maanantai 21. toukokuuta 2018

Smashbox Cover Shot Punked

Kuopion Kicksissä Smashbox -hyllyn päädyssä on sellainen salakavala paikka sarjan uutuuksille! Se tulee aina tsekattua ja voi minkä löydön teinkään. En ole nähnyt että Cover Shot -paletteihin on tullut uutuus. Ihastuin heti tähän savuiseen violettiin palettiin ja nappasin sen mukaani.

Smashbox Cover Shot Punked

Cover Shot paleteissa on ollut hyvä pigmentti joten uskalsin ostaa tämän ilman testerin kokeilua. Koska sellaista ei vielä ollut. Vihreäsilmäisenä violetit luomivärit on mun lemppareita, tämä oli pakko kotiuttaa. Tiesin myös että se jää kaivelemaan mieltä ja pahimmassa tapauksessa loppuu jos jätän nyt ostamatta. Tapaus Ablaze opetti minua ;)

Smashbox Cover Shot Punked

Punked -paletissa on loistava pigmentti! Sävyt jakaantuvat metallinhohtoisiin sekä mattaisiin. Värimaailma on nudesta harmaan ja luumun kautta mustaan. Tällä saa hentoa jälkeä sekä näyttävämpää meikkiä. Ihan täydellisen kuuloinen paletti siis! 

Smashbox Cover Shot Punked

Mielestäni tällä saa monipuolisia meikkejä. Pääosin olen tietysti tehnyt violettiin taittavaa harmaata kokonaisuutta mutta myös beige on kiva luomella. Pari kertaa silmissäni on myös nähty smokymeikki paletilla tehtynä! Turvallisin valinta on käyttää pelkkiä mattasävyjä, toimivat nopeassa ja aina onnistuvassa arkimeikissä.

Smashbox Cover Shot Punked

Smashbox Cover Shot Punked

Olin tyytyväinen ostokseeni, kiva lisä Cover Shot -kokoelmaani. Olisin kyllä tullut toimeen ilman palettiakin mutta...Nämä pienet paletit ovat vaan niin mainioita, söpöjä ja värit toimivia. Smashbox on kyllä mun lempimerkkejäni ja kiva että sitä saa Kicksistä :)

Smashbox Cover Shot Punked

P5060016.ORF

Mitä tykkäät Punkedista? Oletko sinä tehnyt viime aikoina kivoja meikkilöytöjä?

20 kommenttia:

  1. Kuvan perusteella tämä paletti näyttää ihanalta. Kiva, kun on selkeästi mattaluomivärejäkin. Nättejä meikkejä olet tehnyt. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  2. Kivoja sävyjä, tuota palettia olisi kyllä hankala liikkeessä ohittaa niin, ettei sitä kiikuttaisi kassalle :).

    VastaaPoista
  3. Kaunis paletti <3 Itse harkitsin tuossa alkuvuodesta Kicksistä jonkin paletin tilaamista, mutta juuri silloin se harkitsemani (värikkäin kaikista tietenkin :D) oli lopussa.. Katsotaan josko vielä jossain vaiheessa jonkin itselleni kotiutan :)

    VastaaPoista
  4. Hmm. nimenä oi Punked kuulostaa paljon rajummalta, mitä paletin sävyt on. Nimen perusteella ajattelin, että nyt on takuulla sävyjä joita en käyttäisi, mutta kun näin niin noihan on upeita ja hillittyjä, hieman tummempi värimaailma vain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin myös odottanut nimen mukaan rajumaa kokonaisuutta mutta ihana on näinkin :)

      Poista
  5. Kicksin myjä suostutteli mut ostamaan brown wizin lisäksi huulikiillos Anastasialta ja sävyksi valikoitui undressed ja heittämällä paras huulikiilto mitä oon ikinä omistanut...kaupan päälle sai clear brown gelin kulmille ja banana stick contourin...ja niin huiput tuotteet, että hain jo kulmageelin täydessä koos ja haen ton contourin kans uusimmalla kupongilla. Opin kyllä nyt että kysyn aina jatkos myyjiltä apua valintoihin🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen himoinnut sitä kulmageeliä, mahtavaa kuulla että on hyvä :) myyjät osaa kyllä aina auttaa ja antavat mielellään testereitä tuotteista jos on miettinyt jonkun ostamista :)

      Poista
  6. Mulla jotenkin aina unohtuu että Smashboxia saa Kicksistä, pitäisi käydä tutustumassa merkkiin, koska se on jäänyt itselle aika tuntemattomaksi yhtä primeria lukuunottamatta :)

    VastaaPoista
  7. Onpa tosiaankin kiva setti! Tämä voi olla ihan sellainen meikkipussin tukipilari, sellainen paletti mikä käy arkeen, juhlaan, nudelookkiin ja smoky-meikkiin. Hyvä Smashbox!

    Aah, sun tukka näyttää niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 meikkasin tällä yhden viikon, niin paljon tähän tykästyin. Huippuhyvä työaamuihin!

      Poista
  8. Paletti on kyllä sävyiltään upea! Arkinen, mutta muuntautuu myös helposti juhlaankin sekä näppärä pakata matkalle mukaan. Smashbox on jotenkin jäänyt mun meikkikokoelmista kokonaan pois vaikka merkillä on kivoja tuotteita. Ehkä siksi, että en oikein käy kicksissä koskaan! Pitäs kyllä käydä useammin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas käyn siellä, aina tulee tsekattua Smashboxit :)

      Poista
  9. Onpas kaunis paletti, ihania meikkejä. Ostin Smashboxin rajaustussin ja kyllä, pito on oikein hyvä. Mulla pysyy essencet hyvin, mutta taas Lorkut ei. Kat von D tattoo liner pitäisi testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla odottelee KVD hyllyssä. Saisin avattua jos tämä silmien vuotaminen joku päivä hellittää. Vuotaneet joka päivä keväästä asti...ja nyt riehaantuivat siitepölystä. Ei uskalla eyelineriä ajatellakaan ;D

      Poista
  10. Tässä on niin kauniit värit, meinaan tämän ostaa sitten jos ja kun tämän jossain nään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3