tiistai 12. kesäkuuta 2018

Päivän meikki - Jeffree Star Blood Sugar

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä joiden kautta ostamalla tuet blogin toimintaa.

Jeffree Star Blood Sugar meni välittömästi ostoslistalle kun jossain Instassa tai FB:ssä näin siitä ekat kuvat. Violettia, punaista...kaikkea ihanaa vihreille silmille! Jeffreen luomiväreissä on ollut hyvä mattakoostumus ja paljon värejä, siitä tämä luomivärihullu tykkää. Käytän oikeastaan koko ajan samaa meikkipohjaa ja puuteria, aina yhtä kerrallaan että niitä saisi joskus loppumaankin ;) mutta luomiväriä ja huulimeikkiä vaihdan tosi usein! 

Tämä kevät on ollut todella ärsyttävää aikaa, silmäni ovat olleet ärtyneet ja vuotaneet joka päivä. Meikkasin Blood Sugarilla tosi paljon silloin kun sen sain, mutta intoa lannisti aina valuvat meikit ;D mutta nyt ajattelin postata teille tästä paletista ja kaikista mun Jeffree ostoksista :)

Jeffree Star Blood Sugar

Jeffree Star Blood Sugar

Blood Sugar* on suurempi, painavampi, kalliimpi ja hienompi kuin Jeffreen aiemmat paletit. Tästä tulee mieleen ensiapulaukku ja paletti onkin kuin pieni salkku, klipseineen kaikkineen. Kansi on nahkapintainen, sisällä on iso peili ja 18 luomiväriä. Ja kaikki oikeastaan niitä mun toivesävyjäni :)

Jeffree Star Blood Sugar

P4280095.ORF

P4280100.ORF

Paletista löytyy punertavia, ruskeita, kultaisia ja violetteja luomivärejä. Häivytykseen ja kulmaluulle on omat sävynsä. Koostumus on pääosin mattaa mutta mutta metallinkiiltoakin löytyy. En ole millään kokeillut vielä kaikkia sävyjä mutta ne mitä olen käyttänyt, ovat olleet pigmenttisiä, häivyttyneet hyvin ja sointuneet yhteen. Meikki ei ole haalistunut päivän mittaan.

Jeffree Star Blood Sugar

P4280121.ORF

Meikissä Blood Sugar sävyt Glucose, Sweetener, Blood Sugar ja Fresh Mear.

P4280130.ORF

Jeffree Star Skin Frost

Ice Cold* on ensimmäinen Jeffree Star Skin Frostini. Mutta ei taatusti viimeinen! Eräs työkaverini käyttää näkyvää highlighteria ja ennenkuin näin hänen kaivavan laukustaan tutun pinkin pakkauksen, arvasin kyseessä olevan Jeffreen Skin Frost. Voi olla juurikin tämä sävy! Ice Cold on kylmänhohtoinen vaalea sävy. Shampanja voisi kuvata väriä hyvin. Ja näyttää ihan älyttömän hyvältä, varjostukset ja sitten reilulla kädellä tätä, wow! 

P4280075.ORF

Voisin ostaa lisää tälläisiä neutraaleja sävyjä, niistä värikkäistä Skin Frosteista en ehkä niin välitä. Mutta tämä on ihan ehdottomasti upein highlighterini ja kestää kyllä ikuisuuden. Tykästyin tähän niin paljon että olen käyttänyt ostohetkestä lähtien joka päivä pelkästään tätä ja varjostuksia!

Jeffree Star Skin Frost

Jeffreen Velour Lipstickit ovat suosikkejani joten hankin sävyn Gemini*. Pidän näiden aplikaattorista, hyvästä levittyvyydestä, pysyvyydestä ja luonnollisesta pois kulumisesta. Nämä eivät takerru huuliin ja vedä huulia ihan kuiviksi. Lisään kyllä jossain vaiheessa päivää huulirasvaa mutta olen addiktoitunut siihen muutenkin. 

Gemini on murrettu punainen. Ei mitenkään kirkas ja värin voimakkuutta voi säädellä. Mielestäni enemmän nude kuin näkyvä, ainakin kevyemmin laitettuna. Sopii meikkiin kuin meikkiin. Todella nätti sävy, tämän hankintaan olen niin tyytyväinen :)

Jeffree Star Gemini

Postauksen meikissä käytin kaikkia uusia Jeffreen meikkejäni. Mitä tykkäät? Ostitko Blood Sugarin?

20 kommenttia:

  1. Tykkään itse tuollaisista kirkkaista luomiväreistä, vaikken ko. palettia omistakaan. Nuorempana sitä jotenkin aristeli värien käyttöä, mutta nyt ei ole mitään rajaa, heh;) Ihana meikki ja noita sun rajauksia ihailen aina:)

    VastaaPoista
  2. Upea silmämeikki. :) Hienot värit.
    Mitä puuteria ja meikkivoidetta käytät, kun kestävät koko päivän? Luomivärit antavat hyvää vaihtelua meikkeihin. Aina saa uuden tyylin halutessaan. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tällä hetkellä Lumenen mattapuuteria ja Blur meikkivoidetta, pysyvät kyllä siistinä jos ei hikoile. Mutta jumppaa eivät kestä kun hiki valuu pitkin naamaa :)

      Poista
  3. Kaunis meikki ja melkein houkuttaisi itsekin tuo kotiuttaa.. :D

    VastaaPoista
  4. Upea meikki ja highlighter on kyllä tosi nätti. :)

    VastaaPoista
  5. Ihana meikki! Tämä highlighter on tosi kaunis sun iholla 😍
    Mä olen ostanut JSltä vasta yhden huulipunan ja se on Gemini. Tykkään :) Paletteja en ole hankkinut vaikka katselinkin niitä sillä silmällä jokin aika sitten. Nyt poden kosmeähkyä pakettien suhteen, en jaksa oikein innostua mistään. Mutta vihreäsilmäiselle tuo Blood Sugar on varmaan sellainen "pakko saada" -paletti :) Kauniisti tulee silmien väri esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Mä rakastan Blood Sugaria ja juurikin Gemini punaa :) Jeffreen meikit on kyllä ihania ja pakkohan se uusikin paletti on sitten ostaa! Kun ei ole mitään ähkyä ihme kyllä :D

      Poista
  6. Blood sugar on ollut ahkerassa käytössä, se on niin upea! Toiv. Thirsty on lauantaina meilläkin saatavilla, olis vähän niinko tarve 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuliko se nyt myöhemmin eikä lauantaina...toivottavasti saa sen sitten tilattua kun Blood Sugarin kanssakin oli hankaluuksia :D

      Poista
    2. Joo, ei tule kuin huulituotteet 🙄
      Ja jos saa jenkeistä tilattua, se on perillä samaan aikaan kuin täältä myöhemmin.

      Poista
    3. Ei varmasti saa sieltä, en edes yritä :D odottelen Oletkauniille sitä..

      Poista
  7. Niin kauniita meikkejä 😍 toi paletin ulkoasu iskee kovaa!

    VastaaPoista
  8. Onpas kivan näköinen paletti, vaikka ei ihan mun sävyjä ookaan :) Käytän punertavia sävyjä aika valikoiden, kun mun silmät yleensä muuttuu jotenkin itkuisen ja väsyneen näköisiksi. Mutta sulla ne näyttää ihanan raikkailta! :)

    VastaaPoista
  9. Oi vitsi miten upee meikki! Mä en itselläni kauheesti tykkää mattaluomiväreistä ja noissa jeffree starin paleteissa niitä on aika paljon. Värit on hirmu kivoja, mut liian vähän kimaltavia ni on jääny ostamatta :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3