lauantai 19. toukokuuta 2018

Biozell uutuudet ja ponitukan päivitystä

Mulla on ollut haaveissa vaaleanpunainen pastellitukka. Hyvin pitkään, olen miettinyt ja halunnut sitä toista vuotta. Ja nyt mulla on sellainen!

Viime näkemän värjäsin persikaksi. Annoin sen haalistua ja se keräsi todella paljon kehuja! Mutta persikka ei ikinä tuntunut omalta väriltä ja koko värituubi jäi yhteen kokeilukertaan :/ en vain saanut käytettyä sitä loppuun koska tykkäsin vaaleasta. Kävin pitkästä aikaa kampaajalla leikkauttamassa ja kysymässä mielipidettä sivujen väriin. Nythän niissä on oma väri. Ei kuulema kannata vaalentaa vaan voisi kokeilla jos oma väri sointuisi pastelliin.

Ja siitä se ajatus sitten lähti. Sekä näistä Biozellin uutuuksista.

Biozell Color Mask Cool Violet

Sain Biozellin uutuustuotteita kokeiltavaksi. Nämä ovatkin mielettömän kovia ja toivottuja uutuuksia! Color Mask -sarjaan uusi violetti sävy Cool Violet sekä Color Removing Shampoo. Myös me blondit ollaan saatu oma Silver Dry Shampoo! Aika kivoja, menivät itsellä heti testiin koska fanitan Biozellin hiusjuttuja, todella hyvä hinta-laatusuhde ( alle 10 e ainakin kaikki mun ostamat ) ja hyvä saatavuus.

Cool Violet Color Mask on sävyltään tumma violetti. Color Mask on hoitava sävyte värjätyille hiuksille. Olen käyttänyt näitä monessa eri sävyissä ja nämä pitävät shokkivärin hyvin yllä. Voi sekoittaa hoitoaineeseen miedomman efektin saamiseksi, käyttää yksinään värjäämässä vaaleaa tukkaa tai sitten ylläpitää värjättyä hiusta. Hoitoteho näissä on mielestäni hyvä, antavat hyvät kiillon ja ylläpitävät väriä. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, nämä ovat todella pigmenttisiä, etenkin tämä Cool Violet!

Biozell Color Mask Cool Violet

Biozell Color Mask Cool Violet

Nössönä en uskaltanut laittaa Cool Violetia suoraan päähän. Halusin haalean pastellisävyn joten sekoitin tätä Hot Pink suoraväriin. Laimensin seosta vielä hoitoaineella ja annoin olla päässä puoli tuntia. Mulla oli alla useamman sentin juurikasvulla varustettu vaalea tukka. Tulos oli kyllä juuri sellainen kuin toivoin, haalea ja pastellinen. Olisin jopa voinut laittaa Cool Violetia vieläkin enemmän. Mutta jatkossa voin sekoittaa sitä hoitoaineeseen ja värjätä tukkaa näin. Palaamme tukkakuulumisiin myöhemmin ;)

vaaleanpunainen pastellitukka

Jos haluan välillä haalistaa suoraväriä, tartun Color Removing shampooseen. Biozell värinpoistoshampoo nopeuttaa sävytteen ja suoravärin poistumista hiuksista. Hiero suihkussa kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Shampoo haalistaa väriä joka pesukerralla. Tämäkin on ihan hurjan tehokas, väriä irtoaa huomattavan paljon ja tukka haalenee pesu pesulta. Tästä tykkään! 

Biozell Color Removing shampoo

Lyhythiuksisena kuivashampoot ovat kovassa käytössä nostamassa hiusmallia ja antamassa sille kuohkeutta. Biozellin Hopea kuivashampoo on suunnattu vaaleille hiuksille taittamaan hiuksista keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä. Pesen viikoittain hopeashampoolla joten tämä on mukava tuote sen rinnalle. Raikastaa hiukset ja hiuspohjan, tuuheuttaa ja poistaa sähköisyyttä. Sopii muotoiluun antaen kevyen pidon. 

Biozell silver dry shampoo

Joko sinä olet nähnyt näitä uutuuksia myynnissä? Mitä tykkäät mun uudesta tukasta ja Biozellin tuotteista?


19 kommenttia:

  1. Ihanan sävyn sait hiuksiisi tolla! Mä sekoitin tota Cool Violetia ihan vaan toiseen, värittömään hiusnaamioon ja lopputulos oli sellanen ihana viileä, vaaleahko violetti :) Oikeestaan tosi paljon samanlainen kuin taittosävy, minkä kampaaja mulle taikoi muutamia viikkoja sitten :D En vaan saanut tota ihan tasaisesti pitkiin hiuksiin, mutta nyt se on lähes täysin jo haalistunut pois. Toi kuivashampoo on ihan älyttömän hyvä, sillä saa ihanasti hopeaa sävyä lisää hiuksiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitoin Cool Violetia hyvin varovasti, huomasin että tarrasi aika tiukasti kuiviin latvoihin kiinni. Voisi olla just ihana kun löytää sen sopivan sekoitussuhteen, violettia tukkaa en ole vielä kokeillut :)

      Poista
  2. Tosi kiva sävy! Mulla olis pinkki sävy odottamassa :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana väri <3 Biozellin uutuuksia en ole kokeillut, mutta sarjan hopeashampoota oon kuluttanut joskus purkki kaupalla. Tykkään Biozellin hinta-laatusuhteesta myös. Katoinkin yks päivä joko olis löytynyy ruskeilel hiuksille color maskia, mutta en ainakaan meidän kaupassa huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä olen kanssa muistaakseni tykännyt Biozellin hopeashampoosta, en ole kyllä aikoihin käyttänyt :)

      Poista
    2. Viivi: Biozellilla on Frozen Mocha tai Chocolate Color Maskit, löytyy varmasti kaupasta jossa laajempi CM valikoima :)

      Poista
  4. Ihana tukka! 😘
    Tuotteet vaikuttaa toimivilta ja hinta/laatusuhde näissä on tosi hyvä. Itse pysyttelen vielä toistaiseksi "tylsissä" luonnollisemmissa vaalean sävyissä mutta pidän nuo mielessä jos alkaa tehdä mieli muutoksia 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Biozellilla on myös hyviä perustuotteita värien lisäksi ;)

      Poista
  5. Ihana väri hiuksissa! Biozellin colormaskit on kyllä huippuja. Pigmenttiä löytyy, pinkki sävy on todella jytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä on, tarttuu tiukasti mutta saa sen vaalennettua tuolla Biozellin shampoolla :)

      Poista

Kiitos kommentista <3