keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Kesäkuun viimeisiä päiviä mennään, aika kurkata kuukauden hamstraukset :)

P6070008.ORF

Kuun ensimmäinen kosmetiikkaostos oli CesarsShopin tilaus. Tilasin todella, todella, todella pitkään miettimäni Picture Polish Salt Waterin. Lisäksi 3 Moyran laattaa. Cittarista kynsilakanpoistoaineita. Ostokset 35 euroa.

idkuva

Kuu meni yli puolen välin, mitään ei tullut ostettua. Kävin Matkuksessa vähän pyörimässä, Kicksin alepöydässä silmiini osui Glamglow:n Power Rangers Gold Peel-off naamio*. Mulla on vähän Glamglow nyt mielessä, olen aikeissa ostaa sen pienen naamiosetin*. Ja kasvojen puhdistusaineen* :D himotuslista vaan kasvaa, saa nähdä milloin sorrun...kultanaamiosta on kuitenkin hyvä aloittaa koska tämä maksoi alessa 20 euroa. Vähän luksusta arkeen hei! Naamiota löytyy myös Kicks -nettikaupan puolelta samaan alehintaan!

Cesarista tuli hankittua toinenkin PP lakka, Destiny tarttui ostoskoriin ihan itsekseen...Cittarista IsaDoran Sunset Glow luomiväripaletti sekä L´oreal Paradise Extatic mascara, molemmista maksoin yhteensä 15 euroa kun hyödynsin -40% alen sekä plussakortilla olleen plussarahan :) aika hyvä tarjous!

Jeffree Star Thirsty palette
Kuva / Oletkaunis.fi

Ja sitten se odotettu Jeffree Star Thirsty* -paletti! Tilasin paletin Oletkaunis.fi:stä ja se maksoi 52 euroa. On se kyllä ihana, tästä on tulossa oma postauksena kunhan saan paletin käsiini, ei ole vielä tullut postissa :) Oletkaunis.fi:llä on menossa kampanja vielä 8.7 asti eli saat yli 50 e tilauksesta Jeffree Star Velour Liquid Lipstickin kaupan päälle! Jännään mikä sävy mulle tulee!! Kaikki Jeffree Star postaukseni voit kurkata tästä, löydät esittelyt kaikista paleteista ja omistamistani Jeffreen huulipunista :)

Kuukauden kosmisostoihin meni 132 euroa. Nyt on mennyt pari kuukautta vähän rauhallisemmin mutta veikkaan että ensi kuussa rikotaan rajoja, on nimittäin tiedossa reissu Helsinkiin ;D

Mitä kaikkea kivaa sinä ostit tässä kuussa? Teitkö hyviä alelöytöjä?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Kiitos jos ostat linkkieni kautta :)

19 kommenttia:

  1. No ei kyllä paha! En ole vielä ehtinyt tsekata omaa saldoa, mutta vahvasti se on kynsilakkojen aiheuttamaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä skippasin aika hyvin PP:n uuden kokoelman, nuo kesälakat ei yleensäkään ole mun juttu :)

      Poista
  2. Mää tein Kicksin ja Sokosen alesta ihan löytöjäkin. Ja ne Henkan 50 sentin lakat ❤

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit noi Thirstyn keskimmäisen rivin sävyt on upeita!! Ei sillä, kyllä noi muutkin sävyt iskee ja kovaa, mutta kaikki kimaltava on aina lähellä mun sydäntä<3 :D Innolla odotan, että päästään näkemään meikkejä, jotka oot tolla paletilla tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hain just Oletkaunis paketin postista, kohta availen sitä <3

      Poista
  4. Kivoja ostoksia, Glamit kiinnostaa myös mutten ole vielä sortunut :)

    VastaaPoista
  5. Hyviä ostoksia ja kiitti naamiovinkistä, GlamGlow on mun budjettiin aika kallis mutta tuo setti on aika edullinen.

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia! Tietenkin odotan jo Thirsty-meikkikuvia :) Tosi kaunis paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmätkin on rauhoittuneet niin pystyy jo meikkaamaan enemmän :)

      Poista
  7. En malta odottaa sun meikkikuvia! Pitää kyllä hommata tuo - aiemmat pienemmät paletit ei oikein iskenyt väriyhdistelmiensä puolesta, mutta tuossa Thirstyssä on niin hieno yhdistelmä neutraaleja ja värikkäitä sävyjä (ja eri koostumuksia) et uteliaisuus heräsi :3

    VastaaPoista
  8. Kohtuullinen summa. :) Ja tosi värikäs paletti, wow!

    VastaaPoista
  9. Uskallan vasta nyt kertoa ostokseni, kun niitä tuli tehtyä jonkin verran kesäkuussa. Kivat ostokset sinulla. :) Ostin sitten Cesarista CC:n halolakan ja Funin myös. :) Minäkin ostin Isadoran nelikon, mutta vanhemman kokoelman Coffee & Cream -paletin. Lisäksi MUS:n moon shadow bronze, todella pienen BM:n mineraalipuuterin, 100 Bon -tuoksun, vihdoinkin uuden Fiberwigin ;), Evolven Rainforest-seerumin ja UD:n de-slick meikinkiinnityssuihkeen. Saatoin ostaa myös kuun alussa Laveran Hydro effect -seerumin. :D Oli yllättävän paljon ostoksia tässä kuussa. Kivasti tuli myös hyödynnettyä alennusmyyntejä. :) Muutaman tilauksen onnistuin jättää tilaamattakin, kun ei tarvitse varastoon tilata tällä hetkellä. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ostoksia! Menen ensi lauantaina Helsinkiin ja meinasin kävistä UD pisteellä, jos lähtisi tuo meikinkiinnityssuihke ainakin mukaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3