torstai 1. kesäkuuta 2017

Uusien juttujen testailua

Nämä kynnet ovat vähän sellaiset että testaillaan vaan uutuuksia...tilasin joku aika sitten muutaman uuden laatan MoYou Londonin Mexico-kokoelmasta. Tykkään sokerikalloista joten näissä on mieleisiä kuvioita. Lisäks nää kuviot on niin pieniä että sopivat hyvin kynsilleni. Tässä 01 laatassa on hienoja kalloja!

F.U.N Lacquer Secret

MoYou London Mexico

Myöskin FUN lakka Secret on uusi kirppisostos. Vihreää ja sinertävää turkoosia glitteriä kirkkaalla pohjalla. En ole varma pidänkö tästä vai lähteekö kiertoon. Ihan kiva mustan päällä mutta mietin tuleeko mulla käytettyä...harvemmin teen tälläisiä glitterkärkiä ainakaan tässä värissä! Kimaltaa kyllä hienosti ja shiftaa värejä!

FUN Lacquer Secret

FUN Lacquer Secret

Musta lakka on edellisissäkin kynsissä nähty Kubiss Londonin musta creme nro. 25. Seuraavat kynnet ovat kyllä muutakuin mustaa! Leima kyllä näyttää hienolta valkealla Konadin lakalla tehtynä. Onnistui myös hyvin Konadin Double Edge Stamperilla. Ei ole nykymuodin mukainen läpinäkyvä mutta tosi hyvä puolipehmeä kaksipäinen stamper. Kuva tarttuu tähän tosi hyvin eikä vaadi viilailuja tai asetonilla pyyhkimisiä.

MoYou Lonadon Mexico 01

Aluslakkaa piti vielä kehua! Mainitsin että kynteni ovat kaivanneet hieman hellävaraisempaa aluslakkaa. Olen käyttänyt nyt pelkästään Color Clubin kosteuttavaa GRO2 aluslakkaaSe auttaa rakentamaan vahvemmat, paksummat ja kestävämmät kynnet edistyneen happiteknologian avulla. Vitamiinit A, C ja E vahvistavat kynnen omaa keratiinia, mikä estää kynttä katkeamasta tai liuskoittumasta.
Aluslakka on geelimäistä ja olen käyttänyt sitä kaksi kerrosta joka lakkauksen alla. Kynnet eivät ole enää niin kovat ja helposti poikki napsuvat. Selvästi joustavammat ja terveemmät. Liuskoittumia ei ole! Olen aiemminkin tätä käyttänyt mutta vasta nyt tehokuurina jolloin huomaan vaikutuksen selvästi. Päällyslakkana Seche Vive joka sopii leimausten päälle. Antaa geelimäisen pinnan ilman uv-uunia! 

P5120029.ORF

Kyllä näillä päivän viihtyi mutta seuraavaksi kyllä jotain väriä!

Konad ja Color Club tuotteet saatu blogin kautta.

15 kommenttia:

 1. Oih, nää on tosi nätit, etenkin noi liukuvärikynnet :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mun auton värinen tuo Secret :D

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kimallelakka!
  Mietin noita laattoja. Onko niissä mitään kokomerkintöjä, että minkäkokoisille kynsille kuviot sopii? Tyyliin XS-XXL? Tai milleissä kynnen pituus? Kun mulla on tosi lyhyet kynnet ja jos sellaiset laatat ostaisin, mistä tietää, mahtuuko se kuvio lähellekään kynnen pinnalle? 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laattojen kohdalla on kyllä aina kokomerkintä, ainakin Cesarilla ja MoYou Londonilla olen nähnyt. Kuviot mitataan pituudelta ja leveydeltä. Jos on tosi pikkuruiset kynnet niin saa kyllä miettiä millaisia laattoja hankkii, ainakin Konadin pienet pyöreät sopii lyhyillekin kynsille :)

   Poista
  2. Hyvä tietää! Suurkiitos vastauksesta! 😊🌸

   Poista
 4. Todella hianot! Ostin itse just Dollish Polishin turkoosin hilelakan juurikin mustan päällä käytettäväksi. Ei oo kyllä vielä päässyt kynsille, kun jostain syystä kynnet räjähti aivan täysin.. Vapaata kasvua tuskin näkyy, kun ne aina murtuu.. Mikään ei tunnu auttavan. Byääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö :/ oletko kokeillut CND:n Rescue RXx:ää?

   Poista

Kiitos kommentista <3