa joista tämä kiinnitti ensin huomioni. Tilasin lisäksi Destinyn, Fresh vielä himottaa mutta tosi nättejä kaikki kyllä! Royal on herkullinen, hieman karkkinen violetin sävy. Koostumus on jälleen kerran kiitettävän hyvä, kynsilläni kaksi kerrosta. Todella nopeasti kuivuu kyllä, piCture pOlish lakoissa onkin 5-free koostumus. 

Picture Polish Royal

Picture Polish Royal

Tällekin kyllä löytyy dupe, Imperial on samanvärinen mutta glitter on erilaista. Imperialin tekee uniikiksi pyöreä kultainen glitter, Royalissa on hentoa piCture pOlishille tyypillistä holohitulaa. Mutta kyllä mä tarviin molemmat ;)

Picture Polish Royal

Pähkäilen vielä itse ostanko muita uusia. Tässä kuussa olenkin ostanut paljon Cesarista, Moyran laatat on aika ihania uutuuksia, CND Rescue RXx:ää on tullut lisää ja Konadin pyöreät sekä Square laatat ovat hurjassa alessa! Ainiin ja kesäksi hei A England hololakkoja vähän edullisemmin alesta! Nyt et kyllä halvemmalla saa mistään, kannattaa olla nopea ja hyödyntää alet :)

Mitä hankit uusista PP lakoista? Tai aiotko hankkia mitään Cesarin alesta?

21 kommenttia:

  1. Onpas harvinaisen herkullinen violetin sävy! Mä yleensä kartan jostain syystä kaikkea (päälle puettavaa) violettia, mutta tää näyttää tosi kivalta :) Ehkä voisi violetti mennäkin pienenä yksityiskohtana, näin kynsiä koristamassa...

    VastaaPoista
  2. Upea violetti, sopii hyvin kesään kun on hivenen vaaleampi. :)

    VastaaPoista
  3. Tosi onnistunut julkaisu. Voisin ostaa kaikki mutta töpökynnet työn takia jarruttaa. Ehtii sitä myöhemminkin. Royal on tosi nätti. Mielestäni Imperial on lakattuna aika erilainen ja se on lopetettu väri. Olen vähän miettinyt että olisi kiva saada varapullo mutta todellisuudessa kun lakkoja on niin paljon, ei olisi mitään järkeä ostaa varapulloa kun yhdellä lakkaa kuitenkin niin harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja yksi lakka kestää useamman kymmenen lakkauskertaa. Imperial on hiukka erilainen mutta hyvin samanlainen :D minua kutkuttaa vielä se lime, ehkä sitten jossain vaiheessa...

      Poista
  4. Nätti lakka, mutta jostain kumman syystä ei isommin sytytä. Vaikka violetti kuuluu mun lempiväreihin myös kynsillä.. Omituista..

    VastaaPoista
  5. Nätti lakka. :) Mielestäni omien käsieni ihonväriin ovat tähän mennessä soveltuneet parhaiten OPI:n Stokis ja Taupe-less beach -kaltaiset violetti ja siihen taittavat värit. Huomasin, että kokeilua vailla on Lost my bikini in Molokini. Sitä seuraavaksi. :)
    Meinaan kurkata Cesarin alen. CC:n holot kiinnostavat, niin siinä samalla voisi. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistähän tilausta menemään ;) kesäksi hololakkoja!

      Poista
  6. Täytyy myöntää, että tää kokoelma oli kyllä hyvin onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lime on kiva sekä sinertävä joka on mulle tulossa. Muuten tämä ei ollut minulle mitenkään erityinen kokoelma, yleensäkään en innostu kesäväreistä niin paljoa kuin tummista :)

      Poista
  7. Aivan ihana sävy! Oon itekkin hullaantunut tänä kesänä violettiin ja lakan sävy on kyllä enemmän kuin täydellinen :)

    VastaaPoista
  8. Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
    it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
    heads up! Other then that, amazing blog!

    VastaaPoista
  9. Ääh joudun ehkä tämänkin tilaamaan :D Eka tilasin 2 ja eilen tilasin 2 lisää ja 2 puuttuis vielä. Ehkä tilaan ne 2 viimistä ens kuussa, koska oon kesäkuun aikana tilannu cesarsilta iha sikana liikaa :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3