keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Hypnoottista minimalia ja holoa

Tämä kynsienkoristelu on hyvin kausittaista. Välillä lakkaan pelkillä lakoilla eikä kaikki kynnet päädy blogiin. Joskus ostan/saan uusia koristeita joita haluaa kokeilla ja mieleen tulisi miljoonat kynnet mitkä haluaisi heti tehdä ;)

NCLA Iridescent Dreams

Lupasin lakata Konadin Classic Jeans-lakoilla joten näissä kynsissä Black Jeans. Näyttää kyllä hyvältä ja tämä tekstuurilakka peittää kahdella kerroksella. Muissa kynsissä ihana keväinen lila NCLA Iridescent Dreams. Tämä kuuluu Sokoksella myytäviin sävyihin ja on ihan jumalaisen kaunis lakka. Myös erittäin helppo lakattava, tällä oli ilo lakata asiakkaiden kynsiä. Levittyy helposti ja peittää kahdella kerroksella. Olen nykyään hyvin ihastunut NCLA Holojen hillittyyn holokuvioon. Upea auringossa mutta sisällä kullankimalteinen, elävä shimmerlakka. Tämä kannattaa hommata kesälle.

NCLA swatches

Olen saanut uusia Konadin laattoja ja ihastuin Square 33 laatan Minimal-kuvioihin. MoYou London julkaisi Minimal laattoja jotka ovat aika hauskoja. Tässä 33:ssa on samanlaisia kuvioita, vähän pienempänä tosin. Leimauksessa Konadin musta lakka sekä Double Edge Stamper joka on täydellinen pienemmille kuvioille.

Konad square 33

Näihin kynsiin leimasin hauskaa ympyrää jonka keskelle timskut Konadin koristekiekosta 9. Tämä kiekko sisältää normaaleja kirkkaita timskuja eri muodoissa. Konadin timskut eivät himmene päällyslakan alla vaan säilyttävät kiiltonsa!

MoYou London Minimal

Jotenkin kynsistä tuli hypnoottisen kivat! Aluslakkana viimeaikainen suosikkini Color Club GRO2 joka tekee minkä lupaa. Kynteni ovat terveemmät ja joustavammat. Leikkasin muuten vähän pituutta pois ja viilasin pyöreämmäksi, huomasitteko edes ;) päällyslakkana leimojenkin päälle sopiva NCLA Gelous?

P5210050.ORF

Konad Classic Jeans kokoelma / CesarsShop, saatu
Konad Square laatat / CesarsShop, saatu
Konad leimauslakat / CesarsShop, saatu
Konad kynsikoristeet / CesarsShop, saatu
NCLA kynsilakat / CesarsShop, saatu

Käytetyt tuotteet saatuja!

12 kommenttia:

 1. Ja taas vaan uusi ja kiva NCLA:n lakka. :) Mä just "sorruin" toukokuun alennuksiin, joten pitää kulkea Sokoksella äkkiä kynsilakkahyllyjen ohi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä niin kiva lakka ettei kantsi ohittaa :) ja NCLA lakan ostaja saa nyt Milv-arkin kaupan päälle!

   Poista
 2. Ihania lakkoja molemmat! Ja kiva lakkaus. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva lakkaus ja tuo leimahan suorastaan huutaa timantteja 😍. Ehkäpä pitää hommata tuo laatta. Suunnittelin Vähän​ mitä sillä voisi tehdä ja toteutusideoita tuli heti mieleen.

  VastaaPoista
 4. Ompas kivoja nuo pikkukuviot tuossa laatassa! Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Haluaisin valita sen Milvin, mutta ne ei olleet esillä. Ihania lakkoja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä saako valita, saa varmaan jos on kiva myyjä :) mutta kuulema on hyviä kuvioita eikä mitään ylijääneitä "huonoja" :D

   Poista
 6. Black Jeans voisi olla kyllä sellainen lakka, jota tulis itsekin käytettyä. Mustalla ei voi mennä vikaan. ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3