sunnuntai 27. toukokuuta 2018

CND Vinylux Boho Spirit Collection Swatches

Lakat saatu maahantuojalta.

Kyllä oli päivän piristys saada paketti DHL:n lähetiltä. Tutun näköinen paketti, taputin käsiä yhteen ja hypin riemusta; CND Suomi on muistanut minua! Paketti sisälsi uunituoreen, suorastaan kuuman CND Boho Spirit kesäkokoelman. Kokoelma on inspiroitunut kesäisen kuumista aavikolle laskevan auringon väreistä.

CND Vinylux Boho Spirit Collection

Boho Spirit kokoelma sisältää neljä lämmintä kesäsävyä jotka löytyvät sekä SHELLAC ja VINYLUX lakkoina. Sävyt näyttivät vallan kesäisiltä ja ihanilta! Toivoin että olisipa lakoissa hyvä laatu koska värit olivat niin upeita. Ja olihan niissä, ei taas tarvinnut pettyä. Tutkaillaan jokainen lakka tarkemmin :)

CND Vinylux Offbeat

Offbeat - Lämmin korallinpunainen creme. Peittävyys kahdella kerroksella. Juuri tämän värinen lakka on "the kesälakka". Niin helppo lakka levittää, ei valu kynsinauhoille eikä sotke vaikka punainen lakka saattaa yleensä olla hankala. Sävy on niin ihana että tällä haluaa lakata koko kesän.

CND Vinylux Uninhibited

Uninhibited - Persikkainen vaaleanpunainen nudelakka. Cremekoostumus, peittää kahdelle helpolla kerroksella. Hyvin kaunis sävy, en malttanut olla ihastelematta tätä koko ajan. Jotenkin niin kaunis ja sointuu juurikin hieman päivettyneeseen ihoon. Koska koostumus on kiitettävän hyvä, tällä tulee lakattua monta kertaa tänä kesänä!

CND Vinylux Vagabond

Vagabond - Hieman murrettu pastellinkeltainen. Pidän tästä sävystä todella paljon. Uniikki ja juuri sellainen ruskettuneen ihon "värinen". Ei liian pastelli eikä kirkaskaan. Peittää kahdella kerroksella. Parhaita keltaisia lakkojani sekä koostumuksen että värin puolesta.

CND Vinylux Gypsy

Gypsy - Mandariinin oranssi creme. Levittyi vaivatta ja peitti kahdella kerroksella. Todella kaunis väri, juuri täydellinen kesäsävy joka korostaa upeasti rusketusta. Meni heittämällä suosikki-oransseihini.

Boho Spirit lakkoja löytyy myös minisetissä jossa Vinylux päällyslakka sekä kolme kokoelman lakkaa. Yksittäinen 15 ml VINYLUX lakka maksaa 15.90 e. Mielestäni ei ole kallis hinta näinkin laadukkaasta lakasta. Joka kerta näitä ylistän mutta kun tykkään niin näistä ja arvostan hyvää laatua. Kun halua lakkaukseni olevan virheetön ja pysyvän pitkään, valitsen VINYLUX lakan. Näiden swatchaamiseen meni yksi päivä, olivat niin helppoja ja nopeita lakata. Juuri tälläisiä lakkoja arvostan myös arjen kiireissä, en todellakaan lakkaa enää huonosti levittyvillä ja ikuisuuden kuivuvilla cremelakoilla.

CND VINYLUX kynsilakka ei vaadi aluslakkaa. Värilakka kiinnittyy suoraan kynteen. Päällyslakkana käytetään Vinylux Weekly Top Coatia. Vinylux lakoissa on 7-free koostumus ja lakka lupaa seitsemän päivän keston kynsillä. Kaikkia CND Vinylux lakkoja voit ostaa CND:n verkkokaupasta tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi

CND Vinylux Boho Spirit Collection

Mikä näistä kesäherkuista oli eniten mieleesi?

26 kommenttia:

 1. Persikka, vaikka en saa kyllä silmiä irti tuosta oranssistakaan. -HH

  VastaaPoista
 2. Kaikki sävyt aivan ihania!! Varsinkin tuo gypsy näyttää ihan täydelliselle. Nyt on kyllä semmonen homma että tämä setti on saatava :D

  Kiitos vinkistä ja mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti tuo oranssi on eniten mieleen - varsinkin nyt kesällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan kerran kun lakkaan varpaat, niille sujahtaa kyllä jotain kesäistä väriä ;)

   Poista
 4. Aivan ihana kokoelma <3 Mä en oikein osaa valita lempparia, sillä nimenomaan tuo kokonaisuus on aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Nämä on kaikki niin herkkuja! Ja Vinyluxin laatu on kyllä ihan omaa luokkaansa. Täytyykin sipaista jotain lakkaa kynsille, kun näitä kuvia katseli. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että inspiroin lakkaamaan :) ja Vinyluxit ovat todentotta ihan omaa luokkaansa, verrattoman hyviä!

   Poista
 6. Oranssi on aina meikäläisen mieleen :)

  VastaaPoista
 7. Toi punainen on aika herkku mut niin on keltainenkin!

  VastaaPoista
 8. Gypsy näyttäisi varmaan aivan ihanalta varpaankynsissä. <3

  VastaaPoista
 9. Ai vitsit miten herkkuja lakkoja! Ihan täydellisiä kesäsävyjä

  VastaaPoista
 10. Ensimmäinen kommenttini taisi hävitä, joten totean lyhyesti näiden kaikkien olevan nättejä kesävärejä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3