sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Kesäkuun kauneussuosikit

Helpotusta aurinkoihottumaan, kuumia huulia, helppoa meikinpoistoa...mm. näitä kaikkia Kuukauden kauneussuosikeissa :)

Helpotusta aurinkoihottumaan sain Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin tuotteilla. Piz Buin Allergy tuotteet on suunniteltu yhdessä ihotautilääkärien kanssa ja ne on suunnattu erityisesti herkälle iholle. Tuotteet ovat veden- ja hikoilunkestäviä. Vartalovoidetta löytyy myös suojakertoimella 50. Näissä molemmissa eli kasvo- ja vartalovoiteessa on sk 30 joka on mulle ihan sopiva. En siis ota aurinkoa mutta jos tiedän oleilevani enemmän ulkona, laitan suojaa.

Aurinkoihottuma_Piz Buin Allergy

Onneksi nämä tuoksuvat taivaallisen hyvälle ja imeytyvät suht nopeasti. Koska inhoan lähmäisiä, iholla valkeana lilluvia aurinkovoiteita. Kasvoille tarkoitettu pienempi voide sopii hyvin meikin alle. Itse sain tästä Piz Buinin Allergy vartalovoiteesta apua aurinkoihottumaani koska nämä ovat erityisesti suunnattu allergiaa helpottamaan. Punainen ja kutiseva rykelmä alkoi nousta jo toukokuussa, heti auringon ja kesän tultua. Se on niin inhottavan näköistä joten kiva että löysin siihen nyt apua. Muutenkin monipuolisia ja tarpeeseen tulleita tuotteita, mulla kun ei mitään aurinkosuojia ollut :) 

MAC La Salsa lipgloss

Koralliset ja värikkäät huulikiillot syrjäyttivät mattahuulet heti kesän alettua. Nämä vaan kuuluvat kesämeikkiin! Parhaat ja kesäisimmät kiiltoni ovat MAC La Salsa ja Meteoric sekä IDUN Mineralsin Marleen. Voi olla että mattahuuma palaa mutta nyt on suosittu väriä antavia kiiltoja :)

Color Club Halo Crush_CesarsShop

Kesä on hololakkojen kulta-aikaa ja olenkin käyttänyt Color Clubin Halo Crusheja ahkerasti. Nämä näyttävät hyvältä myös varpaissa. Glitterin kimallus yhdistettynä hologram kuvioon, aika upeita ovat! Yksin tai koristeltuna. Lakkoja myy CesarsShop.

Lidl Cien silmämeikinpoistoaine

Olen aiemminkin kehunut Lidlin Cien silmämeikinpoistoainetta. Onko se saanut uuden kaksifaasisen ilmeen, nyt nimittäin ostin tälläisen ja maksoin tästä huimat 2 euroa ( muistaakseni ). Poistaa meikinrippeet hyvin, ei kirvele silmiä. En tajua että miten näin halvalla voi saada näin hyvää :D miinus ettei pure vedenkestävään mutta en sellaista yleensä käytäkään :)

It´s Skin Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream_eleven.fi

Ja viimeisenä ihanan viilentävä It´s Skin silmänympärysvoide*. Misshan hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide tuntuu ihanan virkistävältä ja viilentävältä kesällä. Kosteuttaa tehokkaasti silmänympärysihoa, imeytyy nopeasti ja sopii loistavasti meikin alle. 

Sellaiset suosikit kesäkuussa. Tuttuja tai kiinnostavia? Kärsitkö sinä aurinkoihottumasta, millä olet sitä hoitanut?

 *-merkitty linkki on mainoslinkki, Piz Buinit, Halo Crushit ja Marleen kiillon olen saanut blogin kautta.

14 kommenttia:

  1. Tänä vuonna ekaa kertaa ikinä olen kärsinyt vähän aurinkoihottumasta ja uskon sen johtuvan siitä, että olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaversiota aurinkorasvasta eli Alga Marisin aurinkosuojaspraytä. Luonnonkosmetiikka-ryhmässä spekuloitiin sellaista, että tuo aurinkorasva itsessään aiheuttaisi näppyjä ja kuivattaisi ihoa ja alan ehkä sille kannalle kallistua, kun yleensä näitä ongelmia ilmenee rasvan käytön jälkeen. Palanut en ole luonnonkosmetiikan rasvojen kanssa, siitä tykkään! Olen pohtinut siirtymistä takaisin perusarskavoiteisiin noiden näppyjen ja kutinan vuoksi ja tuo Piz Buin vaikuttaisi mielenkiintoiselta tuotesarjalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! Joinakin vuosina mun aurinkoihottuma on ollut tosi pahana, noussut pitkälle käsivarteen ja oikein mikään ei ole auttanut. Tänä vuonna sitä ei ole noussut enää ollenkaan kun olen käyttänyt Piz Buinia aurinkosuojana <3

      Poista
  2. Aurinkoihottumasta en kärsi, koska en ole auringossa ja yleensäkin kaikki auringolle alttiit ihonkaistaleet, joita en ole vaatteilla verhonnut, kuorrutan SPF50 aurinkosuojalla.
    Mulla toi Cienin silmämeikinpoistoaine ei vörkkinyt ollenkaan... olikohan omassa tekniikassa vika tai sitten sattuikohan kohdalle epäkurantti tuote;) Pitää varmaan testata uudestaan, kun ei maksakaan maltaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se pure kestävämpään ripsariin mutta sellainen tavallinen lähtee yllättävän iisisti pois. Eikä ärsytä silmiä ja on jotenkin muutoinkin mukava käyttää :) Mä lenkkeilen paljon niin ei voi suojatua vaatteilla kuten haluaisin, hiki tulis :) ja jossain koirapuistossa seisoessa altistuu auringolle vaikkei haluaisi. Väkisin pääsee aurinkoihottuma iskemään :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja :) Piz Buinia oon itekin joskus testannut ja tykkäsin kyllä kovasti<3 Aurinkoihottumasta en oo koskaan itse kärsinyt, mutta muutenhan sitten atooppista ihottumaa kyllä löytyy.. Kesällä oikeestaan on aina parempi tilanne eikä sitä ihottumaa välttämättä oo ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulla taas talvella parempi kun ei ole aurinkoihottumaa :) mutta onneks on nyt nämä Piz Buinit!

      Poista
  4. En käsitykseni mukaan kärsi aurinkoihottumasta, enkä pala superherkästi 😊 Mutta aurinkovoide on ehdoton! En äkkiseltään muista oonko kokeillut Piz Buinin rasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä palan helposti joten suoja pitäisi kyllä muistaa :)

      Poista
  5. Mulla on tuo Its Skin sy-voide. Ostin sen juuri siksi, että halusin keveän ja raikkaan voiteen vaikkapa kesäksi :)

    VastaaPoista
  6. Viilentävät sy-voiteet on aivan ihania kesällä. Itsellä Bakelin Cool Eyes melkein koko ajan aamuisin käytössä. :)

    VastaaPoista
  7. Tänä keväänä aloin vasta ajatella, että minulla saattaa olla aurinkoihottuma. Joka kevät, kun aurinko alkaa enempi paistaa tulee käsiini kutiavia näppyjä. Aurinkovoidetta käytän sekä kasvoilla että vartalolla. Käytän yleensä suojakerrointa 50 ja kaikki ihmettelevät sitä. :D
    Värikkäät huulet ovat niin kesäjuttu. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee sellainen iso rykelmä kyynärvarsiin, ei näytä yhtään kivalta!

      Poista

Kiitos kommentista <3