torstai 15. kesäkuuta 2017

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

En muista että miksi en tätä lakkaa aikoinani hankkinut. Luulin sen ilmeisesti olevan vain yksi nude muiden joukossa. Jossain vaiheessa sytyin tälle mutta tätä ei ollut helposti saatavilla enkä jaksanut alkaa tilaamaan eBaystä.

OPI Don´t Bossa Nova Me Around

OPI Don´t Bossa Nova Me Around on ilmeisen suosittu sävy enkä ollenkaan ihmettele miksi! Neutraali vaaleanpunainen nude, sopii varmasti mille ihonsävylle vaan. Aina tarpeellinen nudesävy joka sopii koristeluihin tai yksiväriseen lakkaukseen. 

OPI Don´t Bossa Nova Me Around

Ja tämähän peittää helposti jos inhoaa sellaisia paljon kerroksia vaativia lakkoja. Aluslakkana minulla oli Zoya Naked-sarjan Nude Perfector. Nämä ilmestyivät jossain vaiheessa mutta menivät mulla vähän ohi. Siis nämäkin ;D en jotenkin tajunnut onko ne värillisiä aluslakkoja, kynnenkovettajia vai mitä...
Kaverini himoitsi näitä koska etsi 5-free aluslakkaa. Kiinnostuin sitten itsekin siinä sivussa. Zoyan lakat kun ovat muutenkin hyvälaatuisia joten voi tätä Naked-aluslakkaakin kokeilla. Tämä ei anna paljoa väriä kynsille joten tosiaan on aika huomaamaton. Voi käyttää yksinään, manikyyrissä tai aluslakkana. Näitä on monia eri värisiä!

OPI Don´t Bossa Nova Me Around

Johtuiko sitten aluslakasta vai mistä, mutta voi miten hyvin Don´t Bossa Nova Me Around levittyikään kynsille! Yleensä vaaleat cremet saattavat olla haasteellisia mutta tämän kanssa olin ihan hämmästynyt. Jo ensimmäinen kerros asettui kauniisti ja näytti hyvältä. Toinen kerros peitti kynnet ihan kokonaan eikä lakka raidoittunut yhtään. 

Kuivumisaika on melko tyypillinen cremelle, eli ei ihan supernopea. Mutta ei hidaskaan, ei tarvinnut olla tunteja kädet ojossa. Laitoin koristeluiksi jotkut Blue Sean siirtokuvat ja eBayn strassit. Päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl varmuuden vuoksi, ei ainakaan tule nättiin lakkaan jälkiä :)

P5310033.ORF

OPI lakkoja löydät elevenistä. Valikoimassa klassikkosävyt ja kokoelmien kausilakkoja. Voi muuten löytyä jopa harvinaisempia sävyjä ja ihan normaaliin hintaan! Myös ihania glittereitä ja efektilakkoja löytyy myös.

Zoya Naked kittiä löytyy myös elevenistä. Pakkauksessa neljä erilaista kynsilakkaa, joiden avulla ravitset, suojaat ja tasoitat kynsiäsi tehokkaasti! Tätä minun käyttämääni Nude Perfector sävyä löytyy myös yksittäisenä myynnistä. 

Sytyitkö sinä aikoinaan tälle lakalle?

Lakat saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

20 kommenttia:

 1. Kysymykseen on vastattava että en ole syttynyt millekään opille niiden incin vuoksi. Väri on kyllä nätti toteutuksesta puhumattakaan. Varsin viehättävät kynnet.

  VastaaPoista
 2. Itseltänikin tuo löytyy ja on kyllä mieluinen kappale :)

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy myös Bossa Nova ja se on ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana nuden sävy! Mun täytyy varmaan jossain vaiheessa tilata tuo! :) Plussaa siitä, jos levittyy hyvin. Monet nudelakat on sellaisia, että niitä joutuu oikeasti levittämään kolme kerrosta ja siltikään lopputulos ei aina ole tasainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä levittyi ihan täydellisesti. Muuten tämä ei kokoelmassani asustaisi ;)

   Poista
 5. En muista että itselläkään olisi ollut ongelmia tuon lakan levittyvyyden kanssa, ihan nappi yksilö! Ja oikein sopiva väriyhdistelmä tässä lakkauksessa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat, todella kauniit :)
  Itselläni on tuo lakka odottamassa...

  VastaaPoista
 7. En omista tätä, enkä niin ole ihastunatkaan. Onhan se nätti, ja todella kauniisti olet sen koristellut, mutta mulla varmaan jäisi käyttämättä.

  Mistä tilaat HK Girliä? Se on mun mielestä paras pikakuivattaja, ja itken karvaita kyyneleitä, kun sitä ei enää saa Cesarsista. No en oikeesti itke, mutta harmittaa. Mulla on kyllä periaate, että en tilaa ulkomailta, mutta tässä melkein voisi tehdä poikkeuksen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitä viimeinen pullo menossa, sitten on jemmat tyhjät. Sitä kai saa Hypnotic Polishilta mutta en ala sieltä tilaamaan kun ei se nyt kuitenkaan korvaamaton päällyslakka ole. Inm Out The Door on parempaa koska ei jämähdä pulloon vaan saa käytettyä loppuun asti. Se ei vaan sovi leimausten päälle mutta niihin laitan Konadin päällyslakkaa :) Inm:n paras puoli on tietysti suomesta saatavuus eli Cesarilta löytyy :)

   Poista
  2. Voi kiva! Täytyy kokeilla sitä. HK oli vaan semmonen jokapaikan höylä, kun kävi leimojenkin päälle. Mutta kiitti vinkistä! Konadin päällyslakka multa jo löytyykin. :)

   Poista
 8. Ah, mun lempparinude <3 Muistakin että olet joskus tainnut mun kommenttiboksin puolella manata että miksi ei tullut aikoinaan tätä hankittua. Hyvä kun hankit nyt! Se on iiiihana. Ja tämä lakkaus, se on tietty tosi kaunis myös, sopii lakan kanssa täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi olla että olen manannut :D onneksi omistan tämän nyt!

   Poista

Kiitos kommentista <3