perjantai 8. kesäkuuta 2018

Kesäkuun Bette Box

Huhhuh, se on onneksi viikonloppu! Viikon työt on hoidettu ja koira käytetty koirapuistossa piiputtamassa, nyt on aika relata ja kurkata kesäkuun Bette Box!

Kesäkuun Bette Box

Kesäkuun Bette on trooppisissa kesätunnelmissa ja boksin sisältö sen mukainen. Kesään sopivia tuotteita, jokseenkin markettipainoisissa merkeissä. Tämä tuotti itselle hieman pettymystä mutta miten kävi kun boksin sisältöä kuitenkin läpi kävin?

Bette Box

P6080026.ORF

Rexona Orchid Fresh suihkusaippua tuoksuu naiselliselta orkidealta, mutta ei muuten eroa perussuihkusaippuasta. Ehkä hieman arkinen valinta boksiin mutta käytettävä tuote kuitenkin. Täysikokoinen tuote 250 ml / 1,78 e.

XZ Omena Hiushuuhde on Rexonan tapaan ihan uutuustuote. Tätä voi käyttää tehohoitona shampoon ja hoitoaineen jälkeen, hoitoaineen tapaan tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Silikoniton tuote, silottaa hiusten pintaa ja parantaa kammattavuutta. Ihan mielenkiintoinen mutta en usko että on mun juttu kuitenkaan. Täysikokoinen tuote 150 ml / 4,20 e.

Biozell Professional kuivashampoo on suunnattu ei-vaaleahiuksisille. Noh, itsellähän on vaaleat hiukset mutta piti tarkastaa kauneusprofiili, siellä minulla lukikin punaiset hiukset. Mutta voin toki käyttää tuotetta, ehkä vaan TAAS kerran tylsä valinta boksiin, miksi koko ajan kuivashampoota? Miksei ikinä hiuskiinnettä, muotovaahtoa tai muuta tuotetta jota varmasti käytetään useammin kuin kuivashampoota? Bettessä saisi olla hiukan monipuolisemmin hiustuotteita, ikinä ei ole ollut esim. vahaa. Aina kuivashampoota. Aina. No mutta nyt kun on valitettu, todetaan että Biozellin tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde ja tämäkin tuotteen olen aiemmin todennut erihyväksi. Täysikokoinen tuote 100 ml / 4,30 e. 

P6080025.ORF

Garnier Ambre Solaire After Sun Kangasnaamio sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa. Rauhoittaa ihoa auringossa oleilun jälkeen. Tätä katsoin just kaupassa ja meinasin ostaa, kiva siis että tuli boksissa. Tosi hyvä tuote! Täysikokoinen tuote 3,90 e.

Kocostar Tropican Eye Patch Coconut Silmänympärysnaamio on hajusteeton ja biohajoava naamio silmänympärysiholle. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa kookosuutteen avulla. Tosi mielenkiintoisia, tulee käyttöön! Garnierin tapaan uutuustuote. Täysikokoinen tuote 4,90 e.

Näytteinä L´orealin Smooth Sugars Glow Scrub heleyttävä sokerikuorinta ja Lumenen uutuus meikinpohjustaja sekä Beauty Serum. 

P6080029.ORF

Dove Original 0% Alumiiniton Roll-On tuoksuu kyllä yllättävän raikkaalta vaikka en tämän näköistä purkkia kaupasta ostaisi. Vaikuttaa ulkonäön perusteella tylsältä :D kyllä mä käytän tämän alumiinittoman dödön koska nämä Dovet ei sottaa vaatteita ja pitävät hyvin. Sisältää 1/4 osan kosteusvoidetta. Lupaa pitää 24 h. Täysikokoinen tuote 50 ml / 2,85 e.

Lumene Lähde 24h Tehokosteusvoide taitaa olla mulle uutuustuote, en ole tätä kokeillut. Lähde -sarja on hyvä joten tämä menee testiin! Tehokosteuttava voide on varmasti tarpeen syksymmällä. Tämmöinen pikku purkki tulee myös käytettyä äkkiä pois. Näytekoko 15 ml. 

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide on hiukka kiinnostanut ja kiva kun tuli boksissa. Sisältää suojakertoimen 25 ja sävyni on Fair/Medium. Lienee käytettävä nyt kesällä pois. Tämä sisältää kapseloituja väripigmenttejä jotka vapautuvat kasvoille levittäessä. Virheetön, luonnollinen ja tasasäsvyinen iho ilman liiallista peittävyyttä. Hyvältä kuulostaa, näytekoko 5 ml on sopiva testailuun.

Kiinnostaisi taas tietää oliko vaihtoehtoisia tuotteita esim. kuivashampoon tilalla? Mites muuten boksista piditte? Täysikokoisia tuotteita oli kuusi ja näytekokoja/sampleja neljä. Laskin boksin arvoksi n. 25 euroa. Itse ilahduin uutuustuotteista vaikka ne nyt markettikamaa olivatkin ;) ehkäpä sitten ensi kuu yllättää ja tuo jotain muuta kuin markettisisältöä, sitä ainakin itse toivoisi!

Oman Bettesi voit tilata tästä*. Käyttämällä mainoslinkkejäni tuet blogin toimintaa. 
Oma boksini saatu pr-näytteenä.

23 kommenttia:

  1. Minulle tuli tuo kuivashampoo vaikka kauneusprofiilinkin mukaan olen vaaleahiuksinen. Olen ehkä hiukan hämmentynyt tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuliko juuri tämä vai se Silver kuivashampoo?

      Poista
    2. Sama kuin sinulla kuvassa.

      Poista
    3. Ja minulle silver-kuivashampoo, vaikka olen ruskeahiuksinen (ja se kauneusprofiilissa lukeekin).... :D

      Poista
  2. Minulle tuli Biozellin Silver Dry Shampoo. Olen vaaleahiuksinen, ja mielenkiinnolla otan tuotteen kokeiluun! Omena-hiushuuhteesta olen lukenut paljon kehuja, sitä kohtaan on suuret odotukset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kuullut myös omenahuuhteesta kehuja mutta on niin paljon noita hiustuotteita...

      Poista
  3. Mulle tuli vaaleahiuksisille kohdennettu saman merkin hopeakuivashampoo.. Aika njääh-boksi kyllä.. No ei sentään hammastahnaa nyt tullut :D

    VastaaPoista
  4. Miulle tuli vaaleahiuksisille kohdennettu hiustuote: hopea kuivashampoo, vaikka kauneusprofiiliin olen merkinnyt olevani tummahiuksinen.

    VastaaPoista
  5. Kuivashampoota :D
    Voi tätä ilon ja onnen päivää.
    Onko boxista muuten ikinä tullut muotovaahtoa, en ainakaan muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni kerran TreSemmen muotovaahto. Mutta ei ikinä vahaa, harvoin hiuskiinnettä, kiiltotippoja, muotoiluvoiteita ( kampaamosarjan )..olishan nuita vaihtoehtoja :) itse kyllä käytän kuivashampoota mutta parina päivän viikossa, yksi purkki kestää puolikin vuotta...

      Poista
  6. Mulle tuli silver kuivashampoo, mitä on ihan mielenkiintoista testata (tuota sulle tullutta olen aikaisemmin kokeillut ja siitä olen kyllä tykännyt), muutoin sisältö taisi olla identtinen. Itse ehdin pikkuisen spoilaantua Instagramin kautta, mutta en tarkemmin sisältöä kurkistellut, niin olin itseasiassa loppujen lopuksi positiivisesti yllättynyt vaikka arvo kyllä jäikin aika vähäiseksi loppujen lopuksi..

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/06/bette-box-kesakuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on se Silver kuivashampoo ennestään ja se on kyllä tosi hyvä :)

      Poista
  7. Mulle tuli noiden tuotteiden lisäksi vielä yksi Vichyn 15 ml kasvovoide. Ja kuivashampoo osui ihan oikean värinen. Tykkäsin boksista, kun oli kaikki ihan käyttistuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä en nyt saanut Vichyä koska se tuli mulle viime boksissa :)

      Poista
  8. Mun mielestä oikein kiva boksi, vaikkakin tosi markettituotepainotteinen :) Mulla se Vichy nosti ihan kivasti boksin arvoa, toi 25 € kuulostaa hurjan vähältä! Vaikka toisaalta saahan silläkin summalla näköjään ihan kivasti sisältöä boksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kyllä, en kyllä valita vaikka mukana ei ollut hurjia yllätyksiä :) mikään tuote ei jää käyttämättä paitsi XZ, ellen nyt innostu sitä kokeilemaan ;)

      Poista
  9. Mulla kans lukee kauneusprofiilissa vaaleat hiukset ja tuli juurikin sama kuivashampoo kuin sinulle :/ Sama homma lumenen cc voiteessa, profiilissa lukee erittäin vaalea iho ja silti sain saman sävyn kuin sinä :D Nämä jäi vähän ärsyttää, mutta pääasiassa kiva boxi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä tuo cc on nyt kesällä sopivampi, tuubi on ainakin niin pieni että sopii kokeilukooksi. Isompi koko menisi hukkaan jos sävy ei sovikaan :)

      Poista
  10. Huh, nyt mäkin pääsin lukemaan boksin sisällöstä, kun oma laatikko saapui myös. Täällä ei kyllä smart postiin tule paketit ajallaan. Vähän ristiriitaiset fiilikset boksin sisällöstä. Toisaalta ihan kivoja ja käyttökelpoisia tuotteita, mutta ei mitenkään erityisen jännittäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyttiksiä, ei jännittäviä mutta ihan hyvä sisältö kun nyt enemmän miettii :)

      Poista

Kiitos kommentista <3