perjantai 30. kesäkuuta 2017

Uudet Picture Polish -lakat!

Sunnuntaina julkaistiin kuusi uutta Picture Polish lakkaa. Jokainen on yhteistyölakka bloggaajan kanssa. Ostin näistä lakoista kaksi ja yhden sain esiteltäväksi blogiini. Kannattaa olla nopea, nämä kauniit kesäsävyt myydään äkkiä loppuun!

Picture Polish swatches

Picture Polish Tasha

Picture Polish Tasha

Picture Polish Tasha

Picture Polish Tasha

Tasha on harmaanliila scattered hololakka. Upea väri ja uniikiksi tämän pullossa häivähtelevät pinkit glass flecksit. Lakka peittää kahdella kerroksella. Minulle tämä on rakkain kaikista koska lakan toteuttaja @badgirlnails on idoleitani Instagramissa. Jos lakka vieläpä suunnitellaan ajatuksella "Tassun jälki sydämessä" niin *sydänsilmäemoji* Ihana lakka, hyvä koostumus ja hirmu sievä väri!

Picture Polish Haven

Picture Polish Haven

Picture Polish Haven

Picture Polish Haven

Haven epäilytti alkuun että onko se liian epävaalea. Mietin myös levittyykö se hyvin mutta koska Picture Polishin lakat ovat aina olleet laadukkaita, uskalsin tämän ostaa. Lakka on kaunis vaalea hiekanharmaa. Koska pidän tämän värisistä lakoista cremeinä, uskoin pitäväni myös scattered holohippuversiosta. Tämän nudelakan suunnittelija on @loves_lacquer. 
Lakka peittää lyhyet kynnet kahdella kerroksella, minun pitkissä kynsissäni kolme kerrosta. Lakka levittyy hyvin ja on ihana vaikka millaista koristelujen kanssa. Itse en tämän väristä lakkaisin pelkästään vaan ainakin mun silmään se vaatii jotain lisäkseen. Haven yllätti positiivisesti kyllä eli oli hyvä lakattava eikä liian vaalean värinen. 

Picture Polish Cozy

Picture Polish Cozy

Picture Polish Cozy

Picture Polish Cozy

Cozy on minusta kaikkein jännin näistä uusista. Vaalea oliivinvihreä jelly scattered holohituloilla. Lakan suunnitteli @borsch_nails. Osasin muuten arvata että kokoelmassa voisi olla joku limenvihreä lakka. Sellaisia ei PiPolta ole vähään aikaan tullut. Tämä ei ole liian syksyinen mutta sopii syksylläkin. Kaunis on hän ja peittää kahdella kerroksella.

Kaiken kaikkiaan olin ostoksiini tyytyväinen ( Cozy on pr-näyte ). Muutenkin kaikki lakat oli nättejä mutta ei nyt viitsi ihan kaikkia ostaa. Embrance olisi vielä kiva mutta se mukana tuleva huulipuna arveluttaa, pitäisi saada testata ensin.


Tilasitko näitä, meinaatko tilata? Mikä oli nätein?

28 kommenttia:

  1. Jämmän erikoiset värit. Jotenkin valjut. Yleensä en kommentoi jos en tykkää. Nämä jäisivät minulla käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kyllä kommentoida jos ei joistakin tykkää tai jotkut tekemäni kynnet eivät ole tyyliäsi :) mielipiteitä pitää olla erilaisia. Minusta nämä on just hyviä vaaleita valjuja värejä, jos olisi liian pastellisia niin sitten en varmaan minä tykkäisi ;)

      Poista
  2. Tuo Tasha on ehkä kaikista eniten kokoelmasta minun makuuni, upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sievä, jäi kynsille näistä swatcheista ja koko päivän olen tätä ihastellut :)

      Poista
  3. Haven on mun silmään kaunein, mutta siinä mielessä hieno kokoelma, että niistä voi ostaa kaikki! Mä tilasin aluksi vain puolet, mutta saattaa olla, että loputkin kotiutuu jossakin vaiheessa. :)

    VastaaPoista
  4. En varmaan tule tilaamaan kun muutenkin meikkien tilailu on paisunut överiksi :( Mutta oh, Tasha on niin sievä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kamala, odotahan mun kuukauden kosmisostot-postausta ;D samassa junassa ollaan!

      Poista
    2. Hyvä tietää että on kohtalotovereita! Mä jo luulen että mut pitää kohta kärrätä jonnekin meikkivierotukseen! 😂

      Poista
    3. Minut saa ottaa samaan kyytiin :D

      Poista
  5. Jösses kun tuo Tasha on kuin sinulle tehty 😍. Cozy on suosikkini. Dandelionia lakkasin vain aksentin verran. En nyt päässyt vielä muilla lakkaamaan kun tuli yksi 2-osainen swatch-sarja väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasha on superihana <3 just tuo holohitula tekee siitä nätin kun violeteista lakoista tykkään muutenkin ;)

      Poista
  6. Minä ostin Tashan, Havenin, Embracen ja tietenkin Dandelionin koska siitä haaveilin jo viime kesänä. =) Embrace-huulipuna on ihana, aivan täydellinen sävy ainakin itselleni ja laatu on hyvä. Haven on muuten nyt kynsillä, ihan yksistään ilman koristeluja. Pelittää mulle näinkin, ilman koristeluja koska on niin kaunis sävy. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla :) kyllä mua kiinnostaisi nuo punat mutta pinkki on sävynä vähän hankala. Sen koostumus kyllä näyttää ihanalta <3 mulla on A England Dragon, Nubarin Reclaim ja NCLA Persephone joten ne vihreät holot riitti mulle. Dandelion kyllä on kaunis ja olisin sen ostanut jos ei olis lähes vastaavia noin montaa.

      Poista
  7. Uusimmat PP:t eivät ole mun makuuni niitä kiinnostavimpia noin kokonaisuudessaan, mutta Haven on kyllä sellainen nätti joka voisin hommata.
    Sievät valokuvat oot napsinut näistä lakoista kynsilläsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuvakehuista <3 Haven pitää kyllä koristella piakkoin jotenkin. Ajattelin että se on kiva myös talvella talvikynsissä :)

      Poista
  8. Tuo Tasha on kyllä kaunis, ehkä se vielä tulee hankittua :)
    Embrance kiinnostaisi myös, mutta onkohan mulla jo liian monta vaaleanpunaista/roosaa/pinkkiä... :D

    VastaaPoista
  9. Hih, mä kävin isossa kaupungissa viettämässä viimisiä lomapäiviä torstaina ja nappasin mukaan juurikin tuon Tashan ja Havenin sekä vähän vanhemman Freen :) Kiva kuulla myös hyvää sultakin näistä uutuuksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Free on ihana, se on ihan älyttömän hieno! Sulla loma lopuillaan, mulla vasta alkaa 10.7. Kovasti kyllä odottelen ;)

      Poista
  10. Tashakin on nätti ja Haven ja ja ja 😣😣😣

    VastaaPoista
  11. Kaksi ensimmäistä suorastaan hivelivät silmiä, nam! :)

    VastaaPoista
  12. Cozy on jollain tapaa tosi outo ja ruma lakka mut siit taas toisaalta aivan ihana :D en osaa päättää kumpaa se on enemmän! Melkein tilasin sen, mutta päädyinkin ostamaan vain Embracen

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3