tiistai 6. kesäkuuta 2017

The Best Of Skincare -haaste

Tämä haaste taisi lähteä alunperin Huulipunamania-blogista ja nyt minäkin tämän tein. Näihin on aina kiva vastailla :)

1. Millainen ihotyyppi sinulla on?

Nuorempana minulla oli rasvoittuva sekaiho. Nykyään huomaan ihoni olevan kuivuuteen taipuvainen sekaiho. Minun pitää valita kuivan ihon tuotteita!

2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi?

Avaamattomat pakkaukset minulla on viileässä ja pimeässä kaapissa. Yritän olla avaamatta liian montaa yhtäaikaa koska käytössä olevat eivät ikuisuuksia säily vessan peilikaapissa. Etenkin luonnonkosmetiikka on herkemmin pilaantuvaa että ei ne säily nyt ihan vuosikausia auki! 

3. Mikä on lempi-ainesosasi ihonhoitotuotteissa?


Pidän hyaluronihappoa sisältävistä tuotteista, myös kaikki happonaamiot ja -kuorinnat on mieleisiä. Voiteissa haluaisin käyttää kotimaista alkuperää olevia ainesosia esim. lakkaa, tyrniä, puolukkaa...

Pixi Glow Tonic

4. Mikä on tuotteistasi se korkealaatuisin ja "luksukselta tuntuva"?

En käytä luksuskosmetiikkaa enkä osta kalleimpia brändejä luonnonkosmetiikastakaan. Minun kukkarolleni sopii hintataso tyyliin Madara, Mossa, Lavera. Suosin siis eniten luonnonkosmetiikkaa. Kyllä heiltäkin löytyy korkealaatuisia tuotteita, ehkä se luksustuote voisi olla Madaran hedelmähappokuorinta.

5. Missä tuotteessa on paras hinta-laatusuhde?

Pidän Lumenen uudistuneista ihonhoitotuotteista, voiteet ovat erittäin miellyttäviä iholla. Luomutuotteista Frantsilan tuotteet ovat edullisia ja ihania, jotenkin niin luonnonläheisiä ja hirmu hoitavia.

P2070098

6. Käytätkö mitään välineitä ihonhoidossa?

En oikeastaan, on konjakkisienetkin ihan unholassa! En ole kokenut tarvitsevani mitään Foreoita tms. 

7. Nimeä parhaat naamiot!

Nyt kysytään naamiohullulta! Ylempänä mainittu Madaran Hedelmähappokuoronta, Freemanin Ananas-entsyyminaamio ja Lumenen Turvenaamio. Pidän myös paljon Sosarin muta- ja turvenaamioista. 

8. Paras monitoimituote?

Bepanthen, aika vähän käytän vastaavia. 

9. Suosikkimerkkisi ihonhoidossa?

Niitä on kyllä monta! Tykkään Neutrogenan putsareista ja mustapää kasvovedestä. Lumenella on hirmu paljon kiinnostavia uutuuksia. Madaralla vähän tehokkaampia ja kosteuttavampia tuotteita. Laverella hyvä hinta-laatusuhde ja tosi hyvä valikoima! Mossa vaikuttaa kanssa tosi kivalta, pullot ihania ja tuotteet tuntuvat miellyttäviltä.

Mario Badescu

10. Paras tuote näppylöiden hoitoon?


Mulla ei nykyään ole näppylöitä. Joku teepuuöljy varmaan? Ja se ettei niitä räpellä vaan antaa olla rauhassa. Vanhat finniarvet häivyttyvät hyvin sinkkivoiteella!

11. Mikä on suosikkivaiheesi ihonhoitorutiinissasi?

Kasvovoiteiden levitys. Se kun iho on hieman kostea miselliveden jäljiltä. Levitän ensimmäisenä seerumin ja heti perään yövoiteen. Silmille silmänympärysvoidetta. En koskaan nuku meikit päässä!

12. Mitä tuotteita on ihonhoidollisella toivelistallasi?


Lisää Mossaa! Mieluummin hankin hyvin kosteuttavia seerumeita ja öljyjä. Olen huomannut että iän myötä ihonhoitoon ja hyviin tuotteisiin on panostettava. Kyllä mulla on vähän kaikkea mielessä mikä himottaa. Pixiä ja Mario Badescua haluaisin kanssa kokeilla lisää. 

13. Mikä on ollut ihonhoitotuotteissa suurin pettymyksesi?

Hmm..Lumenen vanhan linjan geelimäiset päivävoiteet vähän rullaili meikin alla. Joitakin pettymyksiä on myös tullut Yves Rocherilta mutta aika vähällä olen päässyt. Enemmän sieltä on kuitenkin hyvää tullut ;D ehkä suuria pettymyksiä ei ole sattunut, aika paljon luotan bloggaajien mielipiteisiin enkä osta hirmu arvokkaita tuotteita ilman harkintaa tai kokeilua.

Ihonhoito. Panostatko siihen? Mitkä ovat lempparituotteitasi? Mikä on ollut suurin pettymys kohdallasi?

24 kommenttia:

  1. Ihonhoitoon panostan täysillä ja käytän etupäässä anti-age -tuotteita. Ordinaryn tuotteet on sillä saralla lemppareitani. Ja ne ovat myös edullisia, mikä on aika tärkeä juttu minulle:) Luonnonkosmetiikkaa käytän silloin tällöin, jos kohdalle osuus jokin sopiva tuote, mutta en varta vasten etsi luonnonkosmetiikkaa.
    Pixin Glow Tonicia olisi kiva testata, mutta odotan senkin kohdalla, että tulee jokin huipputarjous. Bepanthen on kans tuttu tuote, vanha uskollinen ystävä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ordinaryt on mullakin ostoslistalla. Mutta pitäisi vähän entisiä käytellä alta pois :)

      Poista
  2. Mossa on mun ihan ehdoton suosikkini..! <3 Tuotteet on ihania ja todella toimivia, pakkaukset superkauniita ja hinta kohdallaan :) Harmittelen, kun sarjassa ei ole kosteuttavaa naamiota, sitä kaipaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen olisi kyllä ihana <3 Mossalla on kyllä kaikki kohdallaan, hyvä että hintakin on edullinen ja saa ihan Sokokselta.

      Poista
  3. Laveran hinta-laatusuhde on myös mun mielestä ihan super! Madarat ja mossat ovat kuitenkin jostain syystä jääneet mulla vähemmälle käytölle, ehkä pitäisi tutustua lisää.

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva että teit tän, näitä on hauska lukea. :)

    VastaaPoista
  5. Madaran happonaamio ja Freemanin ananasnaamio ovat myös mun suosikkeja. Tykkään myös Neutrogenan Visibly Clear 2in1-kasvoputsarista, jota voi myös naamiona käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei taida tuota Neutrogenaa olla? Mutta muita sarjan tuotteita kyllä, tykkään kovasti!

      Poista
  6. Hauska oli lukea sunkin vastaukset :) Mä panostan, ja tykkään kans luonnonkosmetiikasta, mutta myös tietyt synteettisetkin sarjat kiehtovat :) Sekakäyttäjä siis olen ^_^

    VastaaPoista
  7. Mä panostan ihonhoitoon! Toisaalta olen myös aika minimalisti, mulla on tiivis setti mitä käytän enkä jaksa mitään 16 askeleen aamu- ja iltarituaalia vetää joka päivä :D Hapot ja retinoli ovat mun juttuja ja kiitos Deciemin niitä nyt myös saa edullisesti. Tärkeä on myös kunnon SPF. Madaran AHA-naamio on niin hyvä! Ja Originsin musta naamio mustapäille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko tämä Ordinary ja Deciem nyt samaa, samasta paikasta vai ihan eri sarjoja? On niin monta merkkiä mitä pitäisi ehtiä kokeilemaan!

      Poista
    2. Deciem on se emoyhtiö joka omistaa brändejä kuten The Ordinary ja n. kymmenen muuta :) Niitä kaikkia voi tilata samasta paikasta sieltä Deciemin sivuilta ainakin!

      Poista
  8. Ihon hoidon tärkeyden huomaa, kun ikää tulee lisää. Olen tuskaillut superkuivan naamanahkan kanssa vuosikaudet, kunnes kokeilin Lumenen hyaluronitiivistettä. Sitä vanhaa oranssia. Se on niiiiiin hyvä! Ja nyt sitä ei enää tehdä.. :( Mutta sen myötä tajusin kuitenkin, että ihoni onkin pintakuiva sekaiho, ja nyt osaan valita oikeat tuotteet.
    Pettymys on ollut joku toimimaton, silmiä kirvelevä silmämeikinpoistoaine tai toimimaton kynsilakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on nyt se vanha versio käytössä. Uutta on yksi pullo jemmassa mutta en tiedä ostanko jatkossa, 30 e hinta on aika kova ja eikös siitä ole riisuttu ne parhaat ainesosat?

      Poista
  9. Rakastan ihonhoitoa! Toi Madaran happonaamio on tosi hyvä. :) Tällä hetkellä Madaran Balancing kasvovesi on kans suosikkilistalla. Ja Hurraw:n huulirasvat on ikuisia lemppareita.

    Charlotta x www.charlottaeve.com/fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä kokeillut Hurrawin huulirasvoja! Pitäis kyllä :D

      Poista
  10. Ostin just Santelta mattaisen kasvovoiteen, tosi hyvä!
    Ärsyttävää että ihoni on nykyään rasvainen, eikä se tarvitse mitään kerrostamista, haluaisin käyttää kaikkea mahdollista päällekkäin 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taas ihan kuiva koko ajan, tälläkin hetkellä käytän Lumenen kuivan ihon voidetta aamuin illoin. Illalla kerrosta öljyn kanssa!

      Poista
  11. Mä oon nyt selvästi enemmän innostunut ihonhoidosta kuin värikosmetiikasta ja etenkin aasialaiset tuotteet kiinnostaa kovastikin. Esim. Misshan Super Aqua Ice Tear -sarjan tuotteet on kahden tuotteen kokemuksella todella loistavia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3