sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Voiko täydellisempää lakkaa ollakaan?

Varoitus kaikki pinkkifanit, tämä postaus saattaa aiheuttaa ostohimoja! Minulla on pr-näytteinä saatuja Treat Collectionin lakkoja ja tämä pinkki vie kyllä sydämen!

Treat Collection Fabulous

Treat Collectionin 5-free vegaanilakat ovat kynsilakkojen aatelistoa. Kokoelmastani löytyy niitä monissa väreissä ja osassa koostumus hieman vaihtelee. Mutta nyt tuli ensimmäinen Treat Collectionin lakka joka oli heti aivan täydellinen!

Joskus värilakkoja valitessa saattaa tulla huteja. Sävyt kyllä kuvaavat nettikaupan sivuilla itseään melko hyvin mutta pinkkien ja korallien kanssa saa olla tarkkana. Mulle kun ei kelpaa se sinnepäin oleva vaan sen pitää olla just täydellinen. Kun omistaa yli 500 kynsilakkaa, joukossa varmasti on useampi pinkki. Jotta lakka erottuu muista, sen täytyy olla täydellisen värinen ja erittäin hyvin lakattava.

Blue Sea water decals

Treat Collectionin Fabulous on ihan nimensä veroinen. Levittyy aivan täydellisen kauniisti peittäen jo yhdellä ohuella kerroksella. Enpä ole pitkään aikaan lakannut näin hyvällä lakalla! No nyt kuulostaa hehkutukselta ilmaiseksi saadusta tuotteesta mutta ei tämä sitä ole. Vaikka omistan keskimääräistä enemmän kynsilakkoja, jaksan silti innostua uusista lakoista. Kynsifriikki minussa haluaa kokeilla ja etsiä aina sitä parempaa. Omistan mieluummin pienen kokoelman hyviä lakkoja kuin valtavan määrän sinnepäin olevia. 

Tätä parempaa cremepinkkiä on mahdoton löytää. Sen voin luvata! Treat Collectionin jämäkällä sudilla tätä ei saa kynsinauhoille koska lakka ei valu lakatessa. Se menee sinne minne pitääkin. Koostumus on pigmenttirikas ja peittävä. Laitoin lopulta kaksi kerrosta jotta lakka pysyisi paremmin. 

Treat Collection Fabulous

Treat Collection Fabulous

Käytin uutta tuttavuutta eli Treat Collectionin Fast Drying päällyslakkaa. Olen käyttänyt tätä nyt jonkun verran. Laittanut jopa vähän märän lakan päälle. Kuten tämän! Eikä ole tullut ruttuja. Pidän myös siitä ettei tämä ole liian paksua. Minulla on tapana laittaa päällyslakkaa aika paljon koska kynsi täytyy "kuorruttaa" joka puolelta. Näin lakkasi ei lähde lohkeamaan kärjestä ennenaikojaan. 

Treat Collection Fast Drying

Päällyslakka saa siis olla täyteläistä mutta ei paksua jankkia. Jankki jää liian paksusti näkyviin kynsien reunoille ja siistiminen on vaikeaa -- > näkyy kynsikuvissa. Tämän koostumus on ihana ja mukavaa ettei tämä nappaa itseensä pinkkiä lakkaa. Mulla on nimittäin mennyt pilalle monta uutta päällyslakkaa kun ovat napanneet itseensä esim. punaista värilakkaa. Lisäks tämä on sopinut hyvin erilaisten koristelujen päälle. Leimojen päälle en ole vielä kokeillut. Koristeista puheen ollen, timantit ovat eBaystä ja siirtokuvan Blue Sean. 

Treat Collectionin lakkoja saa ostettua elevenistä. Pullon koko on 15 ml ja kestää kyllä ikuisuuden...kaikki Treat Collection postaukseni tässä


Postauksen lakat saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

18 kommenttia:

 1. On kyllä nätti pinkki :) Huolisin omille kynsille myös! Ja koristelut ihan yksyhteen 🌹

  VastaaPoista
 2. Upea lakka ja upeat kynnet! <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan on herkulliset, iskevät juuri oikeaan hermoon! Tällaiset haluaisin synttärikynsikseni, kiitos ideasta. -HH

  VastaaPoista
 4. Todella upea! Ihanan näköiset kynnet ❤

  VastaaPoista
 5. On kyllä kiva pinkki ja muutenkin kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis, aika uniikki pinkki. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana lakkaus! Ja voi huokaus noita Treatin pulloja 😍

  VastaaPoista
 8. Upea lakkaus! Pitäisi itsekin ostaa nuita treatin lakkoja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3