sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Mitä pinkimpi, sen parempi

Olen aina rakastanut pinkkejä ja vaaleanpunaisia luomivärejä. Pinkin ponitukan myötä on kiva leikkiä pinkeillä kulmakarvoilla tai meikeillä. Pinkki tai vaaleanpunainen ei ole liian räikeä tai teinimäinen kun sitä käyttää tyylillä.

pinkki meikki

Sitä en tiedä miten tyylikkäitä meikkini ovat mutta itse tykkään! Pinkki sopii kaiken kaveriksi, siis ihan kaiken. Ei tule mieleen väriä minkä kanssa se ei sopisi sitten ollenkaan? Kulta on yksi ihanimmista kavereista ja sitä voi maustaa vähän violetilla. Edelleenkään kokonaisuus ei riitele vaan on minusta hyvinkin keväinen ja raikas.

pinkki meikki

Käytin ihan sisänurkassa Inglotin vaaleanpunaista 431 sävyä, luomen lämmin kulta on Zuiin Sunflower ja violetti ulkonurkassa sekä alaluomella on Inglot 375. Varjostus Inglotin pinkki 362. Harmi kun Inglotin sävyt on numeroitu. Nimet olisivat helpompia. Ikävää myös ettei Inglotia myydä täälläpäin, tosin onhan se verkkokauppa olemassa. Inglot tuli suuren kohun myötä suomeen ja näkyi monissa blogeissa. Nyt se on jäänyt mutta itse käytän paljon Inglotin luomivärejä, tykkään kovasti laadusta ja pigmentistä!

P5130060.ORF

Luomen pohjustin Elizabeth Ardenin ja MAC Paint Pot Painterly tuplapohjustuksella. Kissalinerinä IsaDoran Bold Tip eyeliner ja ripsissä Lumene Deep Impact. Kulmaluulla Lily Lolo Ivory Tower.Alaluomella myös IsaDoran Lavender eyelineriä. 

raskaiden luomien meikkaus

Miltäs tämä kulta-pinkki meikki näyttää?

16 kommenttia:

 1. Upeat ja samaa mieltä, pinkissä on sitä jotain ja se sopii todellakin kaiken kanssa yhteen <3 Ihanaa kesäkuun alkua <3

  VastaaPoista
 2. Siis ihan mielettömän upea meikki taas! <3

  VastaaPoista
 3. Sinulla on taito yhdistää räikeätkin värit kauniiksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi :) Todella kaunis meikki!

  VastaaPoista
 4. Sä oot kyllä mestari tekemään värikkäitä meikkejä kauniisti ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3