tiistai 27. kesäkuuta 2017

Picture Polish Moscow

Tällä hetkellä mulla on aika vähän kokeilemattomia lakkoja. Yksi niistä oli Picture Polishin Moscow jonka ostin kirpparilta. Olen vähän höpsönä tummanpunaisiin holoihin ja vaikka tiesin tämän aika dupeksi, tuli se silti ostettua.

Picture Polish Moscow

Picture Polish Moscow

Moscow on tummanpunainen, ehkä enemmän syksyyn sopiva lakka. Koostumus on huikaisevan hyvä ja peittää jo yhdellä kerroksella. Kuvissa kaksi kerrosta. Mulla on tosiaan aika monta tälläistä, muutaman mainitakseni; OPI DS Extravagance ja Picture Polish Monroe.

Picture Polish Monroe

Picture Polish swatches

Moscowin holohitula on kuitenkin erilaista ja tässä on hentoinen hopea välke mitä ei taas muissa ole. Eiköhän tämäkin tule käytettyä. Muihin verrattuna tämä muodostaa auringossa näkyvän hologrammisen välkkeen.

Picture Polish Moscow

Picture Polish Moscow

Jos Moscowta himoitsee, sitä löytyy vielä CesarsShopista. Lisää tätä ei tule koska on lopetettu väri. Ja miten nuo uutuudet, tuliko hankittua mitään uudesta kokoelmasta? Minä toivon että postipoika toisi pian minun ostokseni uudesta kokoelma, pääsen esittelemään ne teille ihan tuoreeltaan ;)

Löytyykö sinulta tätä ihanuutta? Mitä ostit sunnuntaina ilmestyneestä kokoelmasta?

15 kommenttia:

 1. Itse yritän olla hankkimatta lisää kynsilakkoja kun pitäisi tuota omaa valikoimaa muutenkin ehkä hieman karsia :D

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo moscow poikkeaa todella selkeästi monroesta, itse tykkään melkein tästä moscowista enemmän, vaikka molemmat on upeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monroekin lopetetaan joten nämä kannattaa nyt hankkia jos mietityttää. Onneksi omistan molemmat, uskon että tulee käytettyä :)

   Poista
 3. Kaunis lakkaus ja onpas sun kynnet kasvaneet hujauksessa. Järkyttävää että Moscow ja Monroe lopetettiin molemmat. En tiedä pitäisikö hamstrata vikoja Monroeita vai ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa ollut talvella tämä ongelma...saan nykyään viilata koko ajan lyhemmäksi ja liika pituus ärsyttää! En osaa sanoa onko tämä vai Monroe ihanampi...mutta kyllä se Monroekin kannattaa omistaa ;) jos ei samankaltaisia ole!

   Poista
  2. Ongelmia on tosiaan monenlaisia. Kynnet kasvaa liikaa tai liian vähän 😀.

   Poista
 4. On kyllä kaunis holosävy! Mäkin olen NCLA:n myötä innostunut hololakoista, vaikka aiemmin en oikein lämmennyt niille :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on Moscow, tuo Monroe on kyllä ihku.
  Uusista haluaisin Cloud in ja Dandelion in.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tilannut Dandelionia kun on jo kolme vihreää holoa. Mutta se on kyllä kaunis!

   Poista
 6. Hankin tän joskus....en tiedä, ehkä vuosi sitten? En kyllä yhtään muista. :-) Mutta tykkään tosi paljon, on jotenkin aivan ihanan värinen ja holoineen tosi kaunis! Juu, ei ehkä ihan kesäisin lakkasävy mutta luulenpa, että syksyn tullessa alkaa kyllä tuolta huutelemaan pääsyä kynsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä tämä on hirmu nätti, nyt tuntui vähän turhan tummalta :)

   Poista

Kiitos kommentista <3