tiistai 8. toukokuuta 2018

Pitsiä ja liukuväriä

Tätä ei tapahdu usein...että käytän tiettyä lakkaa melkein heti perään uudestaan :) jäi vähän harmittamaan swatchien puuttuminen Anne Of Cleves -postauksessa. Päätinkin lakata tällä heti uudestaan koska mielessä oli myös liukuvärin ja pitisileimojen teko.

liukuväri kynnet

Pitsileimat olivat muuten kaikkien suosiossa joku tovi sitten. Kyllä niitä edelleen näkyy mutta vähän harvemmin? Tämä kevät myös tekee sen että tekee mieli lakata holoilla. Siksi tein liu`un kahdella punaisella A Englannin hololla; vaalealla Anne Of Clevesillä ja tummemmalla Briar Rosella.

A England Anne Of Cleves

Suojaan sormenpäät aina liukua ja leimausta tehdessä lateksilla. Niin pääsee vähän helpommalla putsauksen suhteen...käytin Glisten & Glown pinkkiä lateksia. Liukuvärin teen kostealla meikkivoidesienellä. Leimauksessa käytän Konadin tuotteita; Barabapa leimasinta ja mustaa leimauslakkaa. Luottotuotteitani! Kannattaa muuten liittyä Barabapa leimasimen jonotuslistalle. Ne ovat nyt loppu mutta lisää tulee seuraavassa Konad tilauksessa. Ilmeisen suosittuja olivat, eikä ihmekään. Itse olen tykännyt kovasti leimata tällä ;)

kynsien liukuvärjäys

Päällyslakka Konad Top Coat joka ei levitä leimoja. On hiukan hidas kuivumaan joten märän lakan päälle sitä ei saa laittaa. Mutta kun malttaa hetken kuivattaa, saa nauttia onnistuneista kynsistä pidempään. Pitsikuvio löytyy Konad Square 26 laatasta.

Konad Square 26

Onko kevät saanut sinut kaivamaan holot ja pitsilaatat esille?

Konad tuotteet saatu CesarsShopista.

26 kommenttia:

 1. Kyllä vaan on nättiä 😍👌

  VastaaPoista
 2. Ai että on taas upeat kynnet! Liukuvärjäys tehty harmonisilla väreillä ja päälle hienot pitsit. Kyllä sinä osaat. :)
  Pitsilaatat keräävät pölyä käyttämättöminä kaapissa, ehkä vielä joku päivä. Tällaiset kuvat kyllä herättelevät jo kiinnostusta. :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, onpa upeat lakkaukset! :O

  VastaaPoista
 4. Kynsijumalatar taas vauhdissa☺

  VastaaPoista
 5. Upeat, toi liukuväri on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 6. Mä en edes muista koska viimeks oon leimaillut! Varmaan sillon aikoinaan kun ensimmäiset Konadit tuli! :D Vaikka vuosia on menny niin silti leimatut kynnet on aina upeet <3

  VastaaPoista
 7. En oikein keksi näille sopivia ylisanoja.. Yksinkertaisesti täydelliset! :)

  VastaaPoista
 8. Holot on kaivettu esille ja odottavat käyttöä. Ihanaa, kun aurinko paistaa. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 9. Hienot! Holoilla pitää olla sää varaus jotta pääsee niitä auringossa ihastelee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3