sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Essie June In Bloom Swatches & Review

Lakat saatu maahantuojalta. 

L´oreal muisti minua ihanalla Essie -lähetyksellä, paketista paljastui June In Bloom juhannuskokoelma. Kokoelma onkin spesiaali, suunnattu pelkästään tänne Pohjoismaihin! Lakkojen sävyt ovat saaneet inspiraationsa pohjoisen ainutlaatuisen kauniista luonnosta. Sävyt kuvastavat kirkkaan sinistä vettä, vehreää luontoa ja eri värisiä kukkia. Kokoelmaa löydät jo myynnistä. 

Essie June In Bloom

Olen sellainen Essie -fani että ei tämä kokoelma taaskaan kylmäksi jättänyt. Luulin alunperin ihastuvani pinkkeihin sävyihin mutta kappas, vihreä ja sininen vetivät pisimmän korren. Luumu oli erikoinen veto kokoelmaan mutta tuntuu että aina pitää olla joku tumma sävy. Sekin oli yllättävän kaunis ja erikoinen sitten kynsillä. Jokainen lakka peitti kahdella kerroksella, ei mitään moitittavaa. Kurkataanpa sitten swatchit!

Essie June In Bloom

June In Bloom - Babypink shimmerlakka. Pigmenttinen koostumus, kaksi kerrosta.

Essie Dressed To The Maxi

Dressed To The Maxi - Lämmin vaadelmanpunainen shimmerlakka. Kaksi kerrosta, yksikin olisi kyllä riittänyt :)

Essie All Night Long

All Night Long - Purple lakka sinisellä shimmerillä ja pinkillä hennolla glitterillä. Kaunis ja uniikki lakka, pigmenttinen koostumus on hyvä lakattava. Kaksi kerrosta. 

Essie SKÅL!

SKÅL! - Pullon perusteella en kovin tykästynyt tähän mutta huh huh kun sain tämän kynsille! Upea, keväinen, vihertävä sävy. Kaksi kerrosta. 

Essie Midnight Sun

Midnight Sun - Aivan ihana sinisen sävy! Näyttää kynsillä paljon paremmalta kuin pullossa. Raikas ja virkeä sävy, rakastuin tähän ihan totaalisesti. Kaksi kerrosta. 

Essie Dusk Till Dawn

Dusk Till Dawn - Malvainen luumu, kaksi kerrosta. Jotenkin vaatimattoman näköinen pullossa mutta kynsillä sävy yllätti erikoisuudellaan. Nyt vaan ei osaa tälläisillä lakata, pitäis olla syksy ;)

Essie June In Bloom

Mikä näistä Pohjolaa kuvaavista sävyistä oli sinun suosikkisi?

24 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt :). Itse pidän eniten noista pinkeistä sävyistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yllätyin että pidin niistä vähiten vaikka nättejä toki ovat!

   Poista
 2. Alkoi tuntua siltä, että vihreä ja vaaleanpunainen kyllä mahtuisivat vielä lakkalipastooni, vaikka olen yrittänyt lopettaa lakkojen ostelun. -HH

  VastaaPoista
 3. Tämä kokoelma ei oikein iske muhun lakkojen osalta, mutta kivaa että Pohjoismaat on saanut oman kokoelmansa! Kauniit swatchit, niin kuin aina :)

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä kaikki, vaikka tumma ei minusta istu kokoelmaan. Tuo vihreä on niin herkku 😍

  VastaaPoista
 5. Dressed to the maxi! Ihana shimmer lakassa, niin nätti! Ja Skål piti saada jo nimen perusteella.

  VastaaPoista
 6. Sininen ja hailakka pinkki ihan lempparit, myös vihreä on kiva, mutta ei niin isoa rakkautta kuin olisin alunperin kuvitellut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas alunperin luulin ettei vihreä ole niin ihana. Olin väärässä!

   Poista
 7. Luumu ja sininen! 😍 pitää vaan odottaa marraskuuta, kun raskaana ei turhan takia viitsi lakkailla. Mulla ei kyllä mene kausittain kynsilakka- tai meikkivärit, samat jutut on ihania aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa odotusaikaa, ehtiihän sitä sitten lakkailla :)

   Poista
 8. Nimen perustella paras on tietenkin Skål!, muuten tuo sininen vetää puoleensa. Hauskaa, että kynsilakkafirma on ottanut juhannuksen huomioon markkinointimahdollisuutena.

  VastaaPoista
 9. Kaikki on ihania mut ehkä pinkki! Onko sulla muuten omat kynnet? Niin vahvat ja tasaiset ♥

  VastaaPoista
 10. Kiitos esittelystä. :) Olen nähnyt tämän kaupassa. Kiva, että Pohjoismaat ovat saaneet oman kokoelmansa. Jostain kumman syystä Skål ei ole vielä päätynyt ostoskoriin. Näiden kuvien perusteella yllättäen Dusk Till Dawn kiinnostaa eniten. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa nähnyt tätä jo viikkoja sitten myynnissä, yllättäen nuo pinkit oli tyhjentyneet hyllystä :)

   Poista
 11. Ihan huikea tuo sinisen sävy! Todellakin kynsillä ihan erilainen mitä pullossa :O Kiitos tämän postauksen, kiinnostuin tästä(kin) kokoelmasta nyt ihan eri tavalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 tuo sininen vois olla sellainen sävy josta tykkäisit!

   Poista
 12. Skål ja Dusk Till Dawn ovat just mun makuun! Todella kauniita. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3