tiistai 20. kesäkuuta 2017

Vitamiinijuomaa kynsille

Häh, aikooko se höpöttää jostain juomasta kynsille? En vaikka se tulisi ekana otsikosta mieleen ;)

Faby Vitamin Juice

Esittelen Fabyn oranssin lakan joka on nimeltään Vitamin Juice. Tämä on ihanan raikas oranssin sävy! Mulla ei olekaan yhtään oranssia Fabyltä joten sellaisin halusin valita testiin. Valikoin muutaman lakan välillä ja päädyin tähän.
Harmi vaan että nyt sattui kohdalle ensimmäinen Fabyn lakka josta en oikein tykkää. Väri on kyllä sievä mutta koostumus turhan ohut. Olen todella ronkeli lakkojen suhteen. Jos lakkaa joutuu kerrostamaan niin se vähän ärsyttää. Tätä on pitkillä kynsillä 3 kerrosta ja kärjet kuultavat läpi.

Tämän lakan ei ole tarkoituskaan peittää vaan olla enemmän sellainen mehukkaan näköinen. Sitä tämä sorbetti-koostumus on, ihan erilainen kuin cremelakka. Joku toinen tästä varmasti tykkää enempi! Koska kärjet hieman kuultavat niin tehdäänpä sitten vastapainoksi peittävät koristelut! Teemana on tottakai kesä ja perhoset :)

Blue Sea water decals

Leimauslaattana Ùberchic 1-03. Mietin pitkään olisivatko leimaukset kultaiset vai valkeat. Päädyin sitten valkeaan essencen leimauslakkaa. Tämä leimaa hyvin, toisinkuin essencen musta. Leimojen päälle halusin laittaa perhosdecalit. Näköjään osassa decaleita on tuollaiset violetit taustat. Eipä se sitten haitannut, ihan kivathan nuo on.

Ùberchic 1-03

Aluslakkana mulla oli Fabyn Power kynnenvahvistaja. Vahvistaa kynttä ilman myrkkyjä, Fabyn lakoissa on 5-free koostumus. Päällyslakkana mulla on Seche Vive eli se geeli top coat joka sopii myös leimojen päälle. Kuivaa muutenkin nopsaan, parissa minuutissa kosketuskuivaksi eikä mulla ole myöhemminkään tullut ruttuja. Mutta tämä ei ole se pikakuivattaja sitten! Pidän tämän hyvästä ja pitkästä harjasta. Levittyy nätisti. Omani olen ostanut Kicksistä mutta tätä saa myös Cesasshopista.

Faby kynsilakat Kauneutta.com

Näistä kynsistä tuli kivat! Tosi kesäiset ja pirteät. Hyvän mielen-kynnet :) Fabyn lakoille annan kiitosta pysyvyydestä, kolme päivää kynsiä pidettyäni tajusin että pitäiskö näitä paikata vai vaihdetaanko lakat...ei siis yhtään kulumaa kärjissäkään vaan lakat oli edelleen kuin juuri laitetut.

Mitä sä tykkäät?

Fabyn lakat saatu blogin kautta.

13 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkynnet, raikkaat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat, todellakin hyvän mielen kynnet. :) Se on aina harmillista, jos kivan värisessä lakassa on hankala koostumus. Minustakin on tullut niin mukavuudenhaluinen, että en jaksa kenkkuilevia lakkoja, ellei niissä ole jotain supererityistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en minäkään jaksa. Voi toki olla että lyhyille kynsille tämä levittyy vähän paremmin :) väri on kyllä nätti!

   Poista
 3. No mikä ettei, joskus joku voi vielä keksiä lakan, jossa on vitamiineja kynsille mehun muodossa, heh.
  Upea oranssi ja sopii tekijälleen hyvin, itse hieman karsastan. Pysyn tutussa ja turvallisessa mustassa lisukkeineen. Että osaankin olla tylsä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ei ole tylsä, päinvastoin :) jos pitäisi valita niin itsekin lakkaisin vain tummilla! Mutta te kyllästyisitte jos täällä ei näkyisi kesälakkoja ;)

   Poista
  2. Hyvä pointti. On eri asia itsekseen leimailla about samoilla lakoilla, mutta bloggarin elämä on ihan toista. On tosi kivaa katsella värikkäitä lakkauksia, vaikkei niitä itse käyttäisikään! :)

   Poista
  3. Tavallaan kynsibloggaajan on "pakko" esitellä uutuuksia ja olla uutuuksissa mukana. Mutta toisaalta kyllähän mä ostan uusia lakkoja ja kausikokoelmien tuotteita. Mulle ei lakkoja tule paljoa esiteltäväksi joten sellaista yltäkylläisyyttä ja pakkoa tai ähkyä ei tule. Sellaista ettei ehtisi lakkailla lakoilla joista tykkää. Kaikki kynnet on kuitenkin mun arkikynsiä eikä niitä tehdä pelkästään blogia varten :) mutta joskus mietin millaista olisi jos tätä blogia ei olisi.

   Poista
 4. Hitto, oranssit esiin, nehän on upeita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3