tiistai 22. toukokuuta 2018

ILNP Fame

Himoitsin todella pitkään I Love Nail Polish -merkin ( tuttavallisemmin ILNP ) Fame -lakkaa. Se näytti F.U.N Lacquer Pay Dayn tapaiselta, upealta kromi-holo-hässäkältä. Tein sitten pitkään itseni kanssa taisteltua tilauksen Hypnotic Polishille. ILNP on vegaaninen / cruelty- & 3-free merkki. Olen kyseisen merkin lakkoja silmäillyt ennenkin mutta kun niitä ei pahemmin blogeissa näy, kiinnostus on sitten unohtunut. ILNP tekee holoja sekä upeita multichrolakkoja. Ainakin! Mutta ne ovat merkin parhaita ehdottomasti. Myös tälläisiä kromilakkoja löytyy.

ILNP Fame

ILNP Fame

Fame odotti kynsille pääsyä jonkun tovin. Se ei ole lakka jolla lakkaan kaikki kynnet vaan sen ympärille piti muodostaa jonkunlaiset koristelut. Skittletet olivat pinnalla jossain vaiheessa mutta ovatkin nekin vähän unohtuneet? Valitsin toveriksi greigen värisen harmaan ja siihen sointuvat nudepinkin; kummatkin melko tuoreita CND Vinylux uutuuksia. Pinkki on sävy Candied ja harmaa Unearthed.

P4280067.ORF

Ûberchic 1-03

Leimat tein Ûberchic laatasta 1-03. Kynsistä tuli kyllä todella mieluisat ja jaksoin ihastella niitä useamman päivän. Fame on kyllä nätti lakka, meinasin laittaa sitä varpaisiin. Onneksi tuli hankittua mutta täytyy lakata sillä usein, vaikutti nimittäin helposti paksuuntuvalta ja tulee tarvitsemaan ohentajaa melko pian. Harmi mutta varmaan seisonut jonkun tovin Hypnotic Polishin hyllyllä ;)

Mitä tykkäät Famesta, kiinnostaisiko nähdä toinenkin lakkaus sillä tehtynä?

16 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä hyvältä tuo ILNP:n lakka :).

  VastaaPoista
 2. No nyt on sävyt mun mieleen! Just tollasta vähän hempeetä ja joukossa pientä kimallustakin :) Tollaset kun saisi itsellekin ja osaisi tehdä, olet sä vaan hurjan taitava<3

  VastaaPoista
 3. Kaunis lakka, mutta minä iskin silmäni Unearthediin. Oon ohittanut greiget vähän epäkiinnostavina, mutta jestas että tuo näyttää hyvältä!
  Aivan ihana kokonaisuuskin taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) siis greiget on tosi ihania! Ehkä vähän jääneet muodista mutta mä tykkään kyllä vuodenajasta riippumatta!

   Poista
 4. Huh, miten upea lakka. Mä kyllä laittaisin kaikki kynnet, olisi tosi bling. :D

  VastaaPoista
 5. Tosi jännä pinta tuossa lakassa. En ihan päässyt perille siitä, joten ehdottomasti kiinnostaa nähdä lisää lakkauksia tällä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3