keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Essie Summer 2018 Swatches & Review

Lakat saatu Essieltä.

Essie Summer 2018

Essie Summer 2018 kokoelma tulla tupsahti ihan yllättäen, juurihan esittelin Pohjoismaihin suunnatun June In Bloom -kokoelman! Olen nähnyt June In Bloomia myytävän vielä, mutta tämä Summer kokoelma tulee myyntiin myös tässä kuussa. Summer 2018 kokoelma sisältää kuusi kesäistä väriä, kaikissa on taas kerran laadustaan tuttu Essie koostumus. Minä pidin kokoelmasta enemmän kuin June In Bloomista, tässäpä tarkemmat turinat joka lakasta :)

Essie All Daisy Long

All Daisy Long - Helmiäishohtoinen satiininvalkea. 2-3 kerrosta riittää, riippuen haluaako läpikuultavaa vai peittävää lopputulosta. Virkistävän erilainen lakka, en ole kyllä pitkään aikaan tälläisellä lakannut! Näkisin kesämorsiamen kynsillä tai talvisessa lakkauksessa. Ihanan monipuolinen lakka ja hyvä koostumus, ei jätä siveltimen vetoja.

Essie Young, Wild & Me

Young, Wild & Me - Tämä lakka meni nudepinkkien parhaimmiston joukkoon! Hyvin nätti sävy, Essie kuvaa huurteiseksi nuderoosaksi. Näyttää niin hyvältä hiukan ruskettuneella iholla. Tykkään, koostumuskin on hyvä. Kaksi kerrosta. 

Essie The Fuchsia Is Bright

The Fuchsia Is Bright - Oijoi mikä herkkupala! Meni heittämällä tämän kesän parhaisiin pinkkeihin! Perus cremepinkki mutta ihana karkkinen vivahde tekee tästä hyvin erottuvan, kirkkaan ja uniikin pinkin. Tykkään! Kaksi kerrosta. 

Essie Empower-Mint

Empower-Mint - Essiellä tulee kyllä minttuja lähes joka kokoelmassa :D mutta mikäs siinä kun osaa tehdä hyvät cremelakat! Empower-Mint on kirkas turkoosi minttu. Kaksi kerrosta. 

Essie Making Harmony

Making Harmony - June In Bloomissa nähtiin Dusk Till Dawn joka on luumuisempi kuin tämä. Ihastuin enemmän tähän väriin, tosi nätti harmahtava malvainen violetti. 1-2 kerrosta riittää. Tästä lakasta tykkäsin todella paljon! 

Essie Sunny Daze

Sunny Daze - Ihana meripihkainen kulta johon rakastuin jo pullossa! Mutta kynsillä tämä on minulle liian lämmin, ihan epäsopivan värinen. Jotenkin näkee kynsistäkin miten heillä on epämukava olo tässä värissä :D lämpimälle iholle aivan ihana, ihan täydellinen kesäväri! Kaksi kerrosta.

Mitä suosikkeja poimit tästä kokoelmasta?

23 kommenttia:

  1. Young wild me lähtee niin mun matkaan kun sen jostain käsiini saan 😍 tuo pinkki on myös ihana, mutta näyttää tosi samalta kuin opin girl with no limits. Malva on kyllä siisti. Vähän erikoinen Kesä lakka.

    VastaaPoista
  2. Young, Wild & Me-lakka nousi suosikikseni ja pitää kyllä sanoa, että muuten tämä sarja ei iske minuun :/. Aikaisempi June In Bloom-sarja oli enemmän makuuni :).

    VastaaPoista
  3. Tosi onnistunut kokoelma! Tykkään kaikista paitsi nudepinkistä. Olisi ostosten paikka jos käyttäisin Essietä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään Essiestä, pysyvät hyvin mun kynsillä :)

      Poista
  4. Fuksia on upea, se on sormilla tälläkin hetkellä, minttu varmaan seuraavaksi, nuo kaksi pistivät heti silmiin. :) Mä kans pelkään Sunny Dazesta, että se saattaa olla mun käsillä outo ja näyttää siltä, että mulle on kynsisieni, vaikka pullossa se on upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus nuo kultaiset on tosi oudon näköisiä mun iholla, pitäis aina olla niin kylmä sävy :)

      Poista
  5. Tuo minttu ja meripihka on kaikista kivoimmat näistä sävyistä :)
    Eipä tuo valkeakaan hassumpi ole, itse en vain sitä osaisi käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkea oli yllättävän nätti kynsillä vaikka on vähän sellainen kasari/ysärilakka, eikös silloin ollut tuollaisia helmiäislakkoja :)

      Poista
  6. Ehkä jopa yllättäen tuo valkoinen näyttää parhaimmalta, vaikka useimmiten suosinkin punaisen sävyisiä lakkoja :)

    VastaaPoista
  7. Minttuja on itsellä paljon, mutta tuo minttuinen näyttää silti niin ihanalta, että ehkä se päätyy omaankin kokoelmaan. :D

    VastaaPoista
  8. Empower-Mint on ihanan kirkas minttu. :) Making Harmony näyttää myös kivalta. Oikein kiva kesäkokoelma. Hieman vaihtelua aikaisempiin kesiin. ;) Kiitos esittelystä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) ilo esitellä näitä, kiitos vaan L`orealille <3

      Poista
  9. Niitten pitäis nyt keksiä jotain tuon mintun vihreen tilalle, on joka kokoelmassa 😁

    VastaaPoista
  10. Tässä kokoelmassa on kyllä niin ihanat sävyt! <3

    VastaaPoista
  11. Kiva kokoelma mutta suurin osa sävyistä tarvii parikseen rusketuksen (mikä on toki luonnollista kesäkokoelmalle). Kirkas karkkipinkki ja minttu ovat sellaisia mitä voisin itse käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaksi on minunkin suosikkeja, nudepinkin lisäksi tottakai ;)

      Poista
  12. Ihana toi Young, Wild & Me! Mun mielestä nää sopis paremmis syksyyn ku kesään :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3