lauantai 26. toukokuuta 2018

Lifestyle Lauantai - Puhutaan hyvää selän takana

Nappasin Jonnan blogista tämän haasteen. Mulle tuli tosi hyvä mieli! Miksi emme puhuisi hyvää ja kehuisi? Kerran aihetta on! Varmasti jokainen haluaisi joskus kehuja :) Surettaa että näen aina lukulistalla piilotettuja blogeja ja alan miettiä mikä blogi tämäkin oli? Niin moni hyvä on lopettanut. Harmittaa! Mutta monia hyviä on edelleen ja tulee koko ajan. Ihanaa löytää aina uusia blogeja lukulistalle :) tällekin listalle olisin halunnut nimetä niin monta. Toivottavasti kaikille tulisi tästä postauksesta hyvä mieli vaikka et itse nimeäsi sieltä löytäisikään. En millään voi nimetä kaikkia vaikka miten haluaisin. Mutta jos olet joskus minut kommenttiboksissasi nähnyt, voit olla varma että mun lempparilukemisiin kuitenkin kuulut :)

P4180004

Palasia arjestani on FitFashionin blogi. Olen lukenut useampaa kyseisen portaalin blogia mutta kummasti osa on tippunut pois lukulistaltani. En enää jaksa mitään laihdutusjuttuja ja pyllistelyä. Sillekin oli aikansa mutta se juna meni jo mun kohdalla. Jonnan blogista löytää tosi hyviä ruokavinkkejä ja juttuja ihan tavallisesta arjesta.

Karkkipäivä on mun lempiblogi pitkältä ajalta. Vaikka pääpaino ei kosmetiikassa enää olekaan. Kreikkajutut ei muuten kiinnostaisi mutta Sanni :) Hän on niin mukava ihminen, mielettömän puhelias ja meitä kiinnostaa samat asiat. On aina niin mukava tavata :) tykkään lueskella Karkkipäivää ajankuluksi, kaikki vanhat kosmispostaukset on niin mielenkiintoisia että kestävät useamman lukukerran!

Ostolakossa on sellainen tietopankki ettei ole toista. Joskus mietin että mikäs tuote se oli josta Virve puhui..postaus löytyy nopsaan ja oikeastaan ei ole aihetta mistä tämä rouva ei olisi kirjoitellut? Ostolakkoa olen lukenut alusta asti, Virve kun on samanlainen konkari kuin minä eli suomen ensimmäisiä kosmetiikkablogeja.

P4180003

Nonnula on hyvänmielen blogi. Kosmetiikkahömppää, ruokaa, hyviä kirjavinkkejä, ostoksia, sitä omaa elämää..Nonnulasta luen joka postauksen ja aina ne ovat mielenkiintoisia. Niin symppis blogi ja ihanan aito ihminen vaikka en Jonnaa tunnekaan muuten. Haluaisin kyllä tutustua! 

Pehkon elämää on mielenkiintoista seurata. Minusta Colliet on niin ihania! Haluaisin listalleni enemmänkin koirablogeja joihin pääsisi heti mukaan. Pehkon elämää luin jonkun aikaa ja pääsin heti matkaan. Banneri on ihana ja siitä tulee heti hyvälle tuulelle. Koirat on vaan parhaita!

Kivipuuteri kauneusblogista löytää hyviä juttuja edullisemmasta kosmetiikasta. Välillä esittelyssä on timanttejakin mutta rakastan bongata halpoja ja hyviä tuotteita. Blogista löydät aina ajankohtaiset ja mielenkiintoisimmat uutuudet. Maija ottaa myös hyviä kuvia ja postaukset ovat selkeitä lukea. Tykkään!

P4180009

Maria Glow on kosmetiikkablogi höystettynä upeilla ja laadukkailla kuvilla. Erittäin mielenkiintoiset ja monipuoliset postaukset, olen poiminut Marialta todella monta tuotesuositusta. Täältäkin luen kaikki postaukset! Maria on myös aivan hirmu mukava ihminen, mehän ollaan molemmat täältä samalta suunnalta :) melkein naapureita!

Lipstick Love blogi on pääosin kosmispainotteinen blogi. Ja tämähän passaa mulle, pääosin luen meikkiblogeja. Kynsiblogit ovat valitettavasti vähän nuupahtaneet mutta onneksi meikit ja purkit kiinnostaa myös paljon. Lindan blogissa on kivoja kuvia, selkeästi luettavaa tekstiä ja paljon kiinnostavia purkkeja :D 

Keyword:Love on pakko myös nimetä listalle :) ei ikinä tiedä mitä seuraava postaus käsittelee; hammastikkuja, vanukkaita vai kosmetiikkaa ;) tykkään monipuolisuudesta ja hyvistä tuotevinkeistä vaikka Jonna suosii erilaisia tuotteita kuin minä. Jos haluaa lukea säännöllisesti päivittyvää blogia niin tämä!

Saa suositella hyviä koirablogeja tai linkata omaan blogiisi :) 

13 kommenttia:

 1. <3 <3 kuin myös <3 <3 Joskus kyllä vielä tavataan, se olis niin kivaa! Ja kiitos ihanista sanoistasi, arvostan suuresti!

  VastaaPoista
 2. Olipa iloinen yllätys löytää itsensä täältä, kiitos kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että säkin teit tän. Mulle ainakin on tullut aina hyvä mieli näitä toisten blogeista lukiessa, vaikka itseäni ei olisi mainittu. Olen meinaten joukosta löytönyt itselleni usein uutta luettavaakin. :)

  Kiitos kauniista sanoistasi T. <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoista, piristi kyllä hurjasti tätä aamua kun bongasin oman blogini tuolta listalta<3 :) Ja hei tässä oli pari mulle ihan uutta blogia, täytyykin käydä vilkaisemassa noi!

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti hyviä koirablogejakin on tosi vähän nykyään. ☹ sunkin blogin löysin paimenlauman kommenteista, eikä sitäkään valitettavasti kovin usein päivitellä. Sulle iso peukku aktiivisesta päivitystahdista! Tsekkaan tuon collieblogin jonka linkkasit, paimenkoirat itselläkin sydäntä lähellä (myös fyysisesti) 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva jos kiinnostaa lueskella vaikka koirajuttuja on täälläkin aika harvakseltaan. Postaustoiveita koiriin liittyvistä jutuista otan kyllä vastaan jos jotain on ;) paimenkoirat on parhaita, haaveissa on ottaa joskus toinen paimen <3

   Poista
 6. Ihana bongata enemmänkin näitä postauksia ♡_♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3