perjantai 9. kesäkuuta 2017

Flying Like A Butterfly

Ajatelkaa, Konad laatoissa ollaan jo menossa numerossa 109! Eli m-sarjaan on tullut uusi laatta joka onkin varsin ihana! M109 sisältää ihania perhoskuvioita joita voi vaikka väritellä tai leimata mustana kuten minä nyt tein.

Konad m109

389845743

Aluslakkana mulla on uusi Color Clubin keratiinia sisältävä CC Base Coat. Toivon tämän vahvistavan kynsiäni keratiinin voimalla joka on myös vaikuttava ainesosa superhyvässä CND Rescue RXx tehohoidossa. Vaaleanpunainen lakka on NCLA Like...Totally Valley Girl, täälläkin useampaan otteeseen nähty vaaleanpunainen creme. Vaaleanvihreä hololakka on NCLA Persephone. Molemmat mainoita ja laadukkaita lakkoja, levittyvät raidoitta ja tasoittuvat hyvin kynnelle. Kesäkuun ajan NCLA lakkaostokset yhteydessä saat Milv-arkin kaupan päälle. Voimassa Sokoksissa, Emotioneissa sekä CesarsShopin verkkokaupassa sekä myymälässä.

Leimat tein perinteisen mustalla Konad lakalla. Olen mieltynyt suuriin mustiin kuvioihin jotka peittävät lähes koko kynnen. Tästä m109 laatasta löytyikin tribal perhoskuvio. Minusta tämä sopi hyvin näihin kynsiin. Mutta seuraavan kerran jotain vaikeampaa, tämä on kuitenkin paljon mahdollisuuksia tarjoava laatta. Konadin laatat ovat myös ihanan edullisia, 4 euroa tuntuu tosi edulliselta kun on tottunut kalliimpiin!

Konad stamping

Kuten Konadin tuotteet aina, se tottakai toimi moitteetta Konadin Double Edge Stamper leimasimella. Kuva mahtui hyvin leimasimeen eikä tarvinnut kohdistamista. Kyseisen stampperin ostaja saa Konad leimauslakan kaupan päälle. 

Konad Cesarsshop

NCLA Persephone / CesarsShop
Konad m109 / CesarsShop, saatu
Konad kynsistrassit ja -koristeet / CesarsShop, saatu
Konad Double Edge Stamper / CesarsShop, saatu
Konad Black leimauslakka / CesarsShop, saatu
Konad Original Top Coat / CesarsShop, saatu

Riittäiskö sulla mielikuvitusta tähän laattaan?

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet taas :)

  VastaaPoista
 2. Hienot-taas kerran. Ja kyllä kun laatan näki, toteutusideoita tulvi. On kyllä jo pari perhoskuviota odottamassa käyttöä, niin en ole vielä tätä ostanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) perhoset on kivoja tarroissa ja laatoissa! Kun en osaa käsin maalata ;D

   Poista
 3. Kauniit! Vaaleanpunainen ja musta toimii aina. En olisi keksinyt yhdistää niihin vihreää, mutta jo vain toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä keksin vahingossa että nämä kaksi ovat herkkuja yhdessä ;) pullot oli vierekkäin ja näyttivät ihanilta että värit piti siirtää kynnelle.

   Poista

Kiitos kommentista <3